ziskanie LD

Potrebujete radu o LD, neviete ako začať? Toto je to správne fórum na položenie vašej otázky.

Moderátor: Moderátori

winchester
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Aug 02, 2011 0:35

ziskanie LD

Príspevok od používateľa winchester »

zdravim, o LD som sa dozvedel len nedavno a rad by som ho zazil ale neviem ako na to, precital som si tu dost tem ale neako mi to nejde do hlavy, napriklad nechapem ako mam vo sne overit realitu ja sen vobec neovladam, je to akokeby mi niekto tesne pred zobudenim dal do hlavy uz hotove video s dejom a ja si pamatam len vysledok ale niesom pocas sna pri vedomi takze tu realitu neviem overit :cry2: , ak by ste mi vedeli neako poradit neaku fintu na vnimanie sna alebo neaku uplne primitivnu metodu na LD tak by som Vam bol velmi vdacny
dalej ma tu zaujala tema zrkadla, je to fakt ze ak prejdem cez viac ako jedno zrkadlo mozem mat problemy? a ake? nebojim sa toho zeby som to skusal po tom co ste tu popisali :D ale predca ma to dost zaujima
dakujem za odpoved
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Fantasmic
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Sep 17, 2010 17:08

Re: ziskanie LD

Príspevok od používateľa Fantasmic »

Tak ja osobne nejakú jednoduchú fintu na dosiahnutie LD nepoznám. Na skoro každý LD, čo som zatial mal, som sa poriadne nadrel :D. No a s tými testami reality to je tak, že ich musíš robiť často počas dňa, keď si hore, postupom času sa ti zafixsujú v hlave a potom ťa raz napadne len tak urobiť test reality v sne... a je to :-). Mne takýmto spôsobom trvalo dosiahnuť prvý LD cca mesiac.
winchester
Člen fóra
Člen fóra

ale co sa tyka toho vedomeho usinania, mne to nedava zmysel , ako sa da byt pri vedomi ked zaspavam, dneska v noci som to skusal a pravdu povediac ani neviem ci to bolo vedome usinanie, neviem ako sa to ma prejavovat, napr ze nad niecim musim rozmyslat? alebo spat s otvorenymi ocami? alebo ako?
"Co chceme, tomu taky ochotně věříme a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami."
Caesar Gaius Iulius
Fantasmic
Člen fóra
Člen fóra

Hmm... táto metóda, ktorú si tu teraz opísal mi príde ako najťažšia zo všetkých, ktoré poznám (už ani neviem ako sa "odborne" volá, asi je to metóta WILD). Ja si myslím, že jedna z najefektívnejších je metóda, kedy ideš normálne večer spať a nastavíš si budík tak aby ťa zobudil cca za 5 hodín. Po piatich hodinách spánku vstaneš trocha sa prebereš (povedzme na 30 minút, aspoň mne to obyčajne celkom stačí) a znova si lahneš do postele. Počas zaspávanie mysli na to, že sa ti podarí mať LD (a samozrejme počas dňa rob testy reality). Takto by som ti poradil ja, no stále som iba začiatočník, čo sa týka LD, takže si určite ešte naštuduj nejaké iné metódy a možno nájdeš nejakú, ktorá ti sadne lepšie...
winchester
Člen fóra
Člen fóra

no ta co si mi popisal ty mi pride najjednoduchsia, skus ju a uvidim ako sa mi to vydari, a len tak pre zaujimavost, za aku asi dobu mam ocakavat vysledky? teda ako dlho si sa o to pokusal ty nez sa ti podaril LD?
Caesar Gaius Iulius
Fantasmic
Člen fóra
Člen fóra

Myslím, že u každého je to rozdielne. Ja som dosiahol LD za cca mesiac, ale čítal som, že niekoľkým ľudom sa to podarilo aj za pár dní trénovania, no iní čakali aj oveľa dlhšie ako ja...
Dreamer
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Jún 14, 2011 0:02

Príspevok od používateľa Dreamer »

No ja som dosiahol LD po 2 týždnoch, keď som do toho zasvetil kamoša tak on mal veľmi dlhý LD hneď v tú noc :)
winchester
Člen fóra
Člen fóra

:D no tak to by ma nastvalo :grin:
Caesar Gaius Iulius
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 20:04

Príspevok od používateľa madagaskar »

ja som sa zacal zaoberat LD az po mojom prvom zazitku, ktory ma dost prekvapil, lebo som o tom predtym nic nepocul. Potom mi trvalo kym som mal dalsi LD asi dva tri tyzdne, je to individualne. Aj teraz sa mi stalo, ze dajme tomu dva tyzdne som nemal ziadny LD, ale predvcerom 4 za noc. ide o naladu s ktorou zaspavas a aj o pripravu, snahu a volu.
winchester
Člen fóra
Člen fóra

tak aj som zacal tym dennikom snov, postupujem podla kurzu LD co som stiahol z neakeho linku tu na fore a som si nastavil budik na 3. rano a som az neveril... som sa zobudil zo snam ktory by som si inak na 100% nepamatal a takto viem vsetky detaili... uz si len zohnat hodinky a pustit sa do testu reality :D
Caesar Gaius Iulius
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

ja som praveze so snovym dennikom mal problemy, preto som s nim prestal, kym som ho nezacal pisat tak som si pamatal priemerne 3-4 sny za noc a to normalne do detajlov, ale ked som si ich zacal zapisovat po niekolkych dnoch som si uz viackrat nepamatal ani jeden
winchester
Člen fóra
Člen fóra

no tak to je divne, u kazdeho to asi inak bere, ja som si napr pamatal v priemere asi 1 sen/mesiac cize ja s tym nemam co stratit
Caesar Gaius Iulius
madagaskar
Člen fóra
Člen fóra

to je pravda, to je uplne individualne a za skusku nic nedas :)
Patrix85
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 01, 2009 19:11

Príspevok od používateľa Patrix85 »

ja som s dennikom skoncil lebo je v podstate nemozne zapisat take kvantum snov a tolko detailov ked jeden zapisujem viac ako hodinu a mam ich aj viac ako 6...
"Viem, že nič neviem." Sokrates
winchester
Člen fóra
Člen fóra

dneska som mal nahodou taky sen ze som si cely komplet pamalta, mozno aj pre to ze ma mama zobudila asi 5 min pred koncom najdlhsej REM fazy, no ale ten sen bol o tom ze som s jednym spoluziakom lovil draka na skolskom vylete a dpc mi nemohlo docvaknut ze ked je tam drak tak to bude sen??????? :D :D uz by bol LD na svete :D
Caesar Gaius Iulius
Napísať odpoveď