neviem či sa to stáva aj vám ale mne sa často stáva že keď sa pokúšam o ac a skúšam nejakú metódu či už hojdačkovú alebo rebríkovú,alebo keď sa snažím predstaviť si ako padám do nejakej jamy alebo studne často mi príde nevoľno.Nie je to zas veľmi silné ale nie je to veľmi príjemné stáva sa to aj vám?
a ešte mám jeden problém.vždy keď skúšam vizualizovať volačo napríklad lezenie po rebríku,tak chvílu si krásne vizualizujem lenže čím viac sa dostávam do tranzu a prichádzajú vybrácie tak tím sa mi menej darí vizualizovat
No tak včera sa mi stale že keď som sa pokúšal o ac tak mi mi prišlo strašne zle.Skúšal som to po sediačky aby som nezaspal lebo to bolo neskoro večer a skúšal som sa dostať s tela von tak že som si predstavoval že sa prevalím cez bok.Vtedy mi začalo byť mierne nevoľno ktoré sa ale postupom času stupňovalo až nakoniec mi prišlo s toho tak zle že som musel musel prestať proste točila sa mi hlava a som mal pocit že keby som pokračoval v tom ešte minútu alebo dve tak by som sa asi pogrcal.Keď som otvoril oči tak sa mi chvilu všedko pred očami točilo.Hned som si išiel lahnúť.Nevie niekto poradiť prečo?????????????