Sny a smrť

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

mirec3
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Sep 28, 2010 17:36

Sny a smrť

Príspevok od používateľa mirec3 »

Zdravím bol by som velmi rád keby mi dá konečne niekto odpoved na tieto sny koli týmto snom zomreli už 2 ludia pripisujem vinu tým snom. Snivalo sa mi že som na cintoríne pred sebou vidím biele rakvy a jamu kde sa zakope rakva... týžden na to zomrel otec mojho dobreho kamaráta o niekolko mesiacov sa mi snivalo to isté a zomrel mojej priatelky dedko. neviem si vysvetliť prečo sa mi to deje prečo zrovna ja a že prečo vždy ked sa mi to prisní niekto z mojho okolia a priatelov zomrie? Bojím sa toho najhoršieho, že sa mi to prisní tretí krát a bude to fakt niekto z blízkych neviem nájsť sposob ako to zastaviť teda ak sa to zastaviť vlastne dá neviem či tým snom má byť varovanie niake alebo čo ale chcem to zastaviť prosíííím kto vie aspon niaké vysvetlenie nech napíše prosííím ale hned ...
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: Sny a smrť

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Tému som Ti oddelil od pôvodnej témy o LD snoch, nakoľko Tvoj sen nepatril do danej témy.

Je mnoho ľudí, ktorí majú "prorocké sny" s tragickým významom. Bohužiaľ s tým nespravíš nič, kým sa nenaučíš rozpoznávať viac o tom, čo Ti tie sny chcú povedať. A ešte poznámka, tí ľudia nezomreli kvôli snom, zomreli by aj tak.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Napísať odpoveď