Plouti na psenici
Moderátor: Moderátori
tak vcera sem mel zas absolutne divny sen: jsem na poli s kamosem a pred sebou mame stebla psenice vysoke cca 3 metry a strasne dlouhy lan. V tom snu sem mel vnuknuti ze musim vyskocit nahoru na ty stebla a jak kdyby " plout " po nich, tak sem vyskocil a lehce " plavu " a najednou mi v mysli vyskocilo nejake zaklinadlo o dvou slovech a to kdyz sem pronesl tak sem udelal 1 kotoul a rozjel sem se po tom lanu ( po spickach psenice ) neuveritelnou rychlosti jako na horske draze, bylo to uzasneeee, v tom snu uplne normalni, ale po probuzeni sem si rikal, ze to byla pekna kravina.
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Majk, toto som uz niekde citalmajk napísal:tak vcera sem mel zas absolutne divny sen: jsem na poli s kamosem a pred sebou mame stebla psenice vysoke cca 3 metry a strasne dlouhy lan. V tom snu sem mel vnuknuti ze musim vyskocit nahoru na ty stebla a jak kdyby " plout " po nich, tak sem vyskocil a lehce " plavu " a najednou mi v mysli vyskocilo nejake zaklinadlo o dvou slovech a to kdyz sem pronesl tak sem udelal 1 kotoul a rozjel sem se po tom lanu ( po spickach psenice ) neuveritelnou rychlosti jako na horske draze, bylo to uzasneeee, v tom snu uplne normalni, ale po probuzeni sem si rikal, ze to byla pekna kravina.
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Jan 25, 2004 23:29
- Kontaktovať používateľa:
To Sorer: To myslíš, že majkl niekomu "ukradol" sen ?
To WW6: S tým pochopením by som mal problém, s príjmutím by som sa zmieril.
S ostatným s tebou súhlasím...
Existuje na takéto veci "technické" (to myslím vážne) vysvetlenie aj za cenu, že to nebudeme môcť pochopiť?
Osobne zdielam názor jendného fyzika: Boh hrá s nami (so svetom)kocky, ale hádže ich tam kam nevidíme.
Otázka je či je to tak, alebo nie. V tom druhom prípade by to sa dala budúcnosť predvídať, v tom opačnom asi ťažko...
Myslím, že zaujímavá je otázka PREČO to všetko? ...na to asi nie je pre ľudí odpoveď
..asi som odbočil od témy.
To WW6: S tým pochopením by som mal problém, s príjmutím by som sa zmieril.
S ostatným s tebou súhlasím...
Existuje na takéto veci "technické" (to myslím vážne) vysvetlenie aj za cenu, že to nebudeme môcť pochopiť?
Osobne zdielam názor jendného fyzika: Boh hrá s nami (so svetom)kocky, ale hádže ich tam kam nevidíme.
Otázka je či je to tak, alebo nie. V tom druhom prípade by to sa dala budúcnosť predvídať, v tom opačnom asi ťažko...
Myslím, že zaujímavá je otázka PREČO to všetko? ...na to asi nie je pre ľudí odpoveď
..asi som odbočil od témy.