ATA-deník

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 17:47
Kontaktovať používateľa:

ATA-deník

Príspevok od používateľa ATA »

Postupně se sem pokusím přepsat svuj snový deník.
Jen doufám že to bude srozumitelny je to pasny dost v rychlosti.
Informací není nikdy dost

http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

13.01.2005
OOBE
Asi o půlnoci sem si šel lehnout a pomalu jsem usínal na boku za chvíli sem se cítil uvolněně a slyšel jsem takové hluboké bzučení v hlavě ,napadlo mě že zkusím opustit tělo. Zkusil jsem pohnout astrálním tělem,cítil jsem jak se posunulo kousek dozadu a přestal jsem úplně vnímat fyzické tělo,astrální tělo jsem cítil asi metr od postele ale díval jsem se očima ve fyz. těle /možná přes víčka to nevím/ asi po 5 vteřinách to skončilo bylo 00:25.Tak jsem zkusil opustit tělo znovu ucítil jsem vibrace jak my prošly rukama a byl jsem stále uvolněný ale dál jsem se nedostal bzučení ustalo.Pak jsem to zkusil ještě jednou na zádech ale bez úspěchu.

14.01.2005
sen
cestování časem a prolínání informací z několika filmů,skákání a létání,nějaká 3 patrová budova v budoucnosti s výtahem ,jakási bomba kterou jsem odhodil , odletěl jsem a cítil tlakovou vlnu-prostě totální zmatek

15.01.2005
OOBE
Ležel jsem u tatu v pokoji nevím kdy se to stalo jestli při usínaní nebo přechodem ze snu ucítil jsem tlak v hlavě zkusil jsem pohnout astrálním tělem doprava trochu se hnulo ale ven jsem se nedostal tak jsem to zkusil na druhou stranu to už se povedlo a ocitl jsem se v leže asi 1,5m od postele udělal jsem jedno tempo jako při plaváni a doletěl ke skříni .Viděl jsem barevně ale jaksi rozostřeně hlavně okraje.Napadlo mě že bych se mohl podávat na svoje fyz. tělo tak jsem se obrátil a doletěl k posteli opravdu tam leželo ale obraz byl dost rozostřený tak jsem řekl ať se obraz zlepší uviděl jsem bílé záblesky na svých fyz. očích a dál nic probudil jsem se.Na začátku jsem neslyšel žádné bzučeni a necítil žádné vibrace.
22.01.2005
sen 1
Byl jsem někde na horách a pronajmul jsem si vrtulník a létal sním po okolí

sen 2
Chtěl jsem jet za Lubošem na pískovnu ...potkal jsem ho v 16:57 a šli jsme pro kolo ale bylo bez sedla tata ho zrovna spravoval místo vedlejší garáže tam byla výloha a otvíraly tam obchod s pyrotechnikou,nakonec jsme šli pěšky...Byly jsme na nějakém plácku obklopeném vodou nakonec jsme tu vodu přebrodily a pak se sklouzli na nějaké blátivé skluzavce.

sen 3-částečné LD /ráno jsem zkoušel OOBE a skončilo to tímto snem/
Byl jsem ve škole před školou bylo nějaké vyschlé řečiště chtěli jsme zjistit proč tam neteče voda šli jsme k prameni .. potkal jsem nějakou zrzavou holku
která se mi líbila ....v odboráku jsem si zapomněl knížku...chtěl sem se jít převléct do šatny ale byli v ní holky,pak tam byla nějaká cedule že šatny se měnily .Vyšel jsem o patro vyš a potkal Vlčkovou/profesorka/ zeptal jsem se ji jak je to ze šatnami řekla ať jdu za ní/já jsem řekl že spěchám a že už musím jit/.Kamsi mě poslala /mněli to být ty šatny/.Vypadalo to tam jako nějaká divná posilovna/věznice/,prý jestli tam chci zůstat tak musím cvičit...uviděli na mém tele jakási znamení..scéna se změnila byl jsem někde na poušti s tím chlapem s posilovny sedel kus přede mnou v tureckém sedu a na hlavě mněl turban a hleděl na mně.Něco mně táhlo do zadu a cítil jsem vibrace sedel jsem na nějaké římse a měl sem pocit že přes ni přepadnu.vždy když sem se nadechnul tak se tlak zvyšoval snažil jsem se tomu vzdorovat a nahnout se tak abych přes římsu nespadl.Pak jsem se tomu poddal a ještě tomu trochu pomohl hlubokým nádechem-probudil jsem se v tele a cítil se totálně uvolněný ale OOBE se mi nepovedlo
-ty sny jsou fakt divný prolínaly se tam informace z filmu které sem před tím viděl/ Simsnovy ,Atila,informace ze skutečnosti-po probuzeni jsem slyšel tatu jak říkal že zrovna opravil sedlo na kole.

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

19.02.2005
LD-
sen -LD-možná falešné probuzeni -sen-falešné probuzeni
prolezl jsem nějakým plotem přesel ulici a vlezl do baráku byla to nějaká restaurace obchod...sedel jsem tam s kamarády ,po někom sem hodil pomeranč /nevím jak to začalo /,za chvíli se přidali ostatní ,až s toho byla bitka všech co tam byli házeli po sobe zboží pak někdo zavolal policii tak jsme začali utíkat vyběhli jsme na ulici a běželi k té díře v plote ale nešlo prolézt tak jsem se dal přes mostek a uličkou mezi paneláky uvědomil sem si že je to sen a vznesl jsem se ale něco mě táhlo dozadu tak sem se obrátil proletěl jsem mezi panelákama na hlavní ulici a letěl po ni ,pak sem zkusil zavolat Lukáše Čapka /kámoš/ ale neobjevil se tak jsem pokračoval v letu nad ulici
letěl sem dost rychle ,sen se začal ztrácet a ocitl jsem se v dalším /snu/ chvíli jsem byl v posteli a pak sem se ocitl na dost podobném miste jako v tom LD,chvi li sem tam chodil dosel jsem k nějakému mostu/asi most nad řekou hlavni ulice z min LD/dal nevím ale něco sem tam dělal.Vzbudil jsem se v posteli všiml jsem si na sluchátkách že je jedno utržené pak jsem vstal a šel ke stolu abych si vše zapsal,sel jsem do obýváku abych zjistil datum nějak sem si nemohl vzpomenout kolikátýho je v obýváku to vypadalo nějak divně jinak postavený nábytek a každý hodiny ukazovali jinej čas..Znova jsem s probudil tentokrát už do reality/doufám/

8.3.2005
akustické halucinace-přesun
-vzbudil jsem se asi ve 3 ráno zkusil jsem uvolnění ležel jsem na boku a najednou mě to někam hodilo a slyšel jsem jak tam někdo mluví dost hlasitě pak mě to hodilo zpátky byl jsem tam jen chvíli bohužel si nepamatuju co říkal

9.03.2005
LD
spontánní LD dost dlouhé ale bohužel si z něho skoro nic nepamatuji.Vědomý docela jasné ,smysly chuť,zrak-zbytek si nepamatuju .Skoro celou dobu jsem lítal na konec jsem přistál na nějaké plachetnici a chtěl jsem zkusit vytvořit nějaký předmět ,povedlo se to na 2 pokus a vytvořil jsem sklenici piva a hned jsem ochutnal ,chuť byla realistická.Potom jsem zkoušel někoho přivolat a při tomto pokusu se setmělo a probudil jsem se.Zase jsem se zapomněl podávat na ruce a říct si že si mám vše pamatovat.

12.03.2005 sobota asi v 6 ráno
LD
-nevím jak přesně sen začal ale tykal se věci které se mají dneska stát /kámošova bečka/.Odpoledne jsme jeli s kámošem do Unčovic cestou jsme viděli hořet stoh...byl jsem na nějakým maškarním plese /v Unčovicích/ bohužel s toho plesu si nic nepamatuju...byl jsem u babičky a pil čaj a něco jedl pak sem řekl že už musím jet na tu bečku.Vzal jsem nějaké petardy a dával je do tašky v jedné kapse byla voda tak sem ji vylil.pak sem odjel na bečku .....do LD sem se dostal v Unčovicích u babičky na zahrádce/jak se dostal zpět do Unčovic nevím možná sem ani neodjel/,skočil jsem a najednou jsem letěl zkoušel jsem letět do výšky ,vyletěl jsem tak do výšky 6 patra tam jsem zastavil a podíval se dolu viděl jsem tak čtvrtinu Unčovic bylo to v noci pak sem ještě chvíli letěl najednou se zem začal ztrácet tak jsem se podíval na ruce hodilo mně to do nějakého prostoru ..vypadalo to jako nějaký výběr hráče v počítačové hře, vybral jsem nějakou planetu s prstencem,potom jsem se objevil na ulici a byli tam nějací 3 lide kteří měli přes ústa nějaké kyslíkové masky a bojovali proti robotům -pohybovali se dost divně jako kdyby tam byla velká gravitace,tak jsem jim šel pomoct, šel jsem ulici a cestou mlátil roboty,zničil jsem asi 4 docela mně překvapila moje sila ,potom přede mnou byla nějaká malá zídka tak sem si řek že ji zkusím prorazit,vzskočil jsem a běžel k ni a prorazil ji ,o tom se mi povedlo urvat pouliční lampu kterou jsem roztočil nad hlavou a hodil.Potom sem se znovu podíval na ruce a zkusil jsem se podávat i na hodinky
ukazovali nějaký čas,chtěl jsem mrknout a podívat se na ně znovu ale jakmile sem to udělal tak jsem otevřel oči ve fyz. těle.

Smysli :zrak-jé moc ostrý/první část snu byla v noci/
sluch na začátku snu dál nevím
V LD jsem se asi 3x podíval na ruce a řekl si
že si mám vše pamatovat/pište musím častěji/

technika :kontroly reality-hodinky,ruce,smysli
budíček 4.35 řekl jsem si že budu mýt LD a že si mam vše pamatovat
-pokračovat v technikách koupit DLPA a piracetam,zkoušet bwgen
-příště zkusi t:procházeni zdi,sférické viděni,létání,změna místa,někoho zavolat ,materializace,telekineze

13.03.2005 neděle 11:15
LD
krátký LD asi 30s . Někoho jsem pronásledoval ještě z nějakou ženskou a chlapem chtěli jsme mu nadběhnout okolo lesa ,běželi jsme lesní cestou a nestihal jsem s mimy držet tempo /les vypadal dost realisticky/ pak mi došlo že je to vlastně sen tak jsem si to asi 2x řekl a vznesl jsem se a letěl jsem k nim chytil je pod ramena proletěl s nimi lesem , uviděli jsme toho chlápka kterého jsme pronásledovaly, z lesa jsme vyletěli moc rychle nevěděl jsem jak zastavit vyletěl jsem na horu a udělal něco jako looping ale nějak to nevyšlo a spadli jsme na zem -potom se začali dít divný věci/asi sem ztratil koncentraci a spadl do snu/,ta ženská mněla kus nohy neviditelné,potom byla srostla s nějakou holkou a chtěla se zabit..objevil se tam nějakej malej kluk, potom málem sex s tou holku/už byla normální/ -probuzeni
smysli-zrak docela ostrý,sluch

15.03.2005 úterý
LD
skoro nic si s toho nepamatuju o tom chlastu včera se není čemu divit
TK,létáni

16.03.2005 středa 7:20
LD
létáni zkoušel jsem vyletět co nejvýš vletěl sem do mraku vše ztmavlo a probudil jsem se

17.03.2005
sen asi částečné lucidní
chtěl jsem kontaktovat nějakého ducha /nevím proč mne to napadlo/ ,někam mně to táhlo tmou

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

18.03.2005
sen + částečné LD
jel jsem na kole za nějakým kamarádem 50km daleko bydlel u nějakého jezera
....rozloučil jsem se s nim a odjížděl kolem toho jezera LD řekl jsem si ze je to sen všechno se nějak zjasnilo a zlepšili se detaily zkoušel jsem jestli můžu jezdit po vodě,jel jsem kousek a začal jsem se potápět,byl jsem pod vodou a skoro nic jsem neviděl tak jsem několikrát řekl ať se zlepší obraz , zlepšili se detaily a za chvíli jsem uviděl ruce pak jsem řek že chci ty ruce cítit jak to pokračovalo Nevím..

