Poriadne som sa uvolnil a vycistil si hlavu. Zhruba po 15 minutach som sa dostal do stavu bdelosti a zrychlil sa mi tep. Srdce som pocul bit ako o zivot a mal som pocit, ze exploduje. Citil som ako sa podomnou zacala vlnit postel, bolo to ako keby mi do chrbata, noh, ruk a temena hlavy narazali miniaturne vlny a nahle som sa vylakal pretoze som pocitil tlak a frekvencia tepu sa nadalej zvysovala a pocitil som chlad na koncekoch prstov. Potom to okamzite skoncilo a otvoril som oci. Nasledne som sa este pokusal dostat do stavu bdelosti a mal som pocit, ze zrazu ako keby vidim izbu cez zatvorene oci, len som ju videl ako keby cez rozvlnenu vodnu hladinu. Ked som sa snazil "pozerat" do stran tak sa mi zdalo ze uhol pohladu je sirsi ako normalne, cize som som videl viac do stran bez pohnutia hlavy ako v normale. Pokusal som sa "vykotulat" z fyzickeho tela do stran, ale ako keby ma drzalo nieco pruzne ale hlavne pevne.
Neviem co si mam o tom mysliet, ci som bol blizko alebo to bol iba sen. Chcel by som skusenejsich poprosit o nazor, radu. Vdaka moc