Takže Ahojte všetci,
Nevedel som kde to postnuť lebo nikde tu nieje sekcia: "HELP",... (alebo niečo vtom zmysle)
Tak dufam že nevadi že som to dal tu.
Takže mam problem s AC, niečo mi brani opustiť moje telo a doslova ma to knemu priputava.
AC skušam už asi pol roka stale to šlo lepšie a lepšie ale teraz som asi mesiac a pol na mrtvom bode z ktoreho sa neviem pohnuť. Keď idem skušať AC všetko je v poho asi 10 min odychujem a potom sa snažim vystupiť z tela keď citim že už je asi ten "spravny čas", mi vtedy ako keby zaliahne na uši a mi vnich píska. Citim ako by sa Astralne telo snžilo odpojiť ale nejde mu to. Vtom momente keď idem urobiť vystup z tela hlava mi zrazu začne celou silou tlačiť do vankušu ako keby chcela prejsť cez postel na zem, a telo sa mi začne nadvyhovať(fyzicke) a stamadial sa ani nepohnem. Potom som čital všeliake radi na nete, že zo začiatku mam skusiť len astralnu ruku dvihnuť a položiť ju nas5 lenže vtom je problem, keď sa dostanem do bodu že som odpočinuty dam akoby vnutorny prikaz, a si predstavujem ako astralna ruka stupa a fyzicka ostava ležať vtom citim ako sa mi ruka dviha akoby bez použitia svalou(vyzera to fakt nadejne) lenže keď otvorim oči vidim že dviham fyzicku ruku a vtom momente mi oťažie akoby ju mi nieaka sila prestala dvihať. Potrebujem to asi vyriešiť čim skôr lebo keď si to vsugerujem že som priputany poriadne si to zťažim (aspoň si myslim) .
Ja už nvm čo skusiť skušal som všelijake metody že nevstupovať z tela ale akoby sa zneho vytočiť,predstavovať si že padam,.... ale všetko bezvysledne.
Prosim poradte, Dik.
Potrebujem Pomoc
Moderátor: Moderátori
Re: Potrebujem Pomoc
Jdeš na to moc složitě. Jakmile ti začne hučet v hlavě, tak zůstaň nehnutě ležet a počkej až to přejde, otevři oči a normálně vstaň, jako kdybys chtěl odejít. Nic si nepředstavuj, jednoduše vylez z postele. Tak to funguje u mně - až na pár výjimek (např. posledně jsem se jaksi nemohl odlepit). Hlavně musíš počkat, až to pískání v hlavě přestane a neunáhlit se. U mně to trvá asi pět vteřin a pak můžu otevřít oči a jít (letět). Žádné přestavování si jako že zvedám ruku nebo tak podobně už není zapotřebí.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...