šok-OOBE-/Alenka efekt/-LD-sen
Zbudilo mně něco jako elektrošok a píchnutí v břichu,zkoušel jsem uvolnit astrální tělo povedlo se a objevil jsem se asi 0,5m nad posteli v pokoji, zkoušel jsem se pohnout proletěl jsem šikmo zdí a vyletěl ven před panelák a pomalu sem se snášel k zemi pak jsem došel k pískovišti /zkoušel jsem letět ale dělal jsem jen dlouhé skoky / zkoušel jsem prostrčit ruku skrz stromek šlo to dobře když sem to po chvíli zkoušel znovu už to nešlo,vydal jsem se zpátky od pískoviště k paneláku a hledal jsem něco podle čeho bych si mohl ověřit že sem tam skutečně byl napřed jsem si chtěl zapamatovat SPZ jednoho auta ale vzdal jsem to pak jsem uviděl nějaké červené auto které mnělo na boku nějaký nápis,od teto chvíle to začalo byt dost podivný asi jsem spadl do LD /nebo to byl LD od začátku/n ten nápis jsem totiž přečet jako kuželka 3 ,2 kuželky /proste nějakej chaos tím asi začal Alenka efekt a bylo to čím dal horši/....asi 5m přede mnou byli nějací dva kluci a jeden z nich mně viděl...vracel jsem se kom druhou stranou paneláku a oblečení jsem mněl od blata.pak jsem byl doma a někdo mi říkal že už takové věci nesmím dělat /OOBE,LD/.
-fakt nevím co to bylo jestli fakt OOBE nebo jenom hodně reálný LD

24.03 2005 -čtvrtek
Krátký LD s ne moc jasnými smysli
Byli jsme uprostřed nějaké louky byl tam Kuba asi jsem ho přivolal,chtěl jsem mu říct že je to sen.nemohl mluvit.Kousek od nás byl stojan na kola tak sem mu řekl že se pojedeme projet ale před námi byla zatopená louka po několika pokusech se mi povedlo proměnit tak že se po ni dalo jezdit....
bylo to jen částečné LD a mysl jsem nemněl moc jasnou ,pak to ještě nějak pokračovalo ale nemůžu si vzpomenout

28.03 2005 pondělí 11:00
LD možná OOBE
sen byl dost zmatenej skládal se z několika částí byla to nějaká exkurze,vyhlašování miss,byl jsem v nějakým pokoji a najednou sem se objevil ve svým/viděl jsem skříně s mušlemi uvědomil jsem si že je to sen proletěl jsem zdí ale neobjevil jsem se v obýváku ale padal jsem temnotou po chvíli padání mně začala pálit 2 a 3 čakra.Zkoušel jsem pád zastavit ale probudil jsem se po pár vteřinách sem se vrátil do snu přede mnou na židli byl nějaký kluk s holkou uvědomil jsem si že je to sen a několikrát jsem si to zopakoval začala se měnit barva pokoje a vše se zostřilo,zkoušel jsem z měnit podobu té holky co seděla přede mnou ale moc se to nedařilo začala se ji měnit tvář ale ne tak jak sem si představoval a nakonec z ní byla dost obluda,sen byl strašně mělký a mněl jsem málo energie.Nějaký blbec začal bušit na dveře/ve skutečnosti/ a sen začal blednout vše sem v tom slyšel a za chvíli mne to úplně probudilo/pěkně mne nasral

05.04 2005 úterý večer
vlny energie/elektrošok,hlas/
sakra mněl jsem si to zapsat hned teď si s toho nic nepamatuju,ale vím že se něco stalo,Už nevím jestli to bylo ve snu nebo v reále při uvolňování při nádechu mnou vždy projela vlna energie //elektrošok/přesně si to nevzpomínám ale v pozadí jsem slyšel jak někdo recituje mantru
OM ........ale to dal jsem nikdy před tím Neslyšel..

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

06.04.2005 středa ráno

.
.
.
. časem to doplnim je toho asi 20 stránek
. vyluštit ty moje hyeroglify bude asi trvat.
.
.
.
27.6 2005 pondělí
LD
Jel sem na kole někde u ETY a přejel sem přes nějaké překážky,potom závody v autech mněl sem červenou škodovku ..proskočil jsem uzkou mezerou..naboural sem don nějakého sloupu a auto bylo na placku /doslova/ tak sem vzal pumpičku nafoukl ho a pokračoval v závadu .Závod to byl dobrej jen sem se trochu moc nechal unést příběhem.

2.7 2005 sobota
LD
zkouška zněny podoby osoby proměna šla ale byla dost nekvalitní

6.7 2005 středa 9:00
LD
LD vzniklo přechodem ze snu ve snu sem si uvědomil že je to sen ale nějak sem toho nevyužil až za nějaký čas sem z toho udělal LD /ovládané/ byl sem u nás v paneláku¨
Sešel sem po schodech a vyšel před barák vlezl sem Aplové na zahrádku /přelezl sem plot/… *…podíval sem se na ruce a zkusil jednu ruku prostrčit druhou povedlo se mi to vsunout ukazováček levé ruky do pravé dlaně na začátku kladl trochu odpor ale potom to šlo lehce.

11.7 2005 8:40-9:35
LD
Byl sem někde v lese šel sem po lesní cestě někde v kopcich a pod sebou sem viděl lesi a chodil sem tam z fotákem a fotil krajinu a rostliny .Z toho kopce byl na krajinu krásný pohled.Pak sem si chtěl vyfotit jakousi modrou květinu a prohlížel sem si símky ve fotáku na jedné sem uviděl Vanuse /kámoš/ rozhlédl sem se všude kolem ale nikde nebyl v tu chvíly sem se asi dostal do LD.Pokračoval sem pár metru v cestě a pak mě napadlo že bych mohl někoho zavolat napřed sem volal určitého člověka ale ten se neobjevil tak sem několikrát zavolat že kdo chce at příjde kolem mě se začali objevovat lidi bylo jich tak 10 ,zavolal sem na ne a šli po skupinkách ke mně
Bohužel nevím kdo tam všechno byl některé sem možná ani neznal .Vým že tam byla Zdenka ,Igor,Vanušák ..všichni byli hodně opálení.Potom jsme se vydali na cestu po chvíli jsem došli k nějaké budově a vešli jsme dovnitř ,potom sem všem řekl at si opakuji že si to mají po probuzení pamatovat.Ješte než jseme došli do té budovy zkoušel sem letět uletěl sem tak 5m a pak sem hodil držku –nebyla energie.Jak jme byli v tom baráku tak šli všichni tak normálně tak sem jim řekl at si trochu užiji že jsou omezeni pouze svou představivostí ukázal sem jim TK a dlouhou chodbou sem hodil dva malí firebally Pak jem se ještě několikrát pokoušel lítat ale vždy to dopadlo stejně –xsichtem na podlaze ani ty firebally už potom nešly
Řekl semto potom aji jim že je to asi tim že sem tam zavolal moc lidi a už mi nezbila energie.Potom sem ji ve větši mistnosti ukazoval procházeni zdí zkoušel sem to přes dtrevo,zed,sklo položil sem kuku a trochu zatlačil a ona začala procházet až ji viděli na druhé straně –divnej pocit,nejzajímavější bylo asi to přes to sklo díval sem se na něho z boku a sledoval jak ruka postupně prochází skrz.Rekl sem jim at to zkusí taky vím že někomu se to tam povedlo myslím že to byl Vanuš ….Z ničeho nic se tam objevil Zvěř aspon myslím že to byl on chvíli jsme o něčem kecali pak sme se přesunuli do druhé místnosti a sedli si na gauč už tam sedělo pár lidi pokuřovalo..,řekl sem jim ještě jednou at si vše pamatují,šel sem ze Zvěřem do další mistnosti a chtěl sem prolitnou stropem ale zas to nevišlo a skončil sem na zemi.Potom sem chtel zkusit projit jedněma dveřma na API ale Zvěř řýkal at to nerzkoušim já sem mu řek že je tam velká schuzka nakonec sem to nezkusil…Sel sem po chodbě a prede mnou šla nejaká holka zvedl sem ji pomoci TK a pak zal postavil dolu přišel sem k ni a řekl ji at to zkusí taky nečim pohnout…*..došli jsem do nějaké hali ali přizemi ve škole stáli tam profesoři -Vlčková z Kotálem.Ta holka pak zvedla pomoci TK Kotálovi o kravatu ale jenom o kousek , já sem ji pak znedl na dýl do vzduchu potom jsme se obrátily a dělali jakože nic.Potom sem je zvedl asi 0.5m do vzduchu a postavil na zem a zase jsme delali že o ničem nevime,dost z toho nechápaly a pomalu nás začali z něčeho podezdřívat.
Pak jsem ještě dělali nějaké blbosti z TK..sen začal černat a probudil sem se

Byla to docela sranda akorát mně štve že si toho tak málo pamatuju a taky že sem se jich nezeptal na něco podle čeho bych si mohl ověřit jestli tam skutečně byli-nejspíš to byli jenom klony ale kdo ví –hlavně že byla sranda

. 12.7.20005
4 SNY A LD

1 sen -potvora
-mluvili jsme o tom jak vedu snovej deník ..
sen byl jsem někde u školy z nejakou holkou možná Verča obcházely jsme školu a mluvily o AC a LD. U popelnic jsem uviděl nějaký potvory vypadalo to jak krab nebo něco takového zaútočili na mne nebáj jsem se jich ale jedna mi skočila po krku a asi mně zabila poslední co sem viděl bilo jal mi letí k hlavě a cítil jsem bolest probudil jsem se a tu bolest ještě chvíli cítil 4:14 byl jsem trochu uvolněnej
zkoušel jsem to prohloubit ale nešlo to usnul jsem.

2 sen-silová místa
-z někým sem se bavil nebo četl o silových místech místa kde se zbíhají energeticky dráhy zkusil jsem nějaké to místo vzhledat a zjistil jsem že je to v Unčovicich u nadjezdu vydal jsem se tam ta to místo jsem našel když sem tam stal cítil jsem takové jemné brněni /mravenčeni po tele zkoušel sem najit kde je to nejsilnější nakonec jsem to našel ..chodil jsem po moste..vrátil jsem se na to místo ještě s někým ten tam zakop o nějakej náhrobek nebo co a pak nás někdo honil běželi jsme na most..byli tam upíři nebo co a furt nás honily .
-ten konec se nějak zvrhnul ale na ti silové místa se podivám třeba najdu něco zajímavého
3 sen-doma jídlo
byl jsem doma chvíli jsem se bavil se ségrou a pak sem si chystal jídlo nějaký brambory z volským okem
smíchal jsem to z polívkou nebo co a pak jsem to jedl nějak mi to nejelo tak sem šel do kuchyně si to upravit.
tam sem pak dělal něco ze zkumavkama /?/
4.autobus
něco u školy s autobusem furt nechtěl jet šli jsme na Frajt byl tam Tomášek přijel autobus ale že prej nemůžeme nastoupit ,nakonec jme šli pěšky..

