jsem v tomto oboru prakticky uplny novacek ale moc bych chtel ziskat schopnost LD, mozna pozdeji i AC, nasel jsem na netu kurs lucidniho sneni a zajimalo by me jestli jim nekdo od zacatku do konce prosel a s jakymi vysledky, ja jsem bohuzel asi od prirody antitalent protoze drtivou vetsinu noci si zadne sny nevybavuji(ovsem poslednich par dni co jsem se timto zacal zabyvat a pokouset se soustredit na zapamatovani snu se to dost zlepsilo) resp. z poslednich 3 noci jsem si zapamatoval 2 sny coz je na moje pomery velmi dobre, ale pro tyto ucely to bude chtit zrejme trenink ze?

Za druhe, prochazel jsem mistni fora a zaujalo me tema schuzek s ostatnimi lucidne snicimi a napada me, pokud uz se podari nekoho znameho a treba i neznameho, proc se ho nezeptat na nejakou otazku kterou nelze najit napr. na internetu(aby se vyloucila moznost ze takova informace je ulozena v podvedomi) Az se mi nekdy( doufam ze aspon nekdy:)) podari dosahnout LD tak neco podobneho urcite musim zkusit:)
A za treti, zkousel jste nekdo usinani s presety do BrainWave generatoru? Nektere ohlasy v diskuzich o presetech jsou az neuveritelne a dost o nich pochybuju ale preci jen asi nejaky preset zkusim...
Uf no to by bylo pro zacatek asi tak vsechno, skoda ze tohle forum je dost mrtve, chtelo by to ozivit