mate niekto skusenosti s tymto energetickym stitom od Nikolasa Tesli :shock:
pre blizsie info prikladam link:
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=23
-za vsetky vase rady a info dakujem

Moderátori: RedHawk, Moderátori
Ano, zda sa mi ze to skor funguje ako placebo efekt. Predaju ti nieco na co vyrazia svoju znacku, opisu ake je to super atd. Samotny obal vyzera uplne presne ako ten obal pre skrysu na geocaching. Takze mam velke pochybnosti ze je to specialne vyrobene len pre nich. Ty ako pouzivatel tohoto stitu budes verit v jeho ucinok a efekt sa dostavi len vdaka tvojej voli.theDreamer napísal:Sorer tím chceš poukázat na to že je to volovinka ? To co tam píšou zní skvěle i když většině věcí vůbec nerozumim ...
jj ale rovnake ako v Tare
energeticky stit (amulet) si vies spravitr aj s papierabonkwodny napísal:teda redhawk,ty si hustyrobit pokusy na hlinikovom obale z dealextremu
tak to si ma pobavil.netvrdim,ze ten energeticky ony z tary nieco robi,ale porovnavat ho s lacnou napodobeninou (ktora ani napodobeninou byt nema) a vyvodit z toho jasny a "pravdivy" zaver je trosku mimo
co som teda cital,tak ten hlinikovy obal je tak nejak pozmeneny,je tam iny povrch,nejake sutre tam spominali
ked uz tak to skus na "originale" a nie na niecoim,co to tvarom pripomina a je z podobneho materialu,ved to by nas tu dostala k osvieteniu kazda rolka alobalu,co ma mamka v kuchyni
mam doma aj s tarybonkwodny napísal:![]()
ja som len narazal na to,ze si odsudil nieco na zaklade pokusu na niecom inom.to je trochu neprofesionalne,nemyslis?
tak to je uz ina rec,prijmi moje ospravedlnenieRedHawk napísal:mam doma aj s tarybonkwodny napísal:![]()
ja som len narazal na to,ze si odsudil nieco na zaklade pokusu na niecom inom.to je trochu neprofesionalne,nemyslis?
nie je to ine oba su rovnake. bohuzial len cena je ina