Mozno vam tie otazky budu pripadat mierne priblbe tak berte prosim vas ohlad ze to berem vsetko do posledneho detaila. Ale aj ked som si isty ze o AC neviem toho najmenej ale ani vela
1.Moze byt pri mne na posteli nejake zviera , napr. mam psa alebo kocura a pokial ma nevyrusuje tak by nemalo dojst k nicomu nie?.
2.Mozem byt pri AC zakryti perinou? Viem je to hlupa otazka ale ked lezim na posteli odokryti mam vzdy blbi pocit.
3. (jedna z najdolezitejsich

Moze sa stat ze hned jak vystupim s tela uvidim nejaku bytost? Aj ked sa chcem pohybovat iba vo svojej izbe bez nejakych zlych myslienok? Chcem byt proste len chvilu v AC dajme tomu 5-10 minut len tak sa chvilu pohybovat mimo fyzickeho tela. Bol by som strasne nerad kebyze hned po vystupeni uvidim nejaku skaredu bytost?
4. a teraz jedna strasne blba otazka ktora je skvor pre take pobavenie ale zaroven zistenie

edit: este ma napada . skusil by to alebo skusil to niekdo z marihuanou?
nemam namysli ze to urobite jak vo filme ze si zapalite "jointa" a mate halucinacie a podobne nezmysli....
cital som ze pri uziti marihuany taky klasicky " sluk "
sa dostavate z hladiny beta do hladiny alfa.
ja som obcas hulil ale uz radsej nie vam mozem povedat ze pri "trave " ste fakt uvolneni , nohy mate neuveritelne uvolnenene mate pocit ze gate a bunda na vas doslova lieta, zvuk vnimate taky spomaleny strasne uvolneni zvuk , schvalne ak ju raz obcas skuste nech vam niekdo robi tzv. ozvenu hlasom .. no ale som trochu OT takze podla mojho nazoru by marihuana mohla viest k lepsiemu uspechu pri pokuse o AC .
a dalsi edit: teraz ma napada ze fajciari (normalnych cigariet) skuste aspon 4 hodiny a viac pred AC nefajcit a tesne pred AC si zapalit (mam to odskusane) strasne vas to skludni.. je to nieco ako prva ranna cigareta ...