Ac? Ld?

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

?

AC
2
33%
LD
2
33%
obycajny sen
2
33%

Celkom hlasov: 6

MartinP
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Apr 13, 2008 0:12

Ac? Ld?

Príspevok od používateľa MartinP »

Ahoj, teraz ma napadlo ze kedysi davno asi 8 rokov do zadu som mal problem s oblyckami a mal som dost velke zdravotne problemy, velke bolesti , 40,7 teploti a musel som byt hospitalizovani v nemocnici.
Neviem preco si na to spominam az teraz ale jasne sa mi zobrazilo co sa vtedy dialo.
Bol som hospitalizovany v nejakej izbe dostal som 3 infuzie. Pamatam si ze som lezal na chrbate sam na izbe. Bolo to presne nieco ako medzi spankom ale zaroven bdelostou a proste si pamatam (mozno to bolo ac) jak som vstal z postele ale akokeby som lezal vo vzduchu a balancoval som sa zo strany na stranu jak lietadlo ked sa ide do zatacky, jak keby som sa vlnil na vlnach zo strany na stranu a proste som letel k oknu a po chvile som vzlietol z okna (Pardon ak mi vobec nikdo nerozumie v case pisania tohto prispevku sa rozpametavam )chvilu som lietal medzi arealom nemocnici no potom som sa vratil naspat do okna a na prechod do tela sa uz nepamatam...
A takto sa to zopakovalo asi 2x , prebudil som sa a zrazu ako by som sa zasa dostal do AC a zasa som vzlietol a kusok som sa preletel medzi arealom nemocnice. Potom si uz len pametam na navstevu mojich rodicov.... Jasne niektory si povedia ze trochu cita o AC a chce si vsugerovat do hlavy ze AC urcite uz mal ale neni to tak , proste som si na to spomenul lebo do teraz som si to vybavoval ako nejake halucinacie z tich liekov...
Co si o tom myslite?
edit: myslim si ze na 50 % to bolo ac a na 50 % ld.
Napísať odpoveď