Moderátor: Moderátori
Našiel som ho na cztrackery,tak stade to skúsim stiahnuťsorer napísal:Inak neviem ci pomoze ten vitamin davkovat len oralne. Preukazatelne vysledky mala len liecba kde ho davkovali priamo do zili.
Danu liecbu spominaju v dokumente Food matters. Je tam aj toho kopec dalsieho o rakovine a inych chorobach a ich liecbe vitaminami a zdravym jedlom.
Nenasiel som ho nikde na nete, ale ak nenajdes ani ty a mas zaujem, posli mi SS.
Bez C to mozne je. S C je to velmi obtiazne. Organizmus "zavisly" na pravidelnom prisune C (nemusi byt vnutrozilne, netreba uplne verit oficialnym studiam, pretoze kazda tvrdi nieco ine, treba to mat vyskusane. Neni to teoria, ale nemusis mi to verit ak nechces) bojuje az do sameho konca. Ako som vyssie ukazoval na tom priklade s gulometom, po/pocas operacie je organizmus velmi zatazeny a mina svoje zasoby (naboje) a ked ich minie, polozi sa. Keby jej pocas toho vnutrozilne davali C, tak nenastane ziadny kolaps, bola by sa po operacii prebudila a mala tolko sily, ze by chcela pomaly aj skakat. Cely vtip spociva v tom, ze len malokto vie dolezitost C v organizme. Vsetci maju skusenosti s C - s malymi davkami. S velkymi nema skusenosti skoro nikto - ja ti poviem, ze vonkajsie podavanie vysokych davok C potlaca deficit 50% ostatnych vitaminov, dalsich 25% je rozdelenych medzi MSM (organicka sira) a jod, +/- myslim. A zvysnych 25% su tie ostatne vitaminy, pretoze tie ostatne si clovek vyrobi sam pripadne prijme v potrave, ale tych prvych 3 ma celosvetova populacia akutny nedostatok.minor51 napísal:že by pravdepodobne na stole pri anestéze odišla