V akváriu

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

Príspevok od používateľa majk »

a me se zas dneska zdalo o gigantickem akvariu ktere lezelo normalne venku, byla na nem polozene desky a na tech deskach hromady sutru, bordelu ze stavby apod. Kdyz sem prisel z boku toho akvaria tak sem videl uzasne cistou prusvitnou vodu, byly tam normalne podvodni kere a stromy, hloubka cca 3 - 5 metru a mezitim vsim plavali morske ryby zlute a cervene a modre velikosti cca 5 - 15 cm, ALE CO ME NEJVIC SOKOVALO, bylo to ze u dna cihala cerna kocka a jak videla nad sebou rybu tak po ni okamzite vystartovala. V tom snu sem uvazoval o tom ze ta kocka pod tou vodou musi byt uz strasne dlouho, protoze se dovnitr akvarka z vrchu nedalo dostat to akvarko mohlo mit delku cca 40 - 50 metru
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: NORMALNI ALE ZIVE SNY

Príspevok od používateľa sorer »

To je majk zaujimave, lebo ja som akvarista
Stretneme sa vo sne ;)
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

Príspevok od používateľa majk »

no vidis, ja se pred spanim snazit vsugerovat par veci ve zkratce, jedna se o tyto heslovite veci:
treni rukou
otaceni
sorer
paloB
kolik123
spravce snu
snove telo
zrcadlo
lucid crossroads
true
ma-sar
apod.
rikam si to jen v heslech protoze ke kazdemu slovu vim co chci tak je mozne ze tam nejake spojeni pres tve akvarko probehlo, mas tam zlute a cervene a modre ryby ?
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: NORMALNI ALE ZIVE SNY

Príspevok od používateľa sorer »

modre nie, ale viac menej su vsetky cervene, ak ked na jednych je aj zlta a modra farba
Stretneme sa vo sne ;)
Napísať odpoveď