LD-ráno po probuzeni sem byl chvíli vzhůru a pak sel znovu sápat -autosugesce povedlo se mi dostat do snového obrazu který se postupně stabilizoval na před bil nějakej jako kdyby kreslenej a pak jsem se tam mohl pohybovat a pak se stal reálným krajina něco jako obrázek kterej mam na ploše udolý s řekou a nějaký kopce pak se si tam lítal a povedl se i looping po čase jsem se probudil
-tuto techniku musím ještě vyzkoušet tvořit sen od zakladu/obrazu/ kdyby se povedlo vytvořit obraz jakej chci a pak ho rozvinout
Naposledy upravil/-a ATA v Ne Jan 08, 2006 14:45, upravené celkom 1 krát.

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

13.6.2005
2 sny a LD

1 sen
- jel jsem k nějaké přehradě na kole ,pak jsem se bavil z nějakou vílou /z filmu Petr pan-Tink/a ještě z nějakou druhou pak se jim něco stalo a měl jsem je zachránit jel jsem na kole někoho hledat..

2.sen
- jel jsem do Mladějova nebo co jezdil jsem tam po vesnici na kole pak sem byl v nějakým baráku byla tam mama a babička a říkal jsem ji něco o knížce kterou jsem ji půjčil,...šlo se sápat v baráku bylo ještě několik lidi ..jedna místnost bila zaplavena vodou nějaká koupelna a pak se zaplavil i obývák bylo tam tak metr vody já spal v druhém patře a šel se podívat dolu a chtěl jsem si v tom pokoji zaplavat ale pak sem si to rozmyslet ze bych někoho vzbudil šel jsem do koupelny a spravoval odtok a voda klesla...cestou po baráku jsem našel několik spících lidi a potkal 2 holky.

LD -odehrával se před panelákem lítal jsem a snažil jsem se najit něco podle čeho bych zjistil ze sem tam byl /myslel sem si že mam OOBE /četl jsem nějaký čísla někde na baráku bohužel nevím co a kde pak sem tam někoho potkal a letěl s nim nad barák řekl jsem že chci vyletět do 100m a začal jsem se zvedat držel jsem ho a on říkal ať ho nepouštím-bohužel si toho pamatuji strašně málo mohlo to byt aji OOBE s přechodem do snu ale
je to málo pravděpodobný.Nezažil jsem odpoutávaní od těla

17.07.2005 neděle 13:35 4 sny a LD
LD
krátký LD asi 20s rozpoznáním snu byl jsem v nějakém pokoji a zdál se mi nějakej neznámej došlo mi že jsem asi ve snu a několikrát jsem si ti řekl/jsem ve snu ovládám své sny/ vyšel jsem na balkon a podíval jsem se dolu byl jsem aspoň v 10 patře vylezl jsem na římsu a chtěl skočit dolu ale radši jsem zkusil hodit ještě fireball / co kdyby to nebyl sen/ fireball jsem hodil sice malej a nevýraznej ale aspoň něco/, pořád jsem si opakoval že jsem ve snu se z každým opakováním jsem cítil nárůst energie,mravenčeni a vlny energie/
hodil jsem ještě jeden fireball díval jsem se na ruku jak jsem a tvořil fireball v dlani je začal objevovat takový žlutý flek a hodně to hřálo pak jsem ho hodil.Podíval jsem se dolu /stali tam dvě parní lokomotivy jedna v provozu a v okolí paneláky a v dálce město/ už sem skoro skočil ale začal jse mi ztrácet obraz po chvíli se trochu stabilizoval a před sebou jsem uviděl televizi/pořad jsem byl na tom balkoně/ jak tam konči nějaký film/titulky/ pak se na televizi objevila nějaká krajina zkusil jsem zkočit šipku do obrazovky ucítil jsem silnou energetickou vlnu a následně mravenčeni,probudil jsem se a ruce byli dost uvolněně a cítil jsem pořád to mravenčeni. chtěl jsem uvolněni prohloubit ale ležel jsem v blbe poloze a nešlo to.když sem pak zvedl ruku mněl jsem pocit jako kdyby nebyla prokrvená /necitlivost, mravenčeni ale přitom sem si na ni neležel a byla jen volně položená/.Jen škoda že to bylo tak krátky to opakováni dodalo dost energie ale možná až moc nebyl jsem na to asi připravenej .

18.07.2005 pondělí 12:45-13:20
LD
Byl jsem někde na dvoře vypadalo to podobně jak v Unčovicích ,snažil jsem se dosáhnout LD /v tom snu jsem zavřel oči asi nevím to jistě/díval jsem se nějakým malým střešním okýnkem bylo dost poškrábaný a na něm se mi zjevovali obrazy chtěl / podíval jsem se viděl obraz tváře ale nebyla moje nebo aspoň byla o dost mladší /jsem je nechat stabilizovat a vklouznout no nich ale nedařilo se a vždy sem otevřel oči a byl na tom dvore pak mi nějak došlo že už vlastně ve snu sem tak jsem zkusil vskočit .Letěl jsem přeletěl jsem vrata/ mněl jsem pocit že mně něco tím směrem táhne a vyletěl ještě kousek výš v dálce bylo město ale celej pohled byl jako kdyby v mlžném oparu dole na cestě stal náklaďák a na něm dvě rakety letěl jsem čím dal výš a trochu jsem zrychlil chtěl jsem vletět do mraku a zkusit se tak dostat na Lucid crossroads nebo doletět až na měsíc ale v dost velké výšce jsem uviděl jak vedle mne letí orel tak jsem k němu přiletěl blíž a prohlídl si ho a řekl jsem že se chci proměnit v orla.Napoprvé to nevyšlo a vedle toho orla se objevil ještě jeden mé velikosti na druhej pokus už se dařilo a začal jsem se promněnovat podíval jsem se na pravou ruku a viděl jak se mněni potom na druhou a mával jsem už křídly pak jsem se zaměřil na hlavu po změně se trochu změnil muj pohled potom jsem chvíli letěl napadlo mne že zkusím zvýšit pocity ze snového těla necítil jsem teplo ani odpor vzduch což byla škoda bohužel to moc nevyšlo jak jsem se zaměřil na ty pocity a chtěl je zesílit nějak mne napadl sex -/došlo k erekci/ začal jsem cítit svoje fyz. tělo a jak sem se hýbal v LD tak jsem mněl pocit že se hýbe taky, ale jistě to nevím nejsilnější to bylo při tom otáčeni mněl jsem pocit že jsem se převalil na bok a pak na druhej/
a začal jsem se ztrácet zkusil jsem otáčeni ale už bylo pozdě sice jsem to trochu natáhl ale vrátit se nepovedlo, při tom otáčeni jsem byl ve tmě a říkal něco že chci zpátky do snu a to co jsem řekl kolem mně lítalo v podobě textu , pak začala hrát nějaká hudba a já začal zpívat ještě v té tmě jsem se snažil k té hudbě udělat nějaký efekty ale už sem se probouzel/ .příště musím udržet myšlenky na uzdě jedna uteče rozvine se a takhle to dopadne.

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

22.07 2005 9:30-10:00
LD /sen-LD-unášení příběhem/
Celý tenhle zážitek byl dost divný mněl jsem pocit že jsem ten sen už zažil znal jsem útržky které se ještě nestaly ale později probíhali trochu jinak .LD byl hodně dlouhý tak 30min snového času což by odpovídalo i době spánku ale bohužel si toho moc nevzpomínám akorát konec.Fakt nevím co si o tom myslet byl to sen který jsem si chvílemi uvědomoval a ovládal ho pak jsem asi ztratil pozornost,je to celý nějaký divný a zamotaný.

Začalo to nějakým snem nějaká matka nutila kuluka něco udělat a já sem ji řekl ať si ten kluk svobodně vybere.
Sešli jsme s cesty a dali se do pralesa prodal jsem se porostem/ mněl jsem pocit že jsem tu scénu zažil
věděl jsem přesně kam mam jit ale vypadalo to tam jinak než předtím prve to tam bylo cele zničené a spálené a po zemi byli mrtvoly skřetu/ došel jsem k nějakému skleníku a otevřel jsem stala tam nějaká starší žena a pozdravil jsem a že ji mam pozdravovat od toho šamana ,ten po chvíli přisel z ostatními dírou v porostu jsem uviděl pobřeží vydal jsem se k němu. Došli jsme na pobřeží byla tam písečná pláž a tak 300m vpravo před námi ostrov s pyramidou ale aztéckého typu na ostrově rostli palmami.Svlekl jsem se /dokonce jsem mněl kravatu/ do plavek a šel jsem si zaplavat
a ostatním jsem řekl ať jdou taky, voda byla příjemná slunce bylo kousek nad obzorem a osvětlovalo hladinu
,ale začalo zapadat pokoušel jsem se ho zvednout ale neuspěšně ,vydal jsem se k ostrovu nejdřív jsem plaval pak sem si řek že je to moc pomaly a vzlétl jsem nějakým divným pohybem jako bych lezl po žebříku jsem nabral víšku byl jsem dost vysoko vpravo byl vidět ten ostrov a v dálce ještě několik dalších na každé byl nějaký kamenný chrám ,Bylo těsně po západu slunce a na obloze se začali objevovat hvězdy.Letěl jsem k tomu ostrovu už tam nebyla pyramida ale nějaký chrám na skále mněl jsem problémy s letem a nemohl jsem ovládat víšku ,první ostrov jsem přeletěl a lětel k dalšímu,až na třetím se mi povedlo přistát ,přistál jsem na vrcholu nějakého chrámu kameny byli rozpálené od slunka/už byl den/.Rozhlédl jsem se kolem a v moři byla spousta ostrovu,podíval jsem se směrem od kud jsem přiletěl.První ostrov začal na kraji hořet /chytil tam les/
potom chytli ještě dva ostrovy snažil jsem se to nějak uhasit ale nešlo to a začali se objevovat podivnosti , přeskákal jsem na druhý ostrov .....nějaký haluze rozlity flašky /prostředí ztrácelo stabilitu/
Objevil jsem se znova na pobřeží a stál tam ten šaman a ptal jse mně jestli vím proč se to stalo /asi ten oheň/
já sem mu řekl že proto že jsem mněl zůstat z rodinou a neletět na ten ostrov.Následovala další změna scény byl jsem zas na nějakým pobřeží za mnou chatka a byl jsem tam z nějakou ženou a dvěma dětmi-dvě male holky černovlase /nebo to byla ta rodina/ s těmi holkami sem stal v příboji a ony ji hráli ve vlnách pak jedna chtěla ať udělám větší vlny tak jsem je trochu zvětšil,pak chtěla ta druhá ty vlny zmenšit tak jsem zklidnil hladinu.Mněl jsem takový obraz že to moře před mámy je v místnosti pak jse to vrátilo a po chvíli jsem je probudil.

