Ahojte moja metóda je navodenie LD cez hypnagogické halucinácie s kombináciou práce s energiou. Skúsil som ju úplnou náhodou nedávno a zatiaľ som ju použil asi len 5 krát, ale zatiaľ verte alebo nie s ňou mám 100% úspešnosť.
Keď zaspávam začnem uvoľňovaním ako pri AC a keď som dostatočne uvoľnený, vrátane postupného uvoľnovania končatín a častí tela tak si najskôr vizualizujem ako prijímam energiu cez dýchanie, keď pri nádychu vyzualizujem ako do mňa čistá energia (u mňa si ju vizualizujem ako zlatú farbu) a zlá energia (niečo ako dym) vychádza. Toto opakujem pri každom nádychu asi tak 30x. Potom sa sústredím na prijímanie energie cez nohy, keď si vizualizujem, že energia mi pri nádychu vchádza do tela a pri výdychu ju sústredím v čakre v oblasti nadobličiek, toto opakujem približne tak isto dlho ako predchádzajúce, ale je to fakt individuálne. Potom sa sústredím na hypnagogické halucinácie, aspoň myslím, že sú to ony, lebo sa mi zjavujú ako rôzne obrazy (mne väčšinou rôzne tváre), keď mám zatvorené oči. Najskôr je dosť ťažké nejaké vyvolať, ale po chvíli sa objavujú samé odseba a vo veľmi rýchlom slede a v tomto momente to už stači len pustiť a dať tomu voľný priebeh.
PS: po tejto práci s energiou mi zatiaľ v 100% prípadoch prešiel buď obyčajný sen alebo LD do AC.
Toť vše s pozdravom Madagaskar