Dneska som už pokročil a citil som aj vibracie(po 1.5hodine) ale hned nato som začal silno žmurkať do polky sa mi otvorili oči čo ma prebere z toho pokojneho stavu. Vtedy si vedome oči zase zatvorim ale po čase sa to zase vrati...... zase sa mi žmurkanim do polky otvoria oci a zase ma to prebere, nedokažem to vobec ovladať. Samozrejme s telom nehybem je uvolnene až si ho necitim len tie oči mi robia problem.
Kedže s telom vobec nehybem tak neviem...možno si telo mysli že spim? lebo pocas sna hýbeme viečkama ale vedomý sen som nemal.
A myslim si že toto zmurkanie ma za vycestovaním vždy hodi dozadu o 2 kroky. Kedže ma to patrične prebere potom zase začnem pociťovat tie neprijemne pocity ktore pozorujem vtedy ked sa pokušam na začiatku uvolniť telo. V mojom pripade tie neprijemne pocity pri uvolnovani su ako keby vas niekto na tvari doslova šteklil paperim. Na 2-3sekundy na nevydržanie a potom to prejde. Pre pochopenie to vyjadrim graficky

1.uvolnim sa → 2.pocitujem neprijemne stekleniena 1-2 minuty na tvari..........................10.vibracie→11.žmurkanie čo ma čiastočne prebere→12.neprijemne šteklenie 2-3sekundy na tvari.
Aj ked to šteklenie ignorujem tak ma to v podstate istým sposom prebere.
Tymto som len chcel vyjadrit že to zmurkanie mi to značne kompikuje kedže ma to nielen že čiastočne prebere ale sa dostavia aj neprijemne pocity ako šteklenie ktore sice netrvaju tak dlho ako na začiatku uvolnenia ale aj tie 3sekundy vedia človeka rozhodit.
Preto budem vdačny za každu radu/názor