Ked som vstave že sami začnu prebleskovať niake deje doslova reálne sny alebo ako to nazvať su to len také okamihy a dostávate take rany dohlavy pritom že sa naozaj zlaknete (teda pokial ste spukaný

inak neviem.. ) tak čo mám robiť?

vedšinou to dlho neudržím a zaspím lebo to robim neskoro večer ked som unavený možno aj preto...

ale tak proste niečo bližšie o tomto stave a ako dalej.. je to tranz? pritom si voebc necítim ruky mám ich akoby uplne uzmeravene ako keby som si nanich cel unoc ležal alebo niečo také podobné a ked sa snimi snažím astrálne hýbať tak si ruky takmer necítim iba časť rúk a zdá sa mi že sa slabučko pohybuju možno to je hmotné pohybovanie myslím si nwm ledva si to pametám a tažko sa to rozoznáva ked som spečeny a viem že som sa tušim aj s niekym rozpraval myslou najprv som myslel na otazky na ktore sa da odpovedať ano/nie a ked bola odpoved ano tak som mal taky divný pocit že ano a ked nie tak divny pocit že nie ale to som bol asi iba riadne zpečený

možna pišem blbosti možno to ani nechapete elbo pišem jak retard ale tak ak mi odpoviete budem vážne štastní