Dnes som to teda skúsil

mal som sen v ktorom som bol pri rieke. Nad rieku bol most a cez ten most prechádzali ľudia. Na druhej strane potoku bol les. Uvedomil som si že to je len sen že mám LD. Pozrel som sa na ruky aby som mal ostrejšie videnie, skúsil som sen v sne ktorí skoro skončil zobudením ale našťastie som si spomenul na to otáčanie okolo svojej osi ktoré mimochodom fungovalo perfektne a splnilo svoj účel

ale potom som si spomenul na tu tvoju úlohu

tak som to nechal tak... Prešiel som cez most ku lesíku kde bolo menej ľudí. Tam som sa skúsil odraziť na let. Lenže som to bral skôr ako skok a nie ako let.
Takže som skočil do 10m výšky a spadol som hneď dolu. Zaujmava bola reakcia ľudí na ten môj skok

poniektorí na mňa kukali z otvorenými ústami, niektorí si to ani nevšimli a veselo kráčali ďalej a najpeknejší pohľad bol na 3 deti ktoré na mňa kukali z rešpektom

. Usmial som sa na nich a odletel som plniť tu tvoju úlohu. Ako som tak naberal výšku (už som bol nad oblakmi!!!) tak som si spomenul že mam byť v lietadle a z neho skočiť. Po pravde nechcelo sa mi ísť naspäť na nejaké letisko. Sám som sa premenil na to lietadlo z pilotom!!!

(mimochodom typ lietadla bol Lockheed SR-71 Blackbird

jaaj pekne to lietadlo.... )no chvíľu som si zalietal a potom som sa začal pripravovať na skok... uvedomil som si že som blázon že v real by som to určite nerobil hlavne nie vyskakovanie z nadzvukovej stíhačky

tak skočil som a moje obavy sa zmenili na nadšenie

skúšal som si rôzne poozi a užíval som si skok. Okolie som nekukal lebo som sa dostal do dosť veľkého mračna. Keď sa zjavila podo mnou konečne zem (po dlhšom čase) tak sa mi naskytol pohľad na kopce, zapadajúce slnko, mestečká, lesíky proste nádhera

(zafarbil som trochu oblohu viac do oranžova po tej úprave to vyzeralo ešte krajšie

) ako som sa tak nadšene díval počas toho pádu tak som si uvedomil že nemám padák

napadla ma jedna bláznivá vec... nechcelo sa mi ho zhmotňovať... chcel som skúsiť ako bolí pád z asi 10km výšky bez použitia padáku

pripadalo mi to komicky takže som padal z úsmevom na tvarí

a čo na zaver... pád vôbec nebolel. Bolo to až príliš rýchle. Rozprsklo ma to na neznáme parkovisko

tak ďakujem za takúto úlohu plne som si ju užíval