Stála jsem v nějaké mísnosti, nejspíš doma a najednou jsem se začala otáčet dokola. dodneška nevím, jestli jsem se točila já, nebo moje okolí, ale bylo to tak realistické (otočilo se to se mnou nejméně dvakrát a viděla jsem to jako doopravdy, všechny věci byly na svých místech, ne jako v normálním snu, kde je jedno, co kde leží), navíc jsem si uvědomovala docela přesně, co se se mnou děje. Po tom, co se okolí se mnou takhle zatočilo jsem vyletěla oknem té místnosti, ale jakoby neletělo moje hmotné tělo. Při tom letu jsem vnímala každý detail, jako v nějakém filmu. Viděla jsem krajinu - stromy, řeku. Přiletěla jsem k nějakému hradu a vletěla dovnitř oknem. Byly tam nějaké malé bytůstky. Nebála jsem se jich, což mi už v tom snu připadalo malinko zvláštní. Vítaly mě, jako bych byla opět doma, mezi svými a převlékly mě do nějakých šatů, pamatuji si na plášť.
Ten sen jsem si nenapsala, ale i teď když na něj myslím, úplně přesně si to představuju i ten pocit naprosté pohody a přijetí. Myslím, že to nepopisuji tak barvitě, jak to skutečně bylo. Může mi někdo tedy alespoň naznačit, co by tenhle sen mohl být?