Zážitek s démonem?

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

LostSoul
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Št Okt 02, 2008 21:33

Z

Príspevok od používateľa LostSoul »

Rád bych se s Vámi podělil o jeden atypický zážitek. Je to s podivem ale často mívám sny, kdy se nemohu dívat dopředu jelikož mi něco "dráždí" oči. Je to velmi nepříjemné a ve snu velmi reálné. Jednou k ránu jsem se probudil ze sna. V tom snu jsem opět ztratil zrak, avšak jak jsem ležel v posteli tak jsem před sebou viděl nějakou hlavu. Byla hnědá a podobala se skřetům z Pána prstenů. Ta hlava byla ode mě pár centimetrů a foukala mi do očí. Nemohl jsem koukat a měl jsem pohled zamlžený. Držel jsem tu hlavu (skřeta) a snažil se ho uklidnit. Přišlo mi že on sám má problém a napadlo mě jestli to neni démon a chtěl jsem mu pomoci. Celou dobu mi foukal do tváře a nemohl jsem jej odtáhnout. Celé to trvalo asi půl minuty. Když vše skončilo tak jsem seděl na posteli a koukal do tmy kde měl být ten skřet.

Mohl to být třeba jen nějaký sen (falešné probuzení) - i když velmi atypické! Zajímalo by mě jestli se někdo už s podobným příběhem nesetkal a nemůže být spojitost s astrálními bytostmi (démony). Je velmi zajímavé, že dech toho skřeta mi dráždil oči přesně jako mívám často ve snech.
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

hmm, naozaj by som sa bal ze slepnem v reale, isiel by som na nejake ocne vysetrenia ci nemam nejaky vysoky ocny tlak a ci mi nehrozí slepota. na vysoky ocny tlak je inac dobra marihuana. a toho skriatka by som sa pokusil zabit. vnimal by som to ako skriatok = choroba, fuka mi na oci a mne to nerobi dobre, teda on mi chce zle, tak by som ho zakilleroval a citil by som sa v bezpeci.
LostSoul
Člen fóra
Člen fóra

Alino, nechapu proc bych se mel bat o zrak? Ten mam v poradku.
Alino
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Feb 10, 2007 12:13

Príspevok od používateľa Alino »

ja by som sa uplne bal ze to sa mi sniva buducnost ze oslepnem alebo inymi slovami ze mam nejaky zarodok skazy v mojich ociach a ze sa mi coskoro pokazia a podvedomie nato takto poukazuje.
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: Z

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

alino, čítaš veľa fantazijných a hororových kníh. :grin:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
LostSoul
Člen fóra
Člen fóra

Take si myslim. Pochybuji ze moje sny jsou nejakou vizi budoucnosti. Ten zazitek byl "zvlastni" a kdyz jsem procital na netu texty ktere popisovali astralni bytosti a demony tak me napadlo jestli se treba nekdo s necim takovým nesetkal.
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Stretol... dočasným riešením môže byť ochranný štít, no na trvalo by bolo nutné danú entitu dostať od Teba preč. Keďže na to je nutné mať skúsenosti, nenapíšem sem návod. Nechcem, aby si sa dostal (alebo ktokoľvek iný) do prúseru. Ak sa to bude opakovať, ozvi sa mi súkromnou správou a spoločne to poriešime.
Obrázok
LostSoul
Člen fóra
Člen fóra

Osobne myslim ze to neni jedina "entita" co se na me prizivuje. Onahda jsem se hodne pokousel o astralni projekci a pak nastal tento zazitek. Ma tato entita nejake jmeno? A musi se nutne odhanet? Treba to ma svuj duvod?
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Je možné, že má svoje meno, ale to je teraz predčasné riešiť a takto "od stola" nerád podávam informácie, ktoré nemusia byť zaručené. To, či ju bude treba odstrániť alebo nie bude v závislosti od konkrétneho zistenia. V tomto prípade platí to isté čo o mene. Všetko má svoj dôvod, to však neznamená, že s tým nič nebudem robiť, ak to na mňa vplýva negatívne.
Obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sorer »

Mne to pripada ako skriatok co chodi po ludoch a cicia ich energiu ked spia. Bolo o nom uz par filmov, tak snad mali aj v niecom zaklad.
Stretneme sa vo sne ;)
Napísať odpoveď