Vstup do zrcadla !
Moderátor: Moderátori
Vstup do zrcadla !
Dneska jsem v LD vyzkoušel toto: (měl jsem to již dopředu vymyšleno) - našel jsem zrcadlo visící na zdi a řekl jsem, že jím proskočím a objevím se v astrálním těle a poletím na Měsíc. Udělal jsem to a skutečně když jsem proskočil tím zrcadlem, tak jsem letěl k Měsíci, jednu ruku předpaženou ve stylu Supermana, Měsíc svítil na obloze a rychle jsem se k němu přibližoval, ale nedoletěl jsem tam a po chvíli jsem stál opět před zrcadlem. Tak jsem to zkusil ještě jednou a vybral jsem si jiný cíl, tentokrát dům mého známého a když jsem proskočil zrcadlo, tak jsem opět letěl a tentokrát se mi podařilo doletět až do toho domu, ale za chvíli jsem se probudil. 

Re: Vstup do zrcadla !
příště to musím udělat jinak, přímo za zrcadlem bude Měsíc, abych k němu nemusel teprve letět. Dám vědět jak to dopadlo.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
rovnaky sposob tu bol uz popisany,len sa dotycny mal dostat na lucid crossroads.
neviem,co si predstavujes pod astralnym telom ale mne to pripadalo skor akoby si stale ostal v sne.tu mi trochu unika vyznam preskakovat zrkadlom.snad sa ti to s novym vylepsenim podari,len neviem,ci na tom mesiaci naozaj budes(predpokladam,ze nie)
neviem,co si predstavujes pod astralnym telom ale mne to pripadalo skor akoby si stale ostal v sne.tu mi trochu unika vyznam preskakovat zrkadlom.snad sa ti to s novym vylepsenim podari,len neviem,ci na tom mesiaci naozaj budes(predpokladam,ze nie)
"...houba je ve skutecnosti
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
samozřejmě že nebudu na skutečném Měsíci, nejsem kosmonaut. Budu na takovém Měsíci, jaký mám ve svých představách. Bude to můj Měsíc. Ten způsob projití přes zrcadlo mi velice vyhovuje, mohl bych si samozřejmě ten Měsíc představit ve vedlejší místnosti a vejít tam dveřma, ale zrcadlo je magická věc a pro mě je to brána do jiného světa. No a pod tím astrálním tělem si nepředstavuji nic, prostě jsem to řekl a skočil. Já totiž stále nedokážu rozlišit mezi AC a LD a obávám se, že se jedná o totéž.
spociatku som si myslel,ze sa chces dostat na skutocny mesiac,preto som to spomenul,tymto sa to vysvetluje
"...houba je ve skutecnosti
Velice kvalitni nazor, jde videt ze vis o cem mluvis. Taky to nedokazu "rozlisit" ale zazil sem jeden AC stav. A na ld to nevypadalo nevidel sem sve "astralni" telo ale videl sem celou mistnost. Pote do mistnosti prisla osoba ktera tam predtim nebyla a sedla do kresla a kdyz sem se probral sedela tam...dr.Katz napísal:samozřejmě že nebudu na skutečném Měsíci, nejsem kosmonaut. Budu na takovém Měsíci, jaký mám ve svých představách. Bude to můj Měsíc. Ten způsob projití přes zrcadlo mi velice vyhovuje, mohl bych si samozřejmě ten Měsíc představit ve vedlejší místnosti a vejít tam dveřma, ale zrcadlo je magická věc a pro mě je to brána do jiného světa. No a pod tím astrálním tělem si nepředstavuji nic, prostě jsem to řekl a skočil. Já totiž stále nedokážu rozlišit mezi AC a LD a obávám se, že se jedná o totéž.

Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
podle mě tohle nebylo z LD do AC bylo to prostě LD ale velice hezké zkusím