Našiel som si svoj nový objekt zaujimu a tým je snová realita.
V tomto threade sa s vami chcem podeliť o moje nove skúsenosti a s pokrokmi s objavovanim tak prirodzenej a zároveň tak podcenovanej veci ako je snivanie.
Ešte než začnem chcem vás oboznámiť s mojim biorytmom a mojimy testami reality. Robím nočné smeny takže spim od 7-8 rana do 15-16 poobede. Moje úspešne odskusane a fungujuce testy reality sú:
Čítanie textu viackrát po sebe.
Bud ho neviete prečítať vôbec ale sa text zmeni. Pre lepší efekt sa stále pozriem mimo text a potom naspet naňho.
Dýchanie so zapchatým nosom.
Prstami chytim nos a skúša sa nadychnut. Vo sne sa bez problémov nadychnete

13.2.2011
Pred spaním som si pripravil zatiaľ provizorny snový denník a budik som nastavil po 4 hodinách spánku. Po prvom prebudeni bolo na hodinkách 4 minuty po dvanastej a zobudila má potreba ísť na záchod. To znamena že som budik vypol ešte ked som spal a to zrejme spôsobilo že som si po prebudeni pametal sen... Bol to obyčajný nelogicky sen ale pametal som si ho. Zapisovat sa mi ho nechcelo, nato som bol príliš unavený. Ked som dospal ďalšie 4 hodiny tak som si zapísal sen. Potom som sa šiel naranajkovat a ked som otvoril chladnicku mal som pocit deja vu. V tom som si spomenul na další sen.
Jednalo sa o FALOŠNÉ ZOBUDENIE a v sne som robil v podstate všetko od rannej potreby až po raňajky.
Prvy poznatok pri skumani snovej reality je:
Robit test reality po prebudeni.