Vibrovanie astralneho tela

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

SSonne
Návštevník
Dátum registrácie: Ne Aug 28, 2011 22:37

Vibrovanie astralneho tela

Príspevok od používateľa SSonne »

ahojte,
snažim sa dostať sa do astralu ale zatial sa mi to nepodarilo-(vedome). Zatial som na tom asi takto:
- zabudam na svoje fyzicke telo (viem o nom ale uvedomujem si viac svoju mysel)
- vtom citim ako sa mi moje astralne telo chce zdvihnut
- prichadza take to vibrovanie akoby.... a to je najvyšší bod kde som sa dostala
a potom to vibrovanie ako keby sa mi od noh presuvalo pekne hore cez cele telo až do hlavy

no a tu nastáva ten "problém" ak to tak možem nazvať, že mňa ta energia alebo čo to je to vibrovanie v hlave strašne boli skor by som to dokonca popisala ako keby sa mi tak prekrvila hlava že to je skor ako ked vam strpne nejaka časť tela. Vtedy sa vam nalieva krv do žil a citite vibrovanie tak toto mi pride to iste ale v hlave a tak silno že ono to fakt boli asi tak že mam pocit že mi roztrhne hlavu. A tymto to vlastne skonči.Vždy som si myslela že to už je to kedy ma vyskočit z tela ale nič sa nedeje potom už sa len prevalim na bok a dobre ma boli hlava že to je akurat tak na ibuprofen a nie astral. Takže neviem či si len namyšlam že už som na nejakom bode alebo si akurat tak ubližujem :D
Tak chcem vás požiadať o vaše názory, nápady,......atd. som zvedava čo si o tom myslíte :-) Dakujem.
Napísať odpoveď