Poznal som dievča, ktorej všetci zomreli = babka, matka a pod. dosť po sebe na choroby, otec bol v Rakúsku s inou, boli spopolnení, jej barák bol plný zaujímavých vecí, straštne mnoho krabičiek siriek, zapalovačov, veštecká guľa, portrét nejakej ezoteričky z Afriky s podpisom, odznak červeného krížu, novinové články, historické údaje, bordel, milion vecí, čo by ma vôbec nenapadli, že tam sú a veľa, veľa kníh, či už klasická literatúra, alebo náučná. Bolo vidieť, že jej rodina bola vzdelaná a holka mi ríkala, že jej mama-babka atd. robili bielu mágiu. Na ten barák sme chodievali často piť, ale keď tam raz chodievali okruh mojich blízkych a to myslím úprimne čo si povieme všetko, rozprávla mi kamoš, že tam boli zamknuté dvere keď popíjali večer víno a otvorili sa a pod. zážitky. Jeden chalan z party taktiež nebol docela v pohode, pretože miestami chytal niečo ako depky, s nikým sa nechcel baviť a bol vážne divný, rozbil raz zrkadlo a pod. vravel, že ho musí zničiť a tak, vraveli mi kamoši, že dokonca rozprával aj iným hlasom. Taktiež ževraj raz hodil s tou holkou, kerej to patrilo, alebo také veci, že z ničoho nič sa porezal a podobné neuveriteľné zážitky satanistického typu. Nebol som svedkom ničoho z toho akurát toho divného chovania, ale dnes sa dá veľa vecí vysvetliť. On nemal ľahké detstvo a inak ten chalan a holka boli prepojení od malička sa znali.
Veríte niekto na dobré a zlé sily z tohto fora?

Išiel som raz spať a pred spaním ma myslím chceli lapiť myšlienky v spojitosti o satanizme a pod. jednoducho mal som v hlave niečo z úvodu.
Ale viem sa myšlienok zbaviť a celkom vyprázdniť hlavu, výnimočne som ležal na chrbte, väčšinou sa prevracám a spím na boku. Zavreté oči a pokus o spánok. Hlava prázdna a z ničohonič, som si predstavil vinárku, to bol jejich podnik, kde ževraj malo v "" strašiť, tiež sme tam chodili piť kým nás o to štát nepripravil, boli tam fajné akcie, ale tiež odtiaľ boli zážitky a vraví sa, že to je prepojené až s našim hradom či niečo také, keby sa to prekopalo vzadu, zaujímavé. V spojitosit s predošlým som dostal boom do hlavy, v momente ako v horore, keď pozeráte na nevinný obrázok a je pripravená pasca, ktorú nečakáte. Neviem opísať tie pocity, ale v hlave mi dunalo, viem, že to gradovalo, čím neprirodzenejšie to bolo, tým ma to viac vyľakalo bol som si istý, že ma chce Satan postihnúť, ale keď to trvalo dlhšie a jeho nikde, strácal som postupne strach. Nič som nepočul ani nevidle halucinácie, ale hlava tam to bubnovalo, všetko išlo do hlavy, veľký tlak, silné emocie, proste bum bum a bum. Ešte predtým než som začal krotiť strach som chcel zakričať, alebo zapnúť svetlo, nešlo to. Telo bolo paralyzované, ale ja som bol pri vedomí, o spánkovje paralýze mám dosť načítané. Neviem koľko to trvalo, ale neverím, že viac ako minútu, kým to prestalo a ja som sa pobral spať. Nebolo to nič príjemné. Odvtedy sa mi to podarilo ešte tuším cca. raz, alebo 2 krát..z toho jeden večer až 3x v posteli, po tom čo som sa z paralýzi dostal, ale keď osm chcel zaspať postihlo ma to znovu ako bumerang a zaspal som na 3. pokus. Z paralýzi som sa dostal, tak, že som jednoducho silno bojoval akokeby osm chcel rozhýbať telo čo sa aj podarilo, ale možno si to namýšľam a časom prejde. Inak som to bral už oveľa viac v pohode, jednoducho super paralyzovaný, ale vedel som, že sa nemusím už báť aj keď stále to nebolo, tak že som sa cítil fajn, lebo nič príjemné sa pozerať a nemôcť hybnúť telom. Máte skúsenosti s paralýzou? Aký je rozdiel medzi tranzom a paralýzou? A dá sa cez podobný zážitok dostať k astrálnemu cestovaniu? Začínam sa o duševný život zaujímať, taktiež ma zaujíma či to bola len náhoda a nikto tu na dobré, zlé sily neverí, išlo čisto o vyvolanie náhodnje paralýzi na báze strachu. Ďalšíkrát čo sa mi podarili paralýzy, tak som bol aj prevrátený na bok, nebolo to také intenzívne dunenie v hlave, ale divné pocity to boli, určite som počul nejaký zhluk v hlave a človeku to je nepríjemné, tak som sa snažil vždy z toho dostať. Ak by niekto nevedel čo paralýza je, tak vysvetlím, ale myslím, že tu ste každý skúsenejší ako ja.