cau sorer, co sa deje s forom? je podla teba dolezitejsi nejaky banner s testom reality nez zobrazenie poslednych diskusnych prispevkov? kvalita prispevkov sa podla mna za poslednu dobu zhorsila, lenze ked sem niekto napriek tomu sem-tam zajde, nema ziadnu orientaciu.
btw,ten test reality sa mi nezda moc uzitocny, ako casto sa ti sniva ze browsujes po 3oko a skusas funkcnost liniek?
kde su anotacie?
Moderátor: Moderátori
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: kde su anotacie?
Zobrazenie poslednych prispevkov som otestoval aj v IE6 aj v mozille. Funguje to pri obidvoch vzhladoch fora aj subsilver aj swiftblue. 
Kvalitu prispevkov neovlyvnim, ale nemyslim si ze by bola zla. Takisto mi nezalezi ani na kvantite, pretoze sa nikam neponahlam a na studium mam celu vecnost.
Sice si nepamatam ze by sa mi snivalo o fore, ale myslim si ze test reality na fore scasti vyjadruje aj to o com toto forum je. Rozhodne tam neprekaza a ked niekomu pomoze bude len dobre.
Dakujem za kritiku.

Kvalitu prispevkov neovlyvnim, ale nemyslim si ze by bola zla. Takisto mi nezalezi ani na kvantite, pretoze sa nikam neponahlam a na studium mam celu vecnost.

Sice si nepamatam ze by sa mi snivalo o fore, ale myslim si ze test reality na fore scasti vyjadruje aj to o com toto forum je. Rozhodne tam neprekaza a ked niekomu pomoze bude len dobre.
Dakujem za kritiku.
Stretneme sa vo sne ;)
Re: kde su anotacie?
no tak ste ma presvedcili ze chyba je v mojich prijimacoch IE6SP1 FF1.07 Op8.5 a dvoch web-proxy sluzbach. mozno moj isp zakerne tieto anotacie maze, skusim sa pripojit od inakial. v kazdom pripade sorry ak to vyznelo prilis kriticky, mozno som uz informaciami o ld presyteny a zda sa mi, ze sa tu vsetko len opakuje v nudnych monologoch typu "stalo sa vam ze"