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

26.07.2005 úterý
LD
....byl jsem v nějakým městě a přecházel ulici po které jezdily tramvaje bylo tam tak 5 koleji vedle sebe,potom jsem ještě chvíli procházel městem nějak mi došlo že je to sen, jakmile jsem si to nahlas řekl projela mnou energetická vlna byla hodně silná potem sem se podíval na ruce a ucítil jsem další energetickou vlnu ještě silnější než tu práni málem jsem se neudržel na nohách.Zkusil jsem pomoci TK pohnout s jedním autem trochu jsem ho nadzvedl.Pořád mně něco táhlo nahoru tak jsem se tomu podvolil a ještě tomu trochu pomohl napadlo mně že bych se mohl podívat na oběžnou dráhu ,všechno kolem nějak zešedlo,můj pohled se změnil bylo to jako počítačová obrazovka a na ni byla nějaká tabulka s nápisama která zabírala skoro cely zorný pole,pak jsem se té tabulky zbavil udělal jsem pohyb jako bych chtěl stisknout ESC na klávesnici a kliknul a ona zmizla.Sed se začala ztrácet a přede mnou se začali objevovat hvězdy.Pak jsem se chtěl podívat na měsíc ale nepovedlo zkoušel jsem napsat moon na tu obrazovku a nic na druhy pokus mne to trochu otočilo a uviděl jsem před sebou malou kouli po prilížení sem zjistil že je to zemně/celý pohyb probíhal dost divně jako kdyby můj pohled byla dotyková obrazovka a já jsem po ni klikal prstem a dával přibližování a oddalování/
blížil jsem se k zemi za chvíli jsem rozeznal kontenty /bohužel obraz nic moc málo detailu a cele to bylo jako kreslené / zahájil jsem přibližováni vybral jsem oblast někde u středozemního more a přibližoval jsem se doletěl jsem až na pár metru nad nějaký les/všechno bylo kreslené a mnělo nepřirozené barvy to mne dost zklamalo/ vzdal jsem se nahoru a vyděl jsem vzdalující se galaxie díval jsem se na nějaký disk plny galaxií a trochu se k němu přiblížil u prostřed jedné byla obrovská trojhvězda a /jednotlivé hvězdy byli stejně velké a byli jako kdyby spojené/ pak jsem se začal přibližovat k jiné ale to bylo ještě divnější hvězdy byli pospojovaný a vypadalo to spíš jako kuličkoví model molekuli./zážitek dobrej akorát to mohlo byt trochu reálnější vše bylo jako kdyby to probíhalo na počítačovém monitoru a bylo to kreslené/

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

28.07.2005 čtvrtek 6:05-9:00
3LD a 5 snu
1 sen - jízda na člunu
byl jsem na nějakém mostě a čumněl na vodu byl tam dost silný proud ,u sebe sem mněl člun a šli se mnou dva kámoši.....nějak se mi povedlo spadnout do řeky proud byl hodně silný a okamžitě mně strhl podplaval jsem most a kámoši mi poslaly člun, nasedl jsem do něho a jel po řece vystoupit se nedalo byla to hodně dravá řeka a mněla velký spád, tak jsem se trochu projel v peřejích,dojel jsem k nějakému soutoku /ten soutok se několikrát změnil ta nestabilnost reality mne dost štve/ vlevo byla klidnější řeka do které se tato vlévala, projel jsem do té klidnější a vystoupil na břeh zabalil člun a šel na zpátek,jak sem balil člun tak přišli ti kámoši kteří asi celou dobu běželi po břehu. /cestou na člunu mi byla trochu zima jak jsem tam seděl, po snu jsem se probudil v posteli bez peřiny a hrála televize/

sen 2-setkáni s hvězdou
.......chtěl mi dát prachy bylo to par tisíc dolaru a jsem říkal že to nemůžu přijmout ale on trval na svém a nakonec jsem si je vzal....

LD1
zkoušel jsem otáčení hodilo mně to do nějakého kresleného světa /vše bylo 2D a kreslené/
....přede mnou byl nějaký stromek /jehličnan nakreslený uplně nejjednodušeji jak to de/ nějak jsem ho namnožil a vytvořil tak celý les ...nějak se mi povedlo převést krajinu do 3D ale pořád byla kreslená

sen 3-miny ve vaně
na spodu vany bylo něco jako malé čudlíky byli to vršky nášlapných min
pokoušel jsem se je zneškodnit vyšrouboval sem je,

LD2
jel jsem na kole ještě z mamou bohužel nevím kam jsme mněli namířeno, říkal jsem ji o tom snu s těma minama a jaká to byla šílenost a jaké blbosti se mi v poslední době zdají dojeli jsme k /no jak to popsat bylo to něco jako vysoké hliněné věže tak 5m široké a aspoň 100m vysoké mi jsme jeli po jejich vrchu/ a dojeli jsme k propasti mez dvěma věžemi /předtím byla normální cesta až tam sem si všim po čem jedem/ málem sem nestihl zabrzdit a kolo spadlo do té propasti ,přeskočil jsem na druhou věž a zjistil jsem že dolu se asi tak snadno nedostanem /příkrá stěna asi 100m/ už sem přemýšlel že se budem muset vrátit a vtom se podemnou utrhl kraj a letěl jsem dolu stihl jsem se zachytit ale neudržel jsem se a padal v pruběhu pádu nebo možná až sem se rozplác na zemi sem si uvědomil že je to vlastně sen a že se mi nemůže nic stát dole sem se normálně zvedl a šel jsem něco zkoušet /už sem věděl že je to LD/ pokoušel jsem se o teleport na místo asi 20m přede mnou ale nějak to nešlo zatím nevím jak na to tak sem chvíli zkoušel TK /cosi jsem zdvihal/ a pak sem uviděl matku/docela by mne zajímalo jak se dostala s toho útesu ale tady se přece není čemu divit jsme přece ve snu/ šel jsem za ni zkusil jsem něco jako že se odhmotním/přejel jsem rukama před tělem/ po tomto sem se cítil nějak jinak a zkoušel jsem procházet pevnými předměty /myslím že by to šlo i bez toho/ prošel jsem nějakou zídkou a železným ozdobným plotem a pak další zídkou. došel jsem až k mamě....THE END

sen 4-bomba
byl jsem v nějaké chatce a skládal bombu byli tam se mnou ještě dva chlapi už jsme mněli vše připraveno a zakopáno a mi nějak došlo že tam něco chybí byla to rozbuška chvíli jme se o tom bavili a já sem jim říkal že HMTD jsem ještě nestihl vyrobit a že musíme něco vymyslet našel jsem nějaké staré miny/jako kdyby jich dneska v těch snech bylo málo/ jednu jsem upravil a šel ji hodit před chatku, dohodil jsem ji a skoval sem se nastal výbuch pak sem se šel podívat na kráter byl tak30cm*20cm řekl sem si že nic moc ale bude to muset stačit...

LD3 -mikro LD
pomocí TK jsem zvedl žičku /opravdu mikro LD /tod vše KONEC

sen 5-závod
závod na kolech/jel jsem na kole a odrážel se pádlama !!!??/ s nějakýma děckama držel jsem se na druhým místě ale nakonec jsem prohrál cosi se podemnou zlomilo jsem hold asi moc těžkej jo už nejsu děcko.
/tento sen je mnohem delší i ty ostatní ale bohužel pamnět neslouží a bylo toho moooc a to sem si myslel že na ten 1 LD nezapomenu no byl jsem dost najivní a zbyli jenom útržky/

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

29.07.2005 1 SEN a 1 LD

1 SEN-cesta na kole

LD-cesta lesem
běžel sem s kopce po kamenité cestě a sem tam sem dělal dlouhé skoky dost mne to bavilo akorát sem se bal že si naryju držku ale dopadlo to dobře doběhl sem až dolu a počkal na mamu s Benem /pes/
šel jsem po lesní cestě do kopce a pak sem běžel po bílém pisku uprostřed lesa bylo tak 10m široký prostě malá poušt v lese okolo byl normální les napřed sem šel po tom písku ale začal mně pálit do noh tak sem se rozběhl chvíli sem běžel a přemýšlel jsem jestli radši nepůjdu lesem ale radši sem běžel dal řekl jsem si že to bude rychlejší ..nějak mi došlo že je to sem přece jenom je trochu divný aby byla poušt uprostřed lesa doběhl jsem k nějakému stromu z kterého viselo lano a chytil jsem ho a zhoupl se ,bohužel sem se začal ztrácet podíval jsem se na ruce a říkal ať se stabilizuje a na moc dlouho to nepomohlo a probudil jsem se.

31.07.2005 neděle
LD
letěl jsem velkou rychlostí nahoru do mraků /při letu jsem cítil odpor vzduchu/ napadlo mně že bych mohl zkusit jednu z metod na transport na LC ale nemohl jsem se pořádně soustředit a klesl jsem pod mraky něco tam bylo ale LC ne snažil jsem se znova dostat do mraku ale nějak to nešlo dostal jsem se kousek pod ně a nemohl jsem nabrat větší výšku něco mi v tom bránilo.Byl jsem na zemi a chtěl jsem se proměnit v orla ale zase sem se nemoh soustředit chtěl jsem aby mne narostli křídla ale proměnil jsem se v netopýra nebo co mněl jsem takové blanité křidla a mával jsem nima bylo mi to docela nepříjemné tak sem se změnil na zpátek

1.08.2005 pondělí
sen
dneska sem mněl zajímavý sen bohužel jsem si vybavil jen par útržků
ale můžu ti říct že snový dinosauři vypadají až moc reálné /jurskej park se muže jít zahrabat/ potkal jsem tam triceratopse a velociraptory a zahlíd jsem i T-rexe skoval jsem se pod nějaký spadlý strom nebo co to bylo a sledoval souboj z pár metru.Ten sen začal tak že jsem mněl bránit nějakej hrad před drakem ,ten po chvíli zaútočil a pak zas odletek vydali jsme se ho hledat bylo nás 6 řekl jsem něco jako že se rozdělíme na dvě skupiny jedna šla dál ke kopci několik km před námi najít toho draka a druhá šla hledat nějaký bájný meč který ho muže jediný zabít /v teto skupině jsem byl já/ po chvíli jsme došli k nějaké rozvalině a po chvíli hledáni jsme ten meč našli vytáhl jsem ho z pochvy jeho ostří bylo jako kdyby ze žlutého skla a bylo zlomené potkali jme nějakýho chlápka a ptali se ho kde je kovář ukázal nám směr ale než jsme stačili vyrazit tak přiletěl ten drak a zaútočil na nás skovali jsme se pod kládu a viděli jme jak z dály přibíhá triceratops a začíná s tím drakem zápasit pak se tam objevili i ti raptoři..nějak to ještě pokračovalo ale bohužel pomnět moc neslouží / dokonce se mi to docela vybavilo člověk se jenom divý co se mu zdá za haluze jsem zvědavej co bude příště/

vibrace -pondělí večer
čaj dat vrbovky,poslouchal jsem bwgen -endorfin raush,uvolňování na AC napnuti všech svalu a uvolněni počítaní od 100 k nule a u každého čísla jsem si říkal mám LD tak od 60 ovládám své sny od 30 sem dýchal do časti těla ještě chvíli jsem jen tak ležel pak sem se na to vykašlal a lehnul na bok a ležel ze sluchátky po chvíli jsem lehnul na druhou stranu jak to pokračovalo dál si nejsem jistej.Začal jsem se uvolňovat a přestával jsem cítit tělo po chvíli sem ho skoro necítil a přišli vibrace zkoušel jsem se vyvalit z těla ale nepovedlo se chtěl jsem zkusit něco dalšího ale vibrace skončili a spadl jsem do nějakýho snu.pak sem se probudil a sundal sluchátka/ nevím jestli se to celé neodehrálo ve snu a jestli sem ty sluchátka odhodil před nebo až po tom,i když to byl možná jenom sen tak to byl hodně silnej zážitek a byl jsem hodně blízko a výsledek by byl asi stejnej opustil bych tělo a někam by mně to hodilo/

