Nepoznáte Sorera?

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

Príspevok od používateľa majk »

Tak dneska jsem mel opet LD. Sedel jsem v neznamem pokoji pred obrazem - olejomalbou ( zlute + zelene + hnede barvy neco jako kvitko v kvetinaci ) a uvedomil jsem si ze snim. Tak sem premyslel co bych udelal. Zkousel jsem meditovat tak ze sem si sedl do "lotosoveho" kvetu a zacal jsemd dychaci techniky a zkousel sem pritom taky zavrit oci. Videl jsem hodne dlouho tmu a pak kdyz sem oci chtel priotevrit, tak sem ucitil ze sem zas v posteli, tak sem ty oci neotevrel naplno, a zas sem se objevil v tom pokoji pred tim obrazem. Zkousel sem kvuli overeni realu protahnout zlutou barvu po celem obraze az dolu, povedlo se to a dokonce zacala ta barva z toho obrazu pak kapat, jednu kapku sem chytil do ruky a rikal sem si proc kape z obrazu ze sem to tak nechtel, ze sem chtel jen tu barvu protahnout. Pak sem sel vedle do pokoje, byli tam cizi lidi, muz+zena+male dite. Nebyla s nima rec, tak sem sel ven. Byla tam trznice a hned prvniho cloveka sem se zeptal jestli nezna "PaloB", tak sorry nikdo te tam neznal, ale pozor !!! zeptal sem se na " SORERA " a clovece znali te a vedeli ze si ze Slovenska. DOkonce mi tam naznacili, ale uplne sem to nepochopil, ze bys me mit do 2 dnu nejaky problem s ukradenym pocitacem nebo monitorem. Nevim jestli jsi byl primo v te kradezi namoceny nebo jen ten monitor nebo pc ... CHtel sem delat i jine pokusy, ale zrovna me nic nenapadlo a navic ten LD byl hodne REALNY ne jako LD SCI-FI, tzn. ze sem tam moc kouzlit nebo litat nemohl. Prostredi bylo nezname, kdyz sem se ptal na SORERA tak sem si vsiml ze se ten clovek dost potutelne usmival, o PaloB rekli ze ho neznaji ... :roll:
Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: Nove LD zazitky

Príspevok od používateľa sorer »

No to je fakt zaujimavy sen. V sne som sa uz stretol s mnohymi ludmi. Aj ako som niekde pisal na lucid crossroads som stretol strasne kvantum ludi ale bavil som sa tam len zo zopar ludmi.
S pocitacom nemam ziadne problemy, aj ked sa teraz trochu viac zaujimam o kupu lepsieho.
Stretneme sa vo sne ;)
Napísať odpoveď