Tak asi po mesiaci a pol ako vzdy som sa o to asi do 2hodin pokusal ale uvedomil som si ze to uz nema vyznam a treba sa mi vyspat pretoze o 6tej rano musim vstavat..
No v noci som sa zobudil poznate to "neskutocne ospali" nedokazete sa pohnut ani nechcete... neviem preco som vlastne otvoril oci asi som chcel pozriet kolko je hodin (nevim) a velmi rozmazane akoby som rok nespal som asi videl ale urcite citil (bolo to pred pol rokom takze si to celkom nepametam) ako veeelmi lahunko pomalicky padam dole do tela akoby som bol 30cm nad svojim telom. vtedy som si uvedomil co sa deje. Tak som si povedal ze musim prebdiet pretoze coilen sekundu nemysliet by znamenalo znova zaspat. Neskutocne tasko akoby ste mali 40ky horucky a niekto by vas nutil vastavat o 4tej rano. Sa mi podarilo pomalicky vstat z postele resp. otocit sa do vertikalnej polohy a najma co bolo prve zaostrit obraz. Tak som chvilu v uzase vnimal ake to tu vizera [fuu to by ste ani necakali vsetko bolo ako ste to mohli vidiet za bdeleho stavu

No ako som sa doneho dostal akoby som ani nespal hnet som otvoril oci a bol v bdelom stave. Dostala sa do mna taka euforia a v hlave som mal myslienku konecne sa to podarilo... Mal som chut kricat "jupiii"
Nehovorim ze toto nemohlo byt LD ale az nato ze som nevidel svoje telo "astralne" nepochybujem o tom ze sa moze zmylit realita so snom... pretoze ja som v tomto stave videl a rozmyslal v tomto stave ako za uplne bdeleho vedomia.... \az nato ze som bol riadne unaveny hoci som to trosku premohol a bolo lahsie pohybovanie no toto bol tasko slovami opisatelny zazitk
preto by som sa chcel ospravedlnit za takyto dlhy prispevok (komu sa to chce citat

ps> uvital by som aj nazory/reakcie... ak je si niekto ochotny vobec moje litanie precitat;)