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

2.08.2005
Falešné probuzeni

3.08.2005 středa 8:50
sen a LD

sen-cesta

LD
připravoval jsem se ještě se dvěma na nějakou velkou bitvu s kostákama vybral jsem si zbraň bylo to něco jako kosa z hodně zubatým ostřím pak mi nabízely ještě nějakou.......šli jsme bojovat byli jsme na nějaké pláni a běželi ,viděli jsme jak se proti nám blíží ti kostáci začal boj pár jsem jich zničil ale zjistil jsem že ta zbraň je úplně k ničemu byla moc lehká a do útoku nešlo dát potřebnou sílu a ještě se sní blbě trefovalo tak sem ji zahodil a bojoval jen rukama moc to nešlo tak jsem se dal na ustup.Vrátili jsme se do hradu/nebo co to bylo/ a šel jsem si vybrat jinou zbraň z někým sem kecal že nejsme na dost velké úrovni aby jsme zvládly tenhle boj....byl jsem v nějaké kůlně a hledal nějakou tu zbraň našel sem pár věci ale všechny byli na nic/ ,sekyra,hvězdice,tyčka…./někam sem šel a po chvíli jsem se vrátil zpátky do té kůlny ale byla zasypaná uhlím
vpravo od dveří jsem našel kosu zkusil jsem jestli by se dala použit ale nic moc tak jsem ji vrátil ,šel jsem v té kůlně podél stěny a přede mnou najednou byla nějaká louka pokračoval jsem v cestě našel jsem nějakej hříbek nebo co to bylo a vztáhl jsem ho /vypadalo to asi jako 0,5m pýchavka/ jakmile jsem ji vytáhl tak se odloupla vrchní vrstva a pod ní byla jasně fosforeskově zelená která se pak měnila přes modrou až skončila oranžová,vracel jsem se že někoho zavolám ať se de podívat cestou jsem těch hřibu vyděl několik, ten koho sem volal přišel a díval se na to pak sem zahlídl další zajímavou věc vypadalo to jak červený rozvětvený korál tak 1m vysoký /nevím jak to popsat to se proste nedá / po chvíli se jich objevilo ještě několik když sem přivřel oči tak ten korál červeně fosforeskoval/vypadalo to fakt nádherně/ když sem se pak podíval na tu holku kterou sem volal tak fosforeskovala taky/ne cela ale jen po okrajích,i ten korál./ bylo mi to cely divný na skutečnost to bylo až moc nádherný tak mi došlo že sem asi ve snu zkusil jsem letět ale akorát sem hodil držku tak jsem zkusil TK a zdvihl jakýsi malý jehličnatý strom to už sem mněl jistotu že jsem v LD.Vydal jsem se zpátky že si to pudu vyřídit s těma kostákama potkal jsem nějakýho chlápka a říkal že mám jít za ním šli jsme pomalu tak sem ho chytil pod rameno a pohybovali jsme se tak 7m skoky.bohužel mně v tuhle chvíli zbudila mama prý že spím moc dlouho a že bych měl už stávat /to nasere/,/proč se mi zdálo o kostlivcích nevím ale bude to nejspíš tím že jsem včera zasleh něco o Gotiku ti kostáci vypadaly jako z Diabla/

5.08 2005
LD

8.08 2005
LD-TK

11.08 2005
LD-TK
nevím jak sen začal mam v tom docela guláš za noc tak 5 snu a nevím co patřilo ke kterému a ještě sem byl línej si to hned zapsat.
byl jsem v místnosti a z někým sem se hádal že mi blbe natřeli auto bylo to nějaký porše a mnělo nějakou hnusně zelenou barvu říkal jsem mu ať to natře na červeno,žluto nebo černo....zkusil jsem telekinezi a hýbal krabičkou od zápalek zvedl jsem ji do vzduchu a zkoušel s ní otáčet a různě pohybovat ,potom sem zkoušel těžší věci židli ,stul.....byl jsem doma a sedel u počítače vše vypadalo docela reálně sedel sem na křesle a čuměl na monitor zkusil jsem TK a něčím malým pohnul potom sem zkoušel kreslit na monitor nejdřív sem na něj položil ruku a chtěl jsem aby se pod ni objevil zelenej kruh ale nepovedlo se .tak sem to zkusil prstem myslel jsem na barvu a prstem sem jezdil po obrazovce a kreslil /ze začátku to moc nešlo ale potom se to zlepšilo/ kreslil jsem na nějaký pozadí bylo tak jak barevná škála hodně roztažená ,když jsem roloval dolu barvy se postupně měnily ,ještě chvíli sem si kreslil ale bylo to už moc pomalovany tak sem zkusil otevřít nové okno- povedlo se ale otevřelo se ještě jedno z nějakou nabídkou nebo co ,s kreslením sem přestal a napadlo mně se podívat na hodinky jestli bude test fungovat -test fungoval pokaždé to ukázalo jiný čas
ale jinak se v pokoji nic nezměnilo....Cítil sem mravenčeni a začínající vibrace hlavně v spodní časti těla a v rukách sedl jsem na křeslo opřel ruky a snažil se uvolnit vibrace a mravenčení sílili a cítil jsem jak mi začala pulzovat 1 čakra to pulzování se stale zesilovalo...stal jsem v autobuse u zadních dveří /docela by mně zajímalo jak sem se tam dostal z pokoje/ cítil jsem ty vibrace šel jsem si sednout a chtěl jsem pokračovat s uvolňováním.../neumím si vysvětlit ty přesuny místnost-muj pokoj-autobus možná to bilo víc LD za sebou příště musím zkusit to uvolnění a probudit čakry jestli to bylo tím/

12.08 2005 pátek
LD a asi 6 snu

LD
docela sranda v tom snu sem potkal mamu se ségrou a ony mi říkaly že je to realita tak jsem je přesvědčil že není napřed sem chtěl udělat test z hodinkami ale zjistil jsem že hodinky nemám a pak sem jim ukázal telekinezi a zvedl jsem nějakej naloženej autovozejk tak do 20m a pustil ho dolu ale jim to připadalo normální a řekli že to dokážou taky tak sem jim řekl at to ukážou ale pak sem se bohužel probudil zrovna sem se chtěl proletět

15.08 2005
LD a 4 sny

1sen-mise na mars
2sen -před barákem s kámošema
3sen-nějakej koncert nebo co stal jsem u brány a hledal vstupenku

LD stál jsem na nějakém prostranství napravo ode mne byl velký bazén , věděl jsem že jsem ve snu podíval jsem se po okolí na očích jsem mněl nějaké brýle když jsem je sundal obraz se trochu změnil ale byl nějakej divnej tak jsem si je znovu nasadil a podíval se na ruce a řekl at se obraz zlepší. napadlo mně že zkusím někoho zavolat nejdříve jsem zkusil zavolat Pepu ale nic se nestalo potom Caseho taky nic ,pak sem řek at přijde kdo chce a z dálky přišel nějakej starší blonďák /možná Fery mněl podobnou tvář,ptal jsem se ho jak se jmenuje ale myslím že mi neodpověděl/,..šli jsme kamsi dolu po schodech a cosi říkal /mněl jsem pocit že ho znám z Mladějova /o jakejchsi klínech nebo co,pak sem mu řekl jestli si nechce zalítat a vyletěl jsem kus do vejšky a poodletěl asi 5m on říkal že neví jak na to já jsem řekl že mu pomůžu a zvedl jsem ho vzduchu pomoci TK...chtěl jsem jit zpátky k tomu bazénu ale cesta byla zasypaná byli jsme v nějaké podzemní hale pomoci TK jsem zvedl nějakej panel nad hlavou a vyděl jsem ven.....byl jsem venku vypadalo to tam jak v Mladějovje obešel jsem nějakej starej motor a stál na cestě a znovu zkusil někoho zavolat zakřičel jsem něco jako at přijdou všichni kdo chcou a to jsem udělal pak ještě 2x v dálce se začali objevovat lidi a přicházeli ze všech stran nestačil jsem si je prohlídnout bylo jich tam asi 30,uviděl jsem Lukáše a šel jsem za nim zeptal jsem se ho jak se jmenuje a on řekl něco jako že má jméno jaký mu dali pak jsem se ho ptal na kód do počítače a on řek že tam žádej nemá ...pak jsem se bohužel probudil/nejspíš to byli jenom klony nic rozumnýho jsem z něho nedostal ale hlavně že byla sranda/

17.08.2005 středa
4 sny ze stejnou tematikou -cestování v čase ,molekulární urychlení,mimozemštani,záchrana světa
je to tím ze sem se před spaním díval na jeden film.

-byla to nějaká hra kde sem mněl za ukol zachránit svět hrál sem ji asi 3x a po každý lip protože sem věděl co mam dělat ale v každým tím snu to bylo trochu jiný
-na začátku 3 snu sem byl v nastaveni té hry a měnil ho ,nastavil sem čas na 5 dni a víc spoluhráčů
-bylo to docela akční mněl sem hodinky které umožňovali molekulární urychleni ,pohyboval sem se rychlejš než ostatní takže sem se mohl vyhýbat kulkám.
-souboj s nějakým bosem já a asi 4 kámoši sme bojovaly proti tak deseti docela akční souboj

18.08 2005 čtvrtek
4 sny
1 -
2 -lyžování
3 -vlak a přestřelka
4 -na horách,bitka

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

19.08 2005 pátek
4 sny a LD

1 Mladějov- u pecí jsem našel nějakou kostru a pak sem chodil po areálu z puškou nějaká magnumka
2 Mladějov - LD-byl sem na kopci nad Mladějovem a uvědomil jsem si že sem ve snu zkoušel jsem firebally
3 Mladějov -v tomhle snu sem se snažil dostat z Mladějova dom abych stihl tu bečku,sel sem se podívat na autobus ale žádný nejel,potom nás vzal nějaký autobus který tam jen projížděl cestou se nějak změnil na traktor nebo co ale tam kam jsme chtěli nás nedovezl mněli jsme namířeno do Moravské Třebové ale zastavili jsme na kopci tak 3 km před městem pomáhal sem řidiči něco opravit a pak jsme se daly na cestu došli jme do jakéhosi tajemného lesa
4- škola

21.08.2005 neděle
LD
šli jsme se podívat na bitvu /historická rekonstrukce nějaké bitvy asi odrazy bitvy v Mladějovje/ vyšli jsme na kopec a z něho už byla část vidět sešli jsme kousek dolu na další malý kopec odkud už byl lepší výhled
ale pořád to nebylo ono.tam sem se dostal do LD nějaká žena mi něco řekla a to mně dostalo do LD ta žena přišla se mnou.Přeletěl jsem na druhou stranu a přistal na baráku /nějakej starej dřevěnej / a pak sem přeskakoval na další až sem se dostal do místa kde sem mněl nejlepší výhled, zkusil jsem hodit fireball,povedlo se,pak na mně zavolala ze spodu nějaká žena že ať ji vezmu taky do snu že jsem ji to kdysi slíbil.tak jsem ji zvedl pomoci TK a postavil ji na střechu ale nějak neudržela rovnováhu a padala dolu tak jsem ji pomoci TK postavil na zem.Začala bitva povedlo se mi zastavit čas /udělal jsem jak v seriálu čarodějky/ a čas se na okamžik zastavil ale pak se hned rozběhl,tak sem to zkusil znovu a řekl jsem ať se zastaví čas teď,ale zas se zastavil jenom na okamžik pak sem nahlas řekl ať když čas zastavím ať stojí do té doby než ho zas pustím.Tohle už fungovalo zastavil jsem čas pohybem rukou a řekl jsem ať se zastaví čas teď a pustil jsem ho tak že jsem řekl ať běží čas Teď..Bylo to docela zajímavý vytvořil jsem karty a hodil je do vzduchu a při letu je zastavil....začal jsem se probouzet

sen 1
...ze všech stran se k nám blížila láva nebilo uniku požádal jsem ducha větru o pomoc přiletělo tornádo které nás vzalo na bezpečné místo,potom tam byli nějací roboti...

