HALO TADY STRECHA !!!
Moderátor: Moderátori
Re: spontanne LD
tak po velmi dlouhe dobe sem mel uzasny lucidni sen. Probudil jsem se v noci kolem 2.30 a nemohl sem usnout, zkousel sem ruzne techniky na astral ( lano, vizualizace apod. ) a nic. Po hodine sem se uz nasral a dal pouzil sem AVS Orion s programe " SPANEK" ( cca 25 min. ), po 20 min. sem to vypnul protoze sice kapku zabiral ale porad sem byl vzhuru. tak sem lehl na bok, zavrel oci a byl tam !!! v LD sem se probral v pokoji v rodnem meste u pritelkyne. Ta lezela jeste v posteli a ja sem sel do kuchyne, ktera vypadala strasne cervene, cervene zdi, cervene lino, cervene hodiny, cervene zaclony a ubrusy ... no a v kuchyni sedelo cca 5 chlapu ( jeden z nich byl bohus matus-zpevak ). ja sem jim rekl ze vim ze sem ve snu, protoze zrovna v teto chvili spim jinde a nemam tu co delat, oni se jen potutelne usmivali a pak prikyvli ze je to pravda ze sem ve snu. Zeptal sem se jich na spravce snu a jeden z nich se me zeptal : KTERY ? a ja rekl: TEN NEJVYSSI. A vite co ty mrchy udelali ? Polozili na stul magnetofonovou pasku a z te pasky se ozyvalo: HALOOOO, HALOOO, ja ji vzal k uchu jako telefon a tam se ozvalo: HALO TADY STRECHA !!! Ja sem to hned nepochopil, ale z kuchyne najednou vsichni zmizeli a v tom okamziku sem pochopil ze si ze me udelali prdel a ze kdyz jsem chtel NEJVYSSIho tak si ze me vystrelili tak ze STRECHY domu jsou nejvys tak se mi ozval pan STRECHA... Po probuzeni sem docela cumel kde se v nich tak suchy cerny humor vzal, protoze takove srandy se rikali v materske skolce. Pak jeste jak mi zacal mizet LD, zacalo se jakkdyby ztmavovat a barvy blednout, tak sem si narychlo vzpomel na treni rukou a najednou se vsechny barvy rozzarili, fakt to funguje. Dale sem se ptal jak mam udelat to abych mel LD kazdou noc a oni i rekli ze je to jen na me .... No a pak jsem si v tom snu jasne uvedomoval ze spim v realu jinde a ze me zbudi budik takze se nemusim bat ze zaspim. CHtel sem delat ejste dalsi pokusy ale uz me probudil budik, tak SORRY !!! LUCID CROSSROADS priste, Zkouska vyhledani osob ( vas ) taky priste ...
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: spontanne LD
Ja som mal raz tiez jeden LD, v ktorom som lietal cez steny z miestnosti do miestnosti. Tie miestnosti mala kazda iny farebny nadych. Ked bola miestnost cervena tak sa v nej vyskytovali aj odtiene cervenej a cele sa to na stenach miesalo a vytvarolo nove farebne variacie v zakladnej farbe. Bolo to proste nadherne.majk napísal:... ja sem sel do kuchyne, ktera vypadala strasne cervene, cervene zdi, cervene lino, cervene hodiny, cervene zaclony a ubrusy ...
Co sa tyka tvojej skusenosti sprievodcom, lebo si myslym ze spravca snov si ty, sprievodcovia casto komunikuju v symboloch a radi si robia srandu. Ked som mal ja svoj sen so sprievodcom, tiez komunikoval so mnou symbolmi. To ze maju radi humor, si myslim podla toho ze kopu astralnych cestovatelov poculi smiech, alebo sa na nich sprievodca ,alebo ich ucitel, len tak smial. Mozno nas ten smiech moze urazit, lebo sa nevieme len jednoducho zabavat, a bereme svet prilis vazne.