V prvom rade chcem povedať, že toto fórum ma veľmi zaujalo, či už príspevkami alebo vzhľadom, myslím že je dobre, že existuje aj fórum ako vy, ktoré sa zaoberá týmito vecami

Ale už k veci, OBE ako aj AC sledujem tri dni, spomenula som si na to len náhodou a hneď ma zaujalo, že niečo také vôbec je. Pamätám sa ako malá že keď som zavrela oči a snažila sa zaspať tak som mala pocit ako keby ma niekto chytil za nohy a stále so mnou prudko dokola točil až som nakonec prestala vnímať a zaspala. Alebo som sa ako keby zobudila a videla som samú seba ležať v posteli. No myslela som si že je to sen a potom som nad tým neuvažovala až som nenarazila na Vaše fórum.
V prvom rade ma zaujalo to, že človek by sa mal ukludniť a to som chcela dosiahnuť, aj keď predstava toho, že by som mohla AC bola lákavá, myslela som si že na to treba viacej cvičiť a veriť tomu. No čo Vám poviem, som veľmi nepokojná a výbušná osoba, preto som sa chcela uvoľniť a vypustiť problémy kt. ma ťažia. No nedarilo sa. Tak som si povedala, že sa s tým nejako zaťažovať nebudem a nebudem to siliť. Čo má byť to sa stane, aspoň podla mňa.
Ale dnes nad ránom som mala lucidný sen, v ktorom som si povedala že chcem ísť von z tela, prečo nie? A teraz nechápem či to bol moj výplod, alebo predstava alebo čo, ležala som na pravom boku a teraz lucidný sen zmizol, bola tma, cítila som ako keby sa mi dvíhala hlava a v ľavom uchu mi nie že pískalo alebo hučalo, cítila som také zvonenie alebo šuchotanie. V tom tma pominula a začal mi ako keby blikať obraz, alebo to čo vidím v tej tme a videla som zablesk ako ležím. Zľakla som sa a iba viem že už mi nezvonilo ani v ušiach ani som nemala pocit dvíhania, ale práve ako keby som spadla. Otvorila som oči a srdce mi bilo ako divé, neviem či to bolo naozaj oddelovanie astrálneho tela od môjho fyzického, alebo len moja predstava. Zmyslela som si že v dome je tma a ja sa tmy bojím, čo ak v dome uvidím astrálne telo niekoho iného? sice neviem koho ale vystrašilo ma to..tak som zase ako keby spadla..
Môže mi niekto objasniť prosím, či to bola len moja predstava alebo naozaj OBE?
Viem že som sa trošku rozpísala, ale ešte by som rada vedela, či môžem v mojom astrálnom tele niekomu pomôcť, v rodine máme momentálne problémy. Neviem či sa to dá alebo nie.
Ďakujem pekne za čas kt. strávite prečítaním a aj tomu kto mi odpovie.