23.08.2005 úterý
LD-létáni
šel jsem po nějaké cestě a mněl jsem podezření že jsem ve snu ale vše vypadalo normálně zkusil jsem letět, povedlo se mi vzlétnout ale letěl jsem strašně pomalu povedlo se mi zrychlit tím že sem ruce stiskl v pěst letěl jsem dál nad cestou a doletěl k Svatojánu /most/ a zabočil k sídlišti doletěl jsem skoro k paneláku a zjistil jsem že nemůžu zabrzdit chytl jsem se nějaké věžičky ale ta se urvala byl to tak 5m kus tak sem se roztočil a zahodil ho ale pořád sem moc nezpomalil a blížil se k tomu paneláku ,pokusil sem se to vybrat ale nestihl jsem to a narazil jsem /ne přímo jen se o něj škráb /proboural jsem par panelu ale nijak mi to neuškodilo ani mně to nezpomalilo dokončil jsem otočku a letěl směrem k náměstí asi v polovině cesty sem se probudil--/to lítání mi nešlo moc ovládat asi to bude tím že už sem dlouho nelítal/

SEN1 -soutěž,bambus,lokomotiva
¨byl jsem na nějaké soutěži byli jsme rozděleni na družstva a stavěly nějaké lešení z bambusu podél nějaké stěny v které byli otvory do místností,pak jsem odtamtud odešel a došel k nějaké lokomotivě v dálce sem vyděl pece/podobny jako v Mladějovje/
opravoval jsem nějakou lokomotivu byla už dost prorezlá čistil jsem ji /byla dízlová/

SEN 2-škola,autobus,vino,vlak
jej jsem autobusem a pomalu jsem usínal a vtom mně někdo zezadu vzrušil byl to Radim…..běžel jsem podél vlaku,v jedné ruce sem mněl flašku vína

26.08.2005 pátek
2 LD a hodně snu
sny:
-jízda na kole z nějakýho prudkýho svahu /chvíli přede mnou jela opačným směrem motorka//nevybral sem jednu zatáčku a spadl do příkopy našel sem tam foták v něm byli brýle a v brýlích diamanty a různý šperky /divný co/
-Mladějov
-nějaký stanovaní
-vesmírná potvora
těch snu bylo opravdu hodně ale pamatuji si jen útržky a na to abych víc vzpomínal sem línej

1LD-strašně krátkej jen par sekund pak sem ztratil luciditu a spadnul zpět do snu

2LD začátek nevím...stal sem před panelákem vypadalo to podobně jak u nás ale j rozložení paneláku a prostředí trochu bylo jiný a v průběhu se měnilo, chtěl jsem někam jit vyrazil sem na cestu vedle vysokého paneláku byla vysoká písečná duna na kterou sem lezl /nevím jestli tam byl ten panelák nebo se tam objevil až později/ někdo na mne volal směrem od paneláku ze kterého sem vyšel byla to mama ze ségrou a říkali něco v tom smyslu že sem na ně mněl počkat a proč sem šel pěšky když sem mohl jet autem.Dostal sem se do LD chtěl sem mamu zvednout pomocí TK a přisunout k sobě ale na poprvé to nevyšlo a zvedl sem někoho jinýho tak sem ho položil zpátky na druhý pokus už sem zvedl mamu a pomalu ji přisunoval k sobě ale nemohl sem ji položit a zaletěla za vysoký barák a letěla podél něho a postupně klesala, vydal sem se za ní chtěl sem letět skočil sem že poletím ale ucítil sem bodavou bolest v ruce která byla dost silná a spadl sem na zem to se asi 3 opakovalo pořad sem se snažil přijíd na to proč to nejde a proč mne při tom bolí ty ruce testování bylo dost krutý 3x po sobě spadnout na držku a docela to bolelo.Takhle sem se dostal až na cestu k našemu paneláku /prošel sem kolem toho vysokýho/ a zkusil sem znovu letět ale tentokrát opačným směrem a to šlo dobře táhla mne nějaká sila a pořád sem zrychloval možná to prve nešlo protože sem se snažil letět přesně na opačnou stranu než pusobila ta sila /docela by mne zajímalo co to bylo za sílu a jakej mněla puvod a učel/ letěl sem nad silnici směrem na Nové Zámky ale vypadalo to tam jinak pořad sem zrychloval letěl sem tak 150 nalevo sem uviděl nějaký kráter tak 5m na v něm na vrchu zapíchlýho pincka a kousek dal kopec v kterém bylo zapíchlé nějaké lehké letadlo řek sem si že se pro něho pak vrátím tím sem asi ztratil luciditu a spadl zpátky do snu pár věcí se změnilo jel sem na nějakým podivným vozidle něco jako podvozek z křídli jel jsem na něm ještě z Pepou byli jsme zavěšeni každý na jedno křídlo a ovládali ho.Takhle jsme pokračovali po cestě až jsme dorazily k lesu a pomalu jsme ztrácely vítr a zpomalovali dojeli jsme na zajímavé místo a zastavili jsme chtěl se ho ukázat Pepovy /to místo sem znal/ byla to cesta kolem které rostly vysoké a silné stromy na pravém okraji byla velká kamenná socha nějakýho chlápka ze sekerou a nalevo polorozpadlý hrad pokračovali jsme kousek dál napravo byl kousek spáleného lesa když sem se obrátil a podíval se na ten hrad už nebyl kamenný ale dřevěný byl z desek a vypadal dost poničeně před námi byla nějaká stavba a u ni byli nějací lide kteří šli dovnitř šli jsme za nimi /ta stavba se v pruběhu několikrát změnila napřed to vypadalo jako nějaká dřevěná bouda a nechtěl sem tam jit protože tam bylo všude seno nebo co a bál sem se alergie potom se to změnilo na nějakou věž/ vlezl sem dovnitř byla to okrouhlá stavba a u prostřed byl velký kmen mrtvého stromu ta stavba byla postavená kolem něj všechno mnělo krásné dřevěné provedení uviděl sem několik dveří ale nešli otevřít pak se prostředí zase trochu změnilo stěny už nebyli dřevěné ale betonové a uviděl sem nějakou malou škatulku zapuštěnou do zdi za ní byl nějaký prostor začal sem do ni bouchat a snažil sem se prorazit zed okolo abych se dostal do vnitř po chvilce se to povedlo ale v tom mne zrovna vyrušil nějaký starší chlápek obsah té díry sem chytl do ruky a schoval do kapsy a díru zaplácal nějakou maltou chlápek přišel ke mně a ptal se co dělám já sem mu řek že opravuji tu díru.Pak sne šli před stavbu bylo tam ještě několik lidí navrhl jsem že pujdem na hříbky a ukázal sem na místo poblíž jedné prohlubně asi 50m daleko a řekl sem že tam jich je hodně vydali jsme se tam ,já sem hřiby nesbíral ale ukazoval sem je ostatním běžel sem a křičel tam,tam,tam a ukazoval sem rukou..přešli jsme prohluben a sbírali hříbky ..probudil sem se.
/docela by mně zajímalo co sem dal do té kapsy/
31.08.2005 středa
LD
začalo to nějakým snem byl sem v nějakém letovisku asi u moře a jeli sme na lodi oni ji pak rozhoupali až se potopila doplaval sem ke břehu a chvíli se procházel po pobřeží byla to nějaká zátoka z malým ostrovem a kus dál byla ještě jedna větší , pobřeží bylo obydlené..prošel sem kolem nějakého baráku venku před nim byl stolek se židlemi a fontána a hrála tam nějaká muzika /byla to nějaká čajovna/ když sem tam šel podruhé tak tam byl prostor asi 2 pod urovní terénu a probíhal tam bahení zápas jakási holka s klukem...
bavil sem se s tou holkou...vešel sem do nějakých dveří a šel sem chodbou uvědomil sem si že je to LD a pokračoval sem v cestě asi po 10 metrech sem napravo v té chodbě uviděl nějakou hromadu elektroniky a před sebou východ vyšel sem ven před budovu.byla tam nějaká silnice a po ni projíždělo auto a skupinka lidi.Chtěl sem udělat jeden pokus který sem si vymyslel podíval sem se na ruku na hodiny ale vypadali jinak než ve skutečnosti a číslice byli větši a kromě času nic neukazovali na ruce sem měl ještě nějaký další přístroje nebo to možná byli jen nějak řemínky zmáčkl sem čudlík na hodinkách a chtěl sem aby se zastavil čas ale nic se nestalo tak sem zmáčkl druhej a chtěl sem aby z hodinek vyšel hologram s prostorovou mapou ale ani to se nepovedlo potom sem zkusil zastavit čas rukama ale na první pokus se zastavili jen lidi a na druhej auto sice stalo na miste ale kola se mu točili /asi sem mněl málo energie a málo sem se na to soustředil zkusím to příště a lip si to naplánuju/.Když pokusy nevyšli tak sem si řek že se proletím přede mnou byla hezká zelená krajina a v dálce nějaké hory,byl sem na mírném kopci a skočil sem ruky sem mněl u těla a nabíral sem rychlost pak sem je dal před sebe a vyletěl trochu výš ,pak sem je stiskl v pěst a tím nabíral rychlost a potom mírně zatáčel zkoušel sem ruzné pozice při letu třeba pozice jako bych jel na motorce nebo s koleny u břicha. krajina vypadala dost dobře letěl sem nad nějakými loukami sem tam tam byl nějakej strom/do jednoho sem málem vrazil ale nakonec jsem jen líznul o listy/ po další chvilce letu sem se probudil.

