Stalo se vám někdy že sníte aniž by jste spali? mě se to stává často třeba vidim jak někdo pořád dokola dělá kotrmelce pak si vzpomenu že ještě nespim a ovliňuju to třeba a´t dělá salta musíte vnímat všechno aby jste měli dobrou přestavivost-udělejte to takhle>lehněte si na postel nebo někam kde vám bude pohodlně.Lehněte si na bok jako kdyby jste chtěli usnout ale nesmíte se na to moc soustředit jinak by jste neusnuli , ale ani málo jinak by jste usnuli>vy se potřebujete dostat do polospánku (můžete si to vzít jako kdyby to bylo LD) můžete začít jako kdyby jste viděli nějakého chlápka který si poskakuje > zrychlujte skákání nebo naopak zpomalujte pak si ho třeba představte 3D. až začnete spát zároveň budete v LD. mohla by to být funkční teorie (MOJE TEORIE)
asi vydám knížku na téma LD
stav polospanku mi je doverne znamy, staci na 30 sekund zavriet oci a uz sa veziem.. ale na navodenie LD to podla mna neni velmi dobre - tebe sa to uz podarilo aspon raz? ci je to stale len vo faze teoretizovania?
mne sa to deje vzdy ked dojdem unaveny z roboty domov, browsujem chvilu na nete na chvilku zavrem oci od unavy, a vtedy sa to stane, je to taka 30 sekundovka.
je to zaujimave no.
Fajn. Já tedy začnu. Dneska jsem měl takový jako by vstup do polospánku. Byl jsem ve třídě. Všude byl totální chaos, zkrátka jako o přestávce. Ale já sem byl totálně v šoku protože sem nevědel nic. Je to moje fantazie ? Není ? Sakra je to sen ? Je to snad realita ? Ani nevíte jak sem byl zmatený ale po chvíli sem si uvědomil o co go a už sem začal sen ovládat no. Ale ten prvotní zmatek byl zajímavý.
Další zajímavost se týká AC.
Jak píšu v mém tématu Strach z AC .. Tak zažívám v noci takové pulzující šoky. Prostě se proberu celý "vibruju" třepu se a nemůžu se hýbat. Snažím se otevřít oči a nejde to. Po velké námaze to "setřepnu" a proberu se úplně. Jenže při usínání ten šok nastává zase. Nechápu...
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
před nedávnem se mi něco podobného stalo...
někdy v noci sem si představila krajinu a mohla sem ji plně ovládat. to pro mě bylo velice nezvyklé, většinou mi nějak "škubnou" oči a představa je pryč. nabyle jsem tedy dojmu, že spím. vytvořila sem kolem sebe i krajinu vedle sebe a nový LD bylo na světě.
dobrý já jsem v mym 1. LD normálně snídal ale najednou jsem si vzpomněl že jsem ještě nevstal takže jsem nabyl dojmu že jsem ve snu takže jsem si z toho udělal LD