Tato technika je fakt super. Skoda len, ze som prilis lenivy na jej pouzivanie. Vstavat tak skoro sa mi naozaj nechce, lebo pochadzam z linie naslovovzatych sedmispacov. Keby som mal idealne podmienky, tak by som kludne dokazal spavat tych 10 - 11 hodin denne (nocne).

Bezne sa nezvyknem budit a aj svoje telesne potreby vykryvam celkom slusne, ale ked sa mi uz raz za cas nieco pritrafi, tak to stoji za to.
Nemusi to bytzrovna prave LD, ale tie sny su pevnejsie, dlhsie a haluznejsie. Izbu mam otocenu na vychodnu stranu a tak ked vychadza slnko, svieti mi priamo na postel. To ranne slnko zboznujem: farbi vsetko naokolo do sytozlta az oranzova.

A to sa mi nejako premieta do sna sposobom, ze su take priame, svetle, zive a lahko stravitelne. Proste enjoy.
Predvcerom sa mi podarilo zobudit celkom neskoro (cca o siedmej) a bol som absolutne (fyzicky aj psychicky) oddychniti. Ale povedal som si, ze sa mi vstat nechce a podarilo sa mi prinutit zaspat z uplne bdeleho stavu. Objavili sa aj nejake sny, ale tie boli na moj vkus prilis divoke a tak som si nic nezapametal. Zostal iba taky neurcity pocit, ktory iste dobre poznate.