02.09 2005
LD

11.09 2005 neděle 8:26
LD
někam sem cestoval ,ve městě sem někoho potkal a ten říkal že se s ním musím vrátit ale já sem nechtěl ale nakonec sem s nim šel.. jeli jsme autem do Paříže /taxíkem/ bylo to tam od tud 360 km říkal sem mu že se stejně vrátím a jen co mne tam zaveze tak sednu na letadlo a vrátím se ..bavil sem se z taxikářem..díval sem se z okýnka /nalevo sem vyděl nějakou velkou sochu chlapa před budovou a ptal sem se taxikáře co to je ale ten to nevěděl /,v aute bylo docela málo místa ten chlap s kterým sem jel se změnil na nějakou ženu.Jak sem se díval z toho okýnka uviděl sem v dálce nějaké vysoké hory /myslel jsem si že sou to Alpy/,zastavili jsme a já sem se šel podívat na malý kopec abych mněl větší rozhled v dálce přede mnou sem vyděl nějaké město a uprostřed něho něco jako věž /asi Eiffelovka/ řekl sem něco v tom smyslu že to není zase tak daleko napravo sem předtím viděl ty hory ale ty tam už nebyly místo nich tam byli nějaký utesy.Dostal jsem se do LD šel sem kousek do pole a zkusil jsem letět ale spadl sem pak sem to ještě párkrát zkusil povedlo se mi udržet asi 0,5m nad zemi a trochu se pohybovat ale po chvíli sem klesl k zemi pak sem se rozběhl na malý kopec vyběhl na vrchol odrazil se a skočil ale neletěl jsem jen sem pomalu klesal k zemi.Vrátil sem se k autu a zkoušel firebally z ruky mi vilýtla tak 3cm ohnivá kulička a při nárazu udělala tak 1m ohnivou kouli pak se mi povedlo udělat i větší ,ale po chvíli sem se začal ztrácet chtěl sem se podívat na ruce ale už sem to nestihl a na točení sem si nevzpomněl./sice hodně krátky LD kde sem nemohl nic moc dělat ale po těch 9 dnech bez LD aspon něco./

15.09 2005
LD -sen byl hodně mělký a špatně se ovládal
LD se odehrával před panelákem u pískoviště a bylo to v zimně
rozšlápl sem nějakou sněhovou kouli a pak jsem ji pomoci TK zas složil
snažil sem se přelézt plot do školky ale nešlo to a zaháčil jsem se o něj nakonec se to povedlo ale objevil se tam ještě jeden vjedčí.Bohužel s tohoto LD si skoro nic nepamatuju ještě sem tam zkoušel TK byli tam nějaký děcka..

sen
hodně dlouhý a měl hodně části a často se tam měnilo prostředí ale pamatuji si jen utržky
-otevřel jsem nějaký dveře od stodoly a byly tam nějaký starý stroje/ale nově natřený / a malá dislová lokomotiva,vylezl sem ven a jak sem zavíral tak se ty dveře trochu rozpadly....v dálce byly nějaké koleje šel sem tam byly tam nějací kluci a jezdily na vagonu na odhrnováni sněhu bylo tam i pár dalších lokomotiv a vagonu, prostředí se trochu proměnilo ted sem byl na nádraží v Litovli sedel sem na nějaké dece a uviděl sem dva kluky zdálo se mi že jeden je Karol běžel sem zanima ale už sem je nestich doběhl sem ke stanici ale nikde sem je nenašel asi odjeli vlakem který zrovna odjížděl..vracel sem se k té dece a potkal sem Verču s Kajdžou říkal jsem jim že hned přijdu že si jen skočím pro tu deku ale ta se zatím nějak změnila smotal sem ji ale vypadala jak lino ..pokračovali jsme po kolejích směrem k Cervence tu deku /lino/ sem položil do trávy nechtělo se mi s tím táhnout a říkal sem si že si ji když tak vezmu cestou nazpátek..lezli jme po nějaké konstrukci nad sběrnou železa nebo opravnou pod námi byla kola a karoserie aut pak sme lezli ještě výš po té konstrukci /asi nějakej dopravník/ vylezl sem nahoru holky bili ještě o něco výš..po chvíli sem se chtěl vrátit ale nevěděl sem jak slézt dolu neviděl sem pod sebe a kam mam stoupnout všechno bylo mastné a od oleje a zašpinil sem si o to bundu pak se tam objevili nějací kluci ptal sem se jich jak mam slézt a jak je to vysoko nakonec se mi nějak povedlo slézt dolu ,pokračovali jsme po nižší časti té konstrukce kolem dalších baráku na jakési zídce sem uviděl nějaký elektrosoučástky vybral sem z nich pár malých desek s diodami a vrátil se …. seděl sem na zídce a jednomu z těch kluku sem nabídl bonbóny které sem našel na té zídce a pak ještě nějaké sušenky pak se mu řek že sem je tam našel a že tam možná leží už měsíce ,začali jsme se smát.Prostředí se začalo prudce měnit s té zídky se stal byt napřed docela prázdny a pak vybavený ,došlo mi že tam asi někdo bydli a že tam nemáme co dělat vyšli sne před dveře a prošli jsme krátkou chodbou začali nás honit policajti asi je na nás někdo zavolal,vyběhly jsme z baráku a oni nás pronásledovali rozdělili jsme se mne se na konec povedlo utéct o ostatních nevím .Pak sem potkal Davida a ten mi dal sáček s 0,5kg TNT a říkal že toho má víc a že se toho potřebuje zbavit ptal jsem se ho jestli nemá i rozbušky..šli jsme do mé laborky že musím nachystat HMTD /třaskavina na rozbušky/ když jsme tam přišli HMTD začalo samo od sebe pomalu bouchat tak jsme nakonec šli pryč....

LD2 -14:07
by jsem na nějaké párty u někoho doma bylo to v Unčovicích byl tam i Mara a ještě někdo koho znám i ostatní mi byli nějací povědomý.Mara se mne ptal jestli tam zůstanu já sem řekl že jo oni řekli že tam taky budou ale že si ještě k někomu musím zanést věci řekl sem jim že si je můžou nechat u mne v Unčovicích ale oni řekli že sou domluveni už z nějakou Jančou...o chvíli později někdo něco nesl do místnosti kde byla ta oslava já sem byl v druhé nesli kolem mne nějaký stul nebo co to bylo a já sem se musel posunout aby mne tím neškrábly pak přišel Mara a řekl že mu teď nalili 3 čtvrtky...byli jsme venku a šli jsme odnést věci.Napřed sme šli 3 já Mara a kámoš kterej nesl flašku s nějakým chlastem, ještě sem se jich ptal co dělají zítra že dělám bečku /pořád mi tam něco nesedělo a mněl sem pocit že je to sen ale všechno vypadalo reálně/ zkusil sem udělat fireball ale nešlo to jen sem cítil teplo a slabý vítr mezi rukami ,došli jsme na nějaké hřiště tam se k nám přidalo asi deset lidí došli sme k plotu a přes tem vedl žebřík jak sem lezl nahoru málem sem hodil držku bylo to mokry a ujela mi noha na vrchu žebříku sme byli dva já sem si chtěl zkrátit cestu a přehoupnout se na žebřík kterej vedl na druhé straně plotu dolu ale on tam nebyl a s sjel sem po tyčce /až teď sem si uvědomil že ten žebřík byl jen z jedné strany a na druhé byla jen tyčka.Před námi bylo nějaké prostranství a na vrchu malého kopečku nějakej obchod nápis už si nepamatuju ale vím že sem si ho četl a že mi to moc nesedělo protože sem si myslel že máme byt v Unčovicích /moje podezření že jsem v LD rychle sílilo ale mozek nějak nezapaloval a vše mi připadalo docela reálné zkoušel sem telekinezi ale nešla..došli sme na hřiště rozhodl sem se že vyzkouším jestli mužu lítat říkal sem si že když tak hodím držku a budu všem pro smích rozběhl sem se a letěl krásně lehce skvějej pocit dělal sem tempa jak při plavání a pak sem přešel do stylu superman ..přistál sem..zdálo se mi že mám něco na hlavě/nevím jestli se to událo před létáním nebo až po něm/ sundal sem z hlavy šiltofku a potom brýle zkoušel sem si je pak nasadit byli to nějaký sluneční brýle ale bylo přes ně blbě vidět a byli nějak poškrábany /bohužel sem nějak zapomněl co sem mněl nachystané z brýlemi vyzkoušet a ujížděl sem si na tom že sem z hlavy sundával další a další brýle /můj pohled se při tom neměnil jen sem mněl pocit že mam něco na nose tak sem sundá val další a další par sem si jich prohlídl byli to nejruznejší typy pak sem se někoho ptal jestli chce brýle to už jich pode mnou byla pěkná hromada...nakonec sem se šel znovu proletět lítalo se krásně lehce řekl sem nějaké holce ať to taky zkusí napřed se ji moc nechtělo ale nakonec sem ji přemluvil pak po pár pokusech ji to šlo nešlo jí sice moc rychle letět řekl sem jí ať zkusí styl superman a ať se zaměří na ruku dole pod námi hráli fotbal doletěl sem ke skalnímu průsmyku který tam mezitím vzniknul pode mou byla nějaká žena z malou holkou a pak sem si šel vertikálně po skále potom se odrazil a odletěl napadlo mně že bych si s nimi mohl zahrát fotbal, zavolal sem na tu holku ať mi hodí míč ale žádny u sebe zrovna nemněla tak sem přistál na střeše jednoho baráčku poblíž hřiště a pokusil se míč vyrobit nepovedlo se ale uviděl sem tam hromadu starých míčů na střeše které tam asi někdo omylem hodil byli tam fotbalové,tenisové..posbíral sem je a chtěl sem je hodit dolu ale začal sem se probouzet snažil sem se podívat na ruce ale už bylo pozdě.

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

16.09 2005
LD a 3 sny

LD
jel sem na kole směrem do města sjížděl sem z mírného kopce a pak rovně ulici uvědomil sem si že sem ve snu,vjel sem do města zkoušel sem teleport ale nešlo to pak sem se pokusil zastavit čas ale ani to se nepovedlo /při tomto pokusu sem jel bez drže/-změna místa-vjížděl sem do nějakýho lesa kolo se mezitím změnilo na motorku nějak sem sjel z lesní cesty a jel lesem ta tak sem se vyhýbal stromum a pařezum pak sem vyjel na nějakou skálu a a skočil s ni dolu tak v pulce letu sem od hodil motorku a chtěl sem letět ale ono to nešlo a začal sem padat tak z 200m dolu, říkal sem si že se nic neděje že spadnu dolu normálně vstanu a půjdu dal, ale jak sem spadl tak sem se probudil.

sen1
-sjížděni Moravy na lehátku

sen2
-mimozemštani-malý zelení z pozitronovým dělem
nakonec sem je zmrazil řekl sem FREEZE a oni zmrzli a pak se rozletěli

sen3
-souboj,vojáci,lopata-dostali nou přes ksicht

17.09 2005
LD
moc si z toho nepamatuju byl sem před nějakým barákem dostal sem se do LD rozběhl sem se a chtěl letět- povedlo se v letu sem se obrátil a před tím barákem byla nějaká zahrádka se slunečníky,vydal sem se nahoru chtěl se mrknout do vesmíru vše bylo v nějaké mlze jak sem stoupal výš tak houstla /ta mlha tam byla už když sem byl nad tím barákem /najednou sem se objevil v nějakém černém prostoru ,nejprve sem si myslel že sem fakt ve vesmíru ale místo vesmírných těles se tam začaly oblevovat nějaké divné útvary bohužel si nevzpomínám jak přesně vypadaly /koule ,spirály/ pokoušel sem se to změnit na normální vesmír ...okno

19.09 2005
SEN 1 -souboj létajících autíček
Byl sem v nějaké počítačové hře, odehrávalo se to na nějakém ostrově s velkými útesi a dole byla láva na tom ostrově byly nějaké staré rozvaliny a pouštní klima.Hráli jsme tam souboj s létajícími auty hledali sme zbraně po mapě a pak po sobě střílely,nejdříve mi to moc nešlo zjistil sem že když vletím kousek víc pod uroven ostrova tak mne to zabije.Pak už to bylo v pohodě nejdřív sem měl za zbraň nějaké malé zelené lasery ale brzo mi došli náboje tak sem nějaké hledal našel sem nějakou kapsli pak sem nějak přepínal mezi municí a střílel sem nějaké duhové paprsky.Jedno kolo sem vyhrál tak že sem udělal looping a sestřelil ho ze zadu.Autíčka docela dobře manévrovali pak sem si všimnul že na kraji v levém dolním rohu mám malí radar a že tam vidím soupeře tak sem toho hned využil a udělal prudký obrat a začal střílet ale došli mi náboje než sem ho stihl zničit doletěl sem k němu a letěl těsně za nim vylezl sem ven otevřel mu dveře a vyhodil ho z auta a vlezl si tam a pokračoval v jeho aute /docela sranda ten přestup se odehrával tak ve 100metrech a za dost velké rychlosti/...

