da sa to hudbou ktoru mame radi?
Moderátor: Moderátori
da sa to hudbou ktoru mame radi?
Ahoj mam dotaz , mozem pri AC pouzit hudbu aku chcem ja a aka sa mi lubi ? Nemam na mysli nieco tvrde ja osobne pocuvam elektornicku ako house, trance a taky trance alebo progressive je dost ukludnovak aj ked jeho BPM je 140 , zoberme si napriklad tuto pesnicku
http://www.youtube.com/watch?v=2AAcdLexM4k
je v nej vela takych relaxacnich prvkov napr. na minute 1:20 je dost uvolnujuci efekt taky šum (vola sa to noise sweeps efect) pri tejto hudbe ked zaspavam ( normalne bez AC tak si predstavujem vseliake luky , pastviny a take relaxacne obrazky a preto sa pytam ci sa da pouzit aj napr. takato hudba k navodeniu tranzu a naslednemu AC....
Ja viem znie to mozno hlupo ale ja som clovek vynimocne zvedavy
http://www.youtube.com/watch?v=2AAcdLexM4k
je v nej vela takych relaxacnich prvkov napr. na minute 1:20 je dost uvolnujuci efekt taky šum (vola sa to noise sweeps efect) pri tejto hudbe ked zaspavam ( normalne bez AC tak si predstavujem vseliake luky , pastviny a take relaxacne obrazky a preto sa pytam ci sa da pouzit aj napr. takato hudba k navodeniu tranzu a naslednemu AC....
Ja viem znie to mozno hlupo ale ja som clovek vynimocne zvedavy
Re: da sa to hudbou ktoru mame radi?
no niesom odbornik ale ja by som takuto hudbu neodporucal
"Viem, že nič neviem." Sokrates
- dany_05
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Nov 01, 2009 9:05
ahoj, tak nemám to ešte vyskúšané, ale myslím si, že ak pomocou tejto hudby dokážeš uvoľniť dokonale telo, a navodiť tranz, tak bolo by možné aj to AC.. len neviem či by ťa to bezprostredne pred AC nerušilo, keďže by si sa veľmi sústreďoval na tú hudbu... treba skúšať, veď žáner tejto hudby je Trance - odvodené od "tranz" 

to fakt??? ten trance=tranz? 
a inac pomaha nejaka hudba dostat sa do tranzu???

a inac pomaha nejaka hudba dostat sa do tranzu???

- TheDreamingDead
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
no jasne, ved hlavne tou, co mame radi 
asi by velmi netranzovalo nieco, co sa ti proste protivi, aj ked vsetci hovoria ake to je uzasne
konkretne co sa tyka tej pesnicky: asi je to len tym, ze taham skor na downtempo, aj ked coraz viac k trance, ale pride mi prilis akcna na uvolnenie az na AC...
na AC by to skor chcelo skor nejaku stalu/opakujucu sa melodiu, ktora nie je prilis dejova, aby si sa na nu zbytocne nesustredil.

asi by velmi netranzovalo nieco, co sa ti proste protivi, aj ked vsetci hovoria ake to je uzasne

konkretne co sa tyka tej pesnicky: asi je to len tym, ze taham skor na downtempo, aj ked coraz viac k trance, ale pride mi prilis akcna na uvolnenie az na AC...
na AC by to skor chcelo skor nejaku stalu/opakujucu sa melodiu, ktora nie je prilis dejova, aby si sa na nu zbytocne nesustredil.

heavy metal xD...by som chcel niekoho takto vidiet 

- TheDreamingDead
- Člen fóra
a kolko je pravdy na tom ze mi pomoze hudba??? este som ju nemal v mobile/mp3 aby som to pocuval
- TheDreamingDead
- Člen fóra
hudba Ti pomoze uvolnit sa.. a pomoze Ti asi tolko, kolko jej dovolis - t.j. ked si povies toto ma uplne uvolni, ked to budem cut dostanem sa na pokraj AC tak to tak aj bude. Pri samotnom AC by hudba asi uz bola v celku na nic - neviem ani ako by to bolo pocut - to ked mam sluchadla na fyzickych usiach, tak to budem pocut astralnym sluchom vzdialenejsie, alebo ako keby som mala na nich sluchadla? hmm..
niekomu to pomoze, niekomu nie. Ja som hudbu do teraz skusala len raz a vcelku to islo, aj ked ma vyrusili.
edit: v navodoch a pomockach je taky dobry 20 min zvuk, takym som zacinala, ten bol ok
niekomu to pomoze, niekomu nie. Ja som hudbu do teraz skusala len raz a vcelku to islo, aj ked ma vyrusili.
edit: v navodoch a pomockach je taky dobry 20 min zvuk, takym som zacinala, ten bol ok

takze ten mi odporucas? 
PS: dikes za radu

PS: dikes za radu