Potrebujem pomoc a rady

Metódy, návody a rady ako sa dostať z tela a astrálne cestovať

Moderátor: Moderátori

Forte
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2012 19:04

Potrebujem pomoc a rady

Príspevok od používateľa Forte »

Ahojte ..chcela by som sa dat poradit od viacerich... spytam sa takto: kto z vas ma skusenosti s AC? alebo kto z vas cestuje takto pravidelne? naozaj by som to chcela ja sama zazit,ba az sa tomu aj venovat,laka ma to neskutocne a chcem este povedat,nedavno som zacala s takym akoby "vnimanim tela" teda ze zatvorim oci,uvolnim sa, sustredim sa na dych,a na vsetko co sa v nom deje,v mysli si hovorim vsetko co vnimam (dych,tlkot srdca,zvuky okolo atd.) a vzdy ked otvorim oci tak si pozorne vsimam veci okolo,kazdem predmetu a vsetkemu co vidim dam vysoku podstatu... proste takto relaxujem :) robim to aj preto,lebo si myslim ze mi to dopomoze k tomu astralnemu cestovaniu uz len preto,ze sa budem sustredit len na to co treba..a tympadom lahsie vycistim mysel no ...a este by som chcela povedat aj to,ze som sa pokusala asi zo dvakrat naozaj o AC. Teda to myslim tak ze viackrat,ale dvakrat sa mi to takmer podarilo... no prvy pokus bol taky ze som to skusala aj s hudbou ktora k tomu udajne ma dopomoct..tak som to skusila..asi po 4 minutach (to som uz bola uvolnena) som si vsimla,ze moje oci (samozrejme zatvorene) sa velmi rychlo hybali. Kratko na to mi zacalo busit srdce,stale silnejsie a silnejsie az som sa zlakla a otvorila oci...skusala som to v ten den znova a znova a neslo...
Vcera som to skusala tiez..tentoraz bez hudby...v mysli som si hovorila ako sa uvolnujem,vsimala dych a tak. Zacala som citit v lavej ruke take mravcenie,to som sa zlakla a inhned to prestalo..no a potom dalsie bolo,znova mi silne zacalo busit srdce...to som rychlo zacala rozmyslat,ze uz chcem ist konecne von z tela,uz som bolo z toho zufala,proste to je neprijemne ked tak zacne bit srdce...potom som sa nejak pokusala skludnit a troska (iba troska) mi spomalilo srdce,no bilo rychlo aj tak...tak som otvorila oci,nevydrzala som to...to som sa potom cela triasla,uplne nervozna som bola z toho...proste ja sa toho bojim,toho busenia srdca,jezis ved to je take ako keby som mala dostat infarkt :D
Myslim ale,ze to busenie srdca uz bolo naznak toho,ze sa pomaly dostavam do tranzu..ale vibracie som ziadne nemala,pretoze som to radsej nechala tak..alebo to bolo vsetko len zo strachu?
Neviem,ja chcem zazit AC aj sa tomu venovat,vsetko ide v pohode,len ked mi proste zacne busit srdce tak sa mi mysel zrychli a zacnem byt z toho zufala,prestavam sa sustredit na to dolezite a uz to necham radsej tak..ako vidim moje ucenie k dosiahnutiu AC bude dost tazke a dlhsie bude trvat...ach,poradi mi niekto? :D :D
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: Potrebujem pomoc a rady

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Forte
Člen fóra
Člen fóra

Ospravedlňujem sa za neskorú odpoveď :D no,na mňa úplne sedí tá 7-ka a 9-ka, ale úplne :D
Neviete náhodou nejakú dobrú meditáciu?:) čo zaručene pomôže mojej duši??
Lebo ja som dneska skúšala toto http://duchovno.wordpress.com/2010/10/2 ... e-zdravie/
A myslím,že je to aj dobré :)
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Čo si skúšala doteraz, teda akú metódu si skúšala? S čím konkrétne máš problém?
Obrázok
Forte
Člen fóra
Člen fóra

Tak AC,som skúšala šnúrovú metódu,tam nič :D dneska som skúšala tiež, ale inú..to 3 oko vlastne,stade som sa chcela odpojiť. Neviem či som už bola v stave alfa,ale keď som "cítila" ako keby bol niekto v izbe so mnou,tak som to prerušila... mám strach :/ chcem sa ho zbaviť...
Myslím si že tu bude problém aj s uvoľnením,lebo "úplne" sa uvoľniť nie je asi najľahšie..a nemyslieť na fyzické telo je tiež ťažké :/ no a strach mám z kadejakých zvukov,ja sa normálne bojím toho že mi niečo ublíži alebo ja neviem...
A tú meditáciu som začala len dnes :)
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Forte napísal:Tak AC,som skúšala šnúrovú metódu,tam nič :D dneska som skúšala tiež, ale inú..
Ako dlho skúšaš šnúrovú metódu?
Forte napísal:Neviem či som už bola v stave alfa,ale keď som "cítila" ako keby bol niekto v izbe so mnou,tak som to prerušila... mám strach :/ chcem sa ho zbaviť...
Myslím si že tu bude problém aj s uvoľnením,lebo "úplne" sa uvoľniť nie je asi najľahšie..a nemyslieť na fyzické telo je tiež ťažké :/ no a strach mám z kadejakých zvukov,ja sa normálne bojím toho že mi niečo ublíži alebo ja neviem...
Kým nezapracuješ na svojich strachoch, ďalej sa neposunieš.
Obrázok
Forte
Člen fóra
Člen fóra

tak šnúrovú som skúšala asi 3 krát :D a nič..hej ten strach..sa pokúsim prekonať..budem trénovať..a neviete nejakú dobrú nahrávku ktorá by ma zaručene dostala do stavu alfa ?:)
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Príspevok od používateľa Pjotrik »

ahoj forte :)

do alfa stavu sa dostávaš vždy, keď skúšaš AC :P stačí zavrieť oči a relaxovať. To čo asi chceš je hlbšia theta hladina. Tá sa objavuje, keď ľudia spia a snívaju, alebo keď majú AC. No nemá zmysel zistovať, v akej hladine sa nachádzaš, pretože to nedokážeš sama určiť. Napríklad do alfy si sa dostala určite a ani si o tom nevedela :P

Čo sa týka AC, odporúčal by som najprv LD. Skús si prečítať toto:
viewtopic.php?p=18153&sid=1f460172b47a0 ... 1c1#p18153
Forte
Člen fóra
Člen fóra

Ahoj Pjotrik :D
Ale ja mám ten pocit že som v tom stave nebola :D keďže som si telo "cítila" a nebolo dostatočne uvoľnené...alebo neviem..lebo vraj na telo sa nemá myslieť,iba pri uvoľňovaní..a potom ho prestať akoby vnímať a sústrediť sa do tmy alebo skúšať nejakú metódu...no a tu je ten problém..príliš si všímam,čo sa deje s mojím telom..alebo keď nie,tak sa zľaknem hneď keď niečo pocítim...alebo sa začnem báť,toho tranzu,tých zvukov už dopredu..Lebo,ja som vlastne aj hypochonder. Neviem už ako,chcem sa toho zbaviť,mám neustály strach :(
A skúšala som už aj LD a nič :D a som na tabletkách,takže to ani veľmi ani nepôjde...
Forte
Člen fóra
Člen fóra

Chcem sa ešte spýtať,tých ktorí majú skúsenosti s AC alebo vedia..či sa dá pri ňom nahliadnuť do minulosti iných ľudí? ďakujem za odpovede :)
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Forte napísal:Ahoj Pjotrik :D
Ale ja mám ten pocit že som v tom stave nebola :D keďže som si telo "cítila" a nebolo dostatočne uvoľnené...alebo neviem..lebo vraj na telo sa nemá myslieť,iba pri uvoľňovaní..a potom ho prestať akoby vnímať a sústrediť sa do tmy alebo skúšať nejakú metódu...no a tu je ten problém..príliš si všímam,čo sa deje s mojím telom..
To, že počas AC necítiš telo je jeden veľký mýtus. Občas sa stane, že telo nepocítiš, resp. si ho neuvedomíš, že ho máš, no veľakrát ho jednoducho budeš vnímať.
Forte napísal:alebo keď nie,tak sa zľaknem hneď keď niečo pocítim...alebo sa začnem báť,toho tranzu,tých zvukov už dopredu..Lebo,ja som vlastne aj hypochonder. Neviem už ako,chcem sa toho zbaviť,mám neustály strach :(
A skúšala som už aj LD a nič :D a som na tabletkách,takže to ani veľmi ani nepôjde...
V takomto prípade si myslím, že by si sa mala najskôr dať psychicky dohromady a až potom skúšať AC. V Tvojom (no nielen Tvojom) prípade však neodporúčam skúšať AC ako samouk, pretože Ti môže hroziť psychická ujma, z ktorej by mohla byť len ťažká a strastiplná cesta von.
Obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Forte napísal:Chcem sa ešte spýtať,tých ktorí majú skúsenosti s AC alebo vedia..či sa dá pri ňom nahliadnuť do minulosti iných ľudí? ďakujem za odpovede :)
Priamo asi nie.
Obrázok
Forte
Člen fóra
Člen fóra

Samozrejme,preto budem skúšať aj nejaké meditácie. Aké psychické ujmy? Dúfam nič zlého,nemyslím že by som vedela vyvolať niečo hrozné :D či hej? A to AC chcem najprv tu,vo fyzickom svete skúšať...nenapadlo by ma ísť hneď do duchovných sfér,ešte to..to až keby som bola ďalej :) ale počkať počkať kam sa ponáhľame,ešte som na začiatku :D
A díky za odpovede :)
Forte
Člen fóra
Člen fóra

Ale ja musím byť ako samouk,nemám tu nikoho kto by mi v tom pomohol,a keby som to povedala našim,tak by ma považovali za blázna..jedine kto vie o tom je moja stará mama...ale tá má strach o mňa a tiež ma v tom nepodporuje nejak :D keby bol nablízku k tomu nejaký učiteľ,čo naozaj aj cestuje,bolo by to dobré...
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Príspevok od používateľa Pjotrik »

Ja by som Ti poradil prečítať si prvé dve knihy od Roberta Monroea. Dajú Ti odpovede na veľa otázok.
Napísať odpoveď