28.09 2005 středa
3 LD několik falešnejch probuzení a nějaký sny /mám v tom pjeknej guláš/

1 LD možná byli i dva byli velice krátké a lucidita se rychle vytratila -lítaní ,telekineze ale hned sem zas spadl
do snu

2LD začalo to nějakým snem byl asi dost dlouhej ale pamatuji si jen poslední část byl sem někde v podzemí možná nějakej bunkr a chodil sem chodbami říkaly že to byl nějakej kryt a že tam hořelo a že shořeli všechny dokumenty šel sem nějakou chodbou a uslyšel střelbu nebo co to bylo došel sem na konec chodby a byla tam odbočka na další chodbu co vedla ven asi 5m před vchodem byl zákop asi z 5 vojáky kteří mířily směrem ke vchodu asi mne chtěli sejmout rozběhl sem se a odrazil se od zemně nad vchodem byla dřevěná stříška pod kterou sem se zachytil ale oni si mne asi všimly a začali střílet tem se asi dostal do LD skočil sem dolu odrazil se od zemně a vyletěl nad ně a telekinezí je odhodil pak sem chvíli lítal po okolí a zkoušel sem stabilizovat sen díval sem se na ruce,říkal sem že chci zvýšit bdělost na chvíli se to povedlo ale po tom se začal sen pomalu vytrácet ještě sem si stihl říct že až se probudím tak budu dokonale uvolněnej na AC.
pak sem zkusil mantru OM cítil sem slabé vibrace jako před AC ale nevím jestli to bylo ještě ve snu nebo až po probuzeni.

Falešné probuzeni mezi snama a LD sem mněl několik falešnejch a skutečnejch probuzeni mam fakt problém rozlišit co byla realita. Třeba sem vyděl jak mám u monitoru postavenou reprobednu tak že ničí obraz zařval sem něco jako kurva a pak mi došlo že to bylo falešný probuzeni ,pak sem se znovu probudil a slyšel jak se vedle baví že sem něco křičel /nevím jestli to byla skutečnost nebo jen další falešný probuzeni/ šel sem znovu spát a už sem to nezjišťoval pak se ke konci ještě objevili nějaký falešný probuzeni.

3.začátek nevím byl sem na nějaké louce a mněl sem luciditu nevím jestli sem ji nějak zjízkal nebo jestli sem ji mněl od začátku .odrazil sem se a letěl nahoru pořád sem zrychloval cítil sem tu rychlost a tlak na tělo za chvíli sem prolétl krásnými bílými mraky rozhodl sem se že se zkusím podívat do vesmíru ještě sem zrychlil a pokračoval až sem se dostal do jakéhosi temného prostoru čekal že tam uvidím hvězdy ale nic tam nebilo a začalo mne to pomalu probouzet řekl sem si že musím rychle najit nějaký objekt na který bych se zaměřil napadl mne měsíc a přede mnou v dálce se objevila rozmazaná malá světlá skvrna snažil sem jse k ni přiblížit chvílema sem kolem sebe vyděl i hvězdy ale pak sem se si nějak obrátil protože sem mířil spět k zemi /vstup do atmosféry si nepamatuji pak už sem byl pod mraky asi mně to tam teleportlo.Letěl sem nějakejch 30m nad zemi a vyhýbal se stromům zajímavý bylo že sem vnímal dva obrazy jako by byli přes sebe přeloženy jeden byl krajina a modra obloha a druhej vesmír z hvězdama bylo to fakt divný po chvíli se to ustálilo na té krajině tak sem nad ní letěl a pořád sem si nemohl vzpomenout co sem to chtěl vyzkoušet pak mne napadlo zkusit nějakou materializaci ve větším jak sem letěl ukázal sem na jedno místo a řekl ať tam vyroste kopec on vyrostl ale byl to jen malej tak 10m tak sem to zkoušel dál vždy sem řekl ať vyroste kopec a k tomu sem přidal nějaký číslo ten poslední vyrost tak na pul kilometru.Pak sem doletěl do nějaké vesnice a přistal na střeše domu chtěl sem ní projit už sem do ní pomalu zabořoval ruky ale začal sem se probouzet škoda.

pak mám ještě nějaký útržky z dvou snu -zmrzlina, nějakej poplach,

03.10.2005 asi 9 hodin
LD
v tomto LD sem nemněl moc jasnou mysl ale i tak tam byla docela sranda nějak sem si vytvořil samurajskej meč a zkoušel sem jim přeseknout strom kterej byl tak 30cm tlustej šlo to jak po másle tak sem ho nakrájel na tak 30cm kousky po přesekáni držel ještě chvíli pohromadě a teprve po tom se začal pomalu hroutit pak sem zkusil přeseknout betonovej sloup šlo to taky bez problému pak sem došel k nějakému paneláku a zkusil sem jestli de odseknout kousek betonu pak sem ho obešel ale začal sem se ztrácet ale povedlo se mi to ustát mečem sem si udělal kruhovou díru v okně a tou sem pak prošel stejným způsobem sem si udělal cestu přes zeď do protější místnosti pak mně nějak napadlo že zkusím zvýšit pocity z těla nějak sem vytvořil jakousi basovou hudbu kterou sem pak pustil a cítil jak mi začíná pulzovat tělo hlavně 2a 3 čakra.....po chvíli sem se probudil.

5.10 2005 středa poledne
DEJA VU -na zastávce u Farmaku -Stratilova když sem Kamilovy četl kdy mu pojede autobus

6.10 2005 čtvrtek 12:16
nějaký divný vnímáni slyšel sem nějaký visokofregvenční pískání potom nějaký zvuky a pak zas to pískáni na hranici slyšitelnosti.
Odehrálo se to ve škole při hodině.

7.10 2005 pátek
2LD a asi 5 snu

1LD
-našel sem nějaký mince komu si sem je chtěl dát dostal sem se do LD lítal sem si tam po okolí hodil sem část mincí do vzduchu a potom i zbytek a pomocí TK sem s nima pohyboval /byl to pokus jestli dokážu ovlivňovat pomocí TK víc věci naráz a nezávisle s nima pohybovat/ docela se to dařilo ale chce to ještě hodně praxe ,příště až se naskytne příležitost tak zkusím pohybovat s jednotlivejma /mincema/ a vytvořit z toho nějakej složitější tvar / ten sen byl dost dlouhej ale ta pamět/

2LD
Byl sem v nějaké chatce ještě s pár lidma jedna holka a dva kluci dobře sem je znal chtěli jsme sjíždět řeku na kánoi kousek jsme jely ...............a pak sme vistou pili u další chaty a chystali se že pojedem ještě dál přeplaval sem na druhou stranu. /s teto části si skoro nic nepamatuju ale vím že byla hodně dlouhá mnohem delší než ten zbytek/ .byl sem na druhém břehu a chtěl sem se dostat nazpátek k chatce ale řeka se rozvodnila a nedala se přeplavat tak sem se vydal proti proudu že najdu nějaký místo s klidnějším proudem nebo nějakej most.Došel sem k nějaké budově u hráze a z ní vedly nějaké kabely na plošinu tak v pulce řeky ale zjistil sem že je to příliš nebezpečné a šel sem dál potkal sem na cestě nějakýho chlápka a ptal sem se ho jak se dostanu na druhý břeh a jak daleko je nejbližší most řekl že 17km ,tak sem se rozhodl že půjdu dál a pak se to pokusím někde přeplavat v dálce sem vyděl jedno místo které vypadalo slibně,........došel k nějaké malé průzračné říčce která protékala lesem ,šel sem kousek proti jejímu proudu a pak sem přebrodil na druhou stranu,pokračoval sem kousek lesem a přeplaval další rameno které bylo široké asi 10m ale voda tam byla klidná a nemněla žádný proud pak sem se vydal lesní cestou na vrcholek kopce /vypadalo to tam fakt reálně / chvíli sem si tam sedl na spadlý kmen a pak sem pokračoval z vrcholku sem vyděl další dvě ramena a objevil sem místo kde to pude přeplavat šel sem pomalu dolu s kopce…….najednou sem byl na druhé straně u baráku /vypadalo to tam trochu jinak než před tím/ začal sem přemýšlet jek je možný že sem na druhé straně když sem tu řeku ještě nepřeplaval, chvíli sem pátral v paměti ale žádnou vzpomínku jak sem se tam dostal sem nenašel tak sem nabyl podezdření že sem v LD a to se potom potvrdilo-dostal sem se plně do LD krajina se trochu změnila byl se na balkoně vysoké budovy a přede mnou bylo nějaké staré město potom ta řeka a za ní ten kopec.Rozhodl sem se že se zaletím podívat na ten kopec protože se mi v tom lese prve líbilo ale zjistil sem že se stmívá a že slunce zapadá za obzor- rozhodl sem se že z tím něco udělám ,pokusil sem se slunce zvednout víš na obzor první pokusy byli neuspěšné až na 4 pokus se trochu pohlo /díval sem se na něho mířil na nej rukou a nahlas sem říkal at se pohne../ po pár dalších pokusech už sem s nim mohl hýbat jak se mi zachtělo tak sem ho zvedl nad obzor,ale vyskytl se problém slunce sice bylo tam kde sem ho chtěl mít ale tma byla furt stejná po pár pokusech se mi povedlo světlo trochu zlepšit.Konečně sem se vydal na ten kopec skákal sem po střechách a sem tam letěl ale jak sem se odrazil od poslední a letěl pres řeku tak sem uviděl cihlovou zeď a jak ji přelítávám a probudil sem se do dalšího snu ležel sem v posteli a u noh mi seděla nějaká starší žena a dívala se na mne a pak se mne ptala co sem zrovna dělal ve snu /nebo tak nějak bohužel si to moc nepamatuju/ pak se mne ptala jestli věřím na skřítky než sem stihl odpovědět tak se tam objevilo několik dalších lidí ,pak sem se s ní ještě chvíli bavil a nakonec sem ji řekl že at nevěří doslovně všemu co někde přečte ale at si to taky ověří.
-bohužel sou to jen útržky byl sem línej vstat a zapsat si to

pak je tady ještě par útržků z asi 5 snu
-cestováni balonem
-nějaký velký stehování zvířat /nějací dinosauři/
-chození po městě , něco sem dělal na počítači a pak sem si tam prohlížel hologram / sice nebyl