LD nebo AC?

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

Handuk

LD nebo AC?

Príspevok od používateľa Handuk »

Rozhodl jsem se , že budu nějakou dobu zkoušet metodu přímeho vstupu do snu , včera jsem šel spát ve 23:00 a na 5:00 jsem si nařídil budík. Nejdříve jsem klidně ležel a přemýšlel o snech z uplynulé noci, ve zkratkách jsem si zapsal to na co jsem si vzpomněl. Vstal jsem, došel jsem na záchod v koupelně si opláchl obličej studenou vodou. Vzhůru jsem byl asi 20 min. Lehl jsem si na bok ( vím že by se mělo spát na zádech ale když už jsem probuzený tak mě dělá problémy usnout i na boku). LaBerge píše ve svém kurzu o technice počítání - počítáte a za každou č¨íslicí řeknete slovo sním. Podle něho má člověk po nějaké době slyšet sám sebe jak počítá a jakmile řekne sním , uvědomí si sen. Počítal jsem , ale dostal jsem sek sedmdesátce , poté jsem nevědomě usínal. A pak to přišlo. Najednou jsem uslyšel hlas mého kámoše jak říká : Už můžeš počítat , uslyšíš se. To mě "probralo". Využil jsem situace a počítal, ale nic. Skusil jsem teda vizualizaci rukou. Zase nic. Ale najednou jsem ucítil rostoucí tlak po celém těle. Nebyl jsem paralizovaný , cítil jsem že jsem jen strnulí. Myslel jsem ,že to znamená příchod snu a proto jsem se nehýbal. Ale nic se nedělo , akorát tlak sílil. Ucítil jsem jako by mě něco drželo za nohy a táhlo mě to ( vzduchem!!!) mimo postel. Když jsem cítil že už musím být tak metr od postele (stále jsem viděl jen tmu) , spanikařil jsem a pohl se. V tu chvíli to přestalo....poté jsem nevědomě usnul......

Nevěnoval jsem tomu pozornost , myslel jsem ,že je to jedna ze zvláštností WILD. Ale ráno po probuzení mě napalo , jestli to nemá něco společného s AC? Co myslíte? AC jsem se zabýval jen chvíli a to už je hrozně dávno, prý jsou pro vycestování typické vybrace , ale ty jsem necítil.....
Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: LD nebo AC?

Príspevok od používateľa sorer »

kludne to mohlo byt AC, v tychto stavoch ked telo zaspava a mysel je vedoma sa kludne mozes dostat mimo telo, hoci si chcel LD :)
Stretneme sa vo sne ;)
Zenny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 28, 2007 11:00

Príspevok od používateľa Zenny »

tiez by som povedal ze AC, tiez som nieco podobne zazil :)
Používateľov profilový obrázok
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

Re: LD nebo AC?

Príspevok od používateľa dr.Katz »

Tohle jsem zažil před pár dny, kdy jsem stejně jako ty k ránu usínal a najednou mi ztěžklo celé tělo a vytáhlo mě to z těla ven, kousek od postele. Pomalu jsem otevřel oči a viděl svou manželku ležet vedle sebe a všechno bylo naprosto stejné jako ve skutečnosti. Řekl jsem si, že jsem asi brzo otevřel oči a tím se probudil, ale ráno jsem zjistil podle některých detailů, že jsem byl v astrálu.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
filip212
Návštevník
Dátum registrácie: Ne Dec 28, 2008 8:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filip212 »

Mne sa tiež stalo jednu noc keď v byte som neičo mal tvar ako spermia a malo to chvosty tak to nimi vlnilo a chodilo to po izbe neviem čo to oblo.A
ja mám takú záľubu sa sám s osebou rozprávať v duchu spievať si pesníčky atď spieval so msi jednu hybhopovú od mikimori že čooooo?a počul som to išlo tak zomňa že čooo?alebo som pomysle lan zavíanie vlak a počul som ho.Bolo to podvedomie alebo čo?
Napísať odpoveď