Takze cca pred hodinkou som sa zobudil okolo 5 ked som zaspaval tak som chcel byt v LC lenze niako sa mi nepodarilo tam dostat okolo 3-4 som bol mierne v podvedomi tak som si zase spomenul na LC ked som sa zobudil okolo 5 tak ze dneska mi to nevišlo len nato som si spomenul na niečo len sa mi to zdalo take neuveritelne, v sne som sa ocitol v niakej miestnosti s dverami a chcel som ist do LC dosiel tam clovek (tomo alebo tono) a chceli sme ist do LC len sa nam to nepodarilo ja som tam nemohol ovladat svoje telo, vnymam ich zatial nie moc dobre a len som sa tam s niekym zoznamil uz ked som sa zobudzal mi zakrical meno tono alebo tomo neni som si isti ale najhorsie co bolo ze ked som sa zobudil tak ma velmi strasne moc bolela hlava musel som si ist hned dat ibalgin teraz je to uz vcelku poriadne co aky mate nazor na moj sen?e
Ja bych rek ze jo ... Byl to LD .. LD se neodviji od toho jak moc co ovladas ale od toho ze vis ze to je sen ... Mimochodem nedavno se tu resil jisty Foton (Sorer vi o co go) ale tomo a tono zni zajimave .. Muzes zkusit hledani uzivatele nebo google ale je mozne ze ani neni cech nebo slovak. ... Kazdopadne si pis vsechno ! S tou bolesti hlavy se mi to kdyz delam hodne veci v LD nebo tam je naka negativni energie tak mi tak tresti hlava
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs