ako je to zo schopnostami z ld?

Potrebujete radu o LD, neviete ako začať? Toto je to správne fórum na položenie vašej otázky.

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
loveless
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Apr 26, 2008 12:36

ako je to zo schopnostami z ld?

Príspevok od používateľa loveless »

ahojte...uz dlhsie sa zamyslam nad tym ci schponosti ktore nadobudneme v ld budu aj v normalnom svete.napriklad ked sa v ld naucim matematiku tak to budem vediet ne. ale ako je to napr. s kreslenim, hrou na klavir? budem uz potom aj vediet normalne hrat na klaviri?? alebo ked sa v ld naucim jazdit na korculiach budem aj vediet normalne jazdit ak teraz neviem?? myslite ze sa to da? alebo ak budem v ld posilovat prejavi sa to nejak?? dakujem
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

v mojom pripade by to nebolo mozne ucit sa v LD, ja sa tam kukam skor do mojho podvedomia ze co mam v hlave.

Ucit sa kreslit, to je premna v LD nemozne, minule som drzal nejaky papier a zacal som si ho citat, precital som par slov, potom som okom mihol naspat a uz tam boli uplne ine slova, tie som zas precital, ked som kukol naspat zas nieco ine... a takto som si cital asi 2 minuty, potom som stratil luciditu.
Kedze sa to v LD takto meni, myslim ze obrazok ktory by si kreslil by sa tiez menil.
Skusal som sa ucit beatbox v LD, bolo to horsie nez v RL.
Jedine na co to je dobre, skor na nejake prekonanie strachu napr. strach z vysok.
A v poslednej dobe, ked sa v LD ocitnem pri kompe, tak si prehliadam zlozky ze jake divne subory tam mam, zacal som to vyuzivat na robenie obrazkov vo photoshope. Mam totizto taku zlozku ze "moja tvorba" a v LD sa tam chodim kukat ze co tam je ine. Ked sa mi to podari zapamat, tak sa to po zobudeni snazim zrealizovat. Vidam tam naozaj zaujimave obrazky, ktore by ma za normalneho stavu nenapadli. To podvedomie ich stvorilo a podvedomie je ovela kreativnejsie ako vedomie.
Používateľov profilový obrázok
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Re: ako je to zo schopnostami z ld?

Príspevok od používateľa dr.Katz »

nevím, jestli se za těch pár minut co jsi v LD stihneš něco naučit, ale když se to naučíš, tak věřím tomu, že to budeš umět i po probuzení. Já jsem zkoušel hrát na kytaru, ale nešlo mi to, byla jako gumová. S tím posilováním si nejsem jistý, ale vzhledem k tomu, že se např. sex ve snu projeví polucí ve skutečnosti, což znamená, že hmotné tělo reaguje na představy, takže by to mohlo fungovat. Je to pole nezorané, tak ho můžeš zorat. Pak dej vědět.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
bonkwodny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Št Okt 05, 2006 19:07

Príspevok od používateľa bonkwodny »

IMHO by sa to dalo,napriklad v stave hypnozy sa clovek moze naucit takmer vsetko a LD a hypnoticky stav nemaju medzi sebou moc hlboku priepast.ale s tym posilovanim som si nie isty.ako hovori katz,telo reaguje na eroticke sny orgazmom,lenze orgazmus sa aj v skutocnosti da vyvolat iba myslienkou,ale rast svalstva nie
"...houba je ve skutecnosti
inteligentní entitou, ne z tohoto sveta, ale mimozemskou, schopnou
prostrednictvím stavu transu sdelovat svou osobnost jako cosi prí
tomného v do nitra obráceném vnímání toho, kdo stav prožívá." Terence McKenna
Napísať odpoveď