Pentagramy pri mene
Moderátor: Moderátori
Pentagramy pri mene
Co vlastne znamenaju tie pentagramy v kruhoch?
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pentagramy pri mene
Hodnoti sa to podla poctu prispevkov.
Grafika sa na subsilver nehodi, ale v ti2000 hej. Neskorsie na tom popracujeme aby sme to nejako vyriesili.
Grafika sa na subsilver nehodi, ale v ti2000 hej. Neskorsie na tom popracujeme aby sme to nejako vyriesili.
Stretneme sa vo sne ;)
- sorer
- Admin
Ked bude cas dorobime mod kde si budes moct zvolit aky obrazok hodnotenia chces. Kvoli casovej narocnosti to bude ale chvilu trvat. Tak sa zatial zmier s takymi obrazkami hodnoteni ake su. 

Stretneme sa vo sne ;)
- sorer
- Admin
Tak som tam dal srdiečka namiesto pentagramu. Takéto obrázky hodnotení sú špeciálne len pre template subsilver. Dúfam že sa vám páči a prispeje k pohode na fóre.
Stretneme sa vo sne ;)
srdiecka su fajn, ale mam taky navrh: 'hodnosti' by nemali byt zavisle na pocte prispevkov, to je uplne scesty. clovek by si mal mat moznost vybrat, co je, tym padom by sme vedeli s kym komunikujeme. taktiez by sa mohli dat tieto veci kombinovat napr ld + ac + obe ...
- sorer
- Admin
Urcite to nema nejaky vyznam, ale aspon tie srdiecka to trochu spestruju. Elendilovi som o tych hodnoteniach uz hovoril ale je dost tvrdohlavy. Snad by som to mohol neskorsie odstranit aspon pre styl subsilver ked bude cas.
Podobne to je aj s tymi astral money. Neviem ci maju pre vas nejaky vyznam.
Podobne to je aj s tymi astral money. Neviem ci maju pre vas nejaky vyznam.
Stretneme sa vo sne ;)
srdiecka v pohode, ass troll money ok, ale tie hodnosti by sa mali dat minimalne vypnut.
teraz nie, ale bude mi vadit ak budem mat pri mene 'astralny cestovatel'myslim, ze to az tak velmi neprekaza
- sorer
- Admin
Z templatu subsilver som odstranil hodnotenia a astral money. Sice neuvidite teraz ze som admin ale mozete to rozonat podla cervenej farby kdo je admin. Je to odstranene hlavne z prispevkov, takze pri odosielani alebo v profile sa tieto veci este mozu vyskytnut. Takze kdo xce tieto veci mat nech si da template TI2000.
Stretneme sa vo sne ;)
- Avalong
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2005 15:20
Toto bol dobry tah kazdy si moze vybrat komu co viac sedi a mne subsilver i s jeho zmenami.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45