Tak dneska som skúsila jednu metódu

vstať o 90 minút skôr než obvykle,byť hore 15 minút a robiť pritom testy reality a po vypití toho magnézia ísť znova spať.LD som síce nemala,ale podaril sa mi živý sen,ale zo všetkých bol ten najživší...
Chcela by som vám ho porozprávať

takže..začal takto:
Ja,sestra a moja mama sme sa prechádzali pri okraji cesty. Potom jedna z nich (buď mama alebo sestra,už si nepamätám) povedala,že ak budeme počuť helikoptéru,tak si musíme rýchlo ľahnúť (asi preto lebo v helikoptére mali byť údajne nepriateľskí ľudia ktorí keby nás uvideli hneď by útočili). Akonáhle to povedala,sme začuli helikoptéru

Pred nami bol jeden širší krík s tieňom (v sne mi svietilo slnko) a hneď pri ňom aj les. Rýchlo sme sa rozbehli do tieňa k tomu kríku a ľahli sme si (neviem prečo sme nešli do lesa

). Akonáhle sme si ľahli,bola pod nami oranžová deka

iba tak sa zrazu ocitla tam

Helikoptéra sa približovala, ja som sa v tom sne tak bála že čo bude ak nás uvidia

absolútne som sa nehýbala. Sestra sa pohla a ja som jej hovorila nehýb sa!

ale nejak ma neposlúchala...Potom,keď už zvuk helikoptéry akoby ustupoval,som sa jej pýtala, či je tam ešte (v zmysle či ju ešte vidno) odpovedala áno..a keď o trocha neskôr som sa jej na to opýtala,odpovedala že už nie. Keď sme sa postavili pred sebou som uvidela stenu

a takto sen skončil...
Chcem k tomuto dodať,že zvuk tej helikoptéry bol tak reálny,že by ste to od reálneho zvuku ani nerozoznali

sen bol pre mňa celkom zaujímavý,až na tie 2 chybičky

(deka a stena). Zaujímavé ale však bolo,že v sne sme hovorili zmysluplné vety. Ja v normálnych snoch nehovorím a keď hej tak nie zmysluplne. Potom,ďalšia vec,slnko svietilo. V snoch obyčajných mi nesvieti , a už vôbec v ňom nie sú tiene.
Tú deku a stenu ale viem vysvetliť

sranda je,že že tá deka na ktorej som spala (mala som ju namiesto plachty) bola oranžová,a v sne tiež!

a steny som mala blízko hlavy...môže to znamenať,že pred spaním som sa pozrela na deku a stenu,a tak sa mi to prenieslo do sna?

ďalšia vec,že 8 hodín pred tým som si prezerala obrázok jednej helikoptéry,takže je možné že som si aj tú nejak preniesla do sna pomocou podvedomia

Takže už to uzatvorím,ak ste to dočítali až sem,tak ďakujem

s týmto snom som spokojná. Hádam budem mať ešte živšie