Zenny napísal:18, preco?

opýtal som sa na tvoj vek, pretože si v príspevku vyšie napísal, že sa cítiš primladý na AC..
18 rokov sa ti zdá na to málo ? Ja mám 19. Začal som s tým v 18, a rovnako ako Alino si myslím, že to nie je málo.. naopak práve to je najlepší čas (a možno aj skôr som mohol začať

)
a čo sa tých zvukov pri zaspávani týka, tak to poznám veľmi dobre, tiež ma mnohokrát vystrašili, ale asi najlepšie je si to nevšímať.. btw uvedomil som si, že tie zvuky, ktoré vychádzaju z nábytku alebo podlahy (praskanie) vznikajú väčšinou
pri zmene teploty, keďže mnohokrát si večer otvorím okno a do izby mi vojde studený vzduch, drevo sa ochladí a začne praskať..
práve som vygooglil túto stránku a je to tam tiež podobne vysvetlené:
Kód: Vybrať všetko
http://poselsvetla.blog.cz/0911/zahadne-praskani-v-nabytku-odpoved-pro-foxisse
oky napísal: Dnes sa mi podarilo AC, OUT OF BODY zistil som dobru techniku prišlo to samo od seba šiel som spať okolo 22:00, -- v noci som sa nečakane zobudil a ...
jj vyzerá to zaujímavo, nakoľko sa to podobá mojej technike k nabudeniu AC. Ja to robím tak, že nastavím si budík aby ma zobudil po 6 hod spánku, na 15 min som hore kým sa nepreberiem úplne a potom si ľahnem o5 do postele so zámerom že chcem mať AC a čudujsasvetu naozaj to vychádza

(na tomto fóre to už je rozpísané pri technikách ku LD). Má to nevýhodu že si tým pekne rozladíš spánkový rytmus, (čiže školopovinným je to najlepšie skúšať momentálne počas prázdnin

) a málokomu sa aj chce vstávať skoro ráno z postele.. ale keď to výjde tak stojí to za to
Keď ma premôže lenivosť vstať z tej postele ráno, tak to skúsim len tak ako ty, že zrelaxujem telo a vyhodím z hlavy ostatné myšlienky.. ak nezaspím hneď ako drevo tak hádam to výjde. Potom sa ozvem so skúsenosťami