Tak to som rád, že si vytrvalý, keď trénuješ už vyše roka

To je správne, drž sa
SlenderMan69 napísal:Na internete je stranka s anjelskymi cislami su to len vymysli alebo to su ozajstne vzkazy od anjela ked sa mi stale zjavuje cislo.
Sorry, to bude nejaká hlúposť. Celkovo na ezoteriku s dávaj veľký pozor 99% ezoteriky je hlúposť a keci.
blog.php?u=1604&b=79
Túto vec ("videnie čísiel") sa určite snaž v sebe potláčať, to bude spôsobené tým, že tvoje vedomie je naladené na spodné svety - a to je chyba - tak si ubližuješ, znižuješ si vibrácie a môže byť z teba vycuciavaná energia.
A tiež aj celkovo to slovo
anjel ja osobne nemám rád - je to náboženský pojem, je to slovo nabité veľmi negatívnou energiou. Pri pokresťančovaní katolícka cirkev zmasakravala všetkých ľudí, ktorí sa neboli ochotní dať pokrstiť. Náboženstvo a cirkev je väčšie zlo ako nacizmus
blog.php?u=1604&b=51
Dávaj si pozor - môžeš sa napojiť aj na zlé bytosti
s dolných svetov https://www.youtube.com/watch?v=9a9zN6K2dOg
Jediné čo by som ti mohol odporúčiť sú prednášky pána Chobota, píšem o tom napr tu,
Petr Chobot: Prednášky o šamanizme: žiak pôvodných šamanov.
blog.php?u=1604&b=77
Celkovo je dôležité a potrebné aby si naladiť svoje vedomie na vysoké vibrácie, na vysokú frekvenciu - inými slovami
potrebuješ sa naladiť na Najvyššie Bytie - Absolútno, prípadne naladiť sa na vyššie dimenzie. Potom dokážeš byť v AC skôr úspečný.To sú aj odporúčania pána Chobota.
Je ale správne naladiť sa na
svetelné bytosti - sú to "anjelské" bytosti s najvyšších "božských" dimenzií, ktoré sú k Absolútnu veľmi blízko a sú s ním ztotožnené. Môžu ti významne pomôť s AC a pomôžu ti zvýšiť vibrácie (čo znamená posunú ťa bližšie k Absolútnu).
Ďalej ti veľmi odporúčam tento článok, časť za A):
Ide o meditačnú techniku na "zvýšenie vibrácii" -
na "priblíženie sa" k Absolútnu - to je veľmi dôležitý faktor, ktorý ti pomôže k AC
blog.php?u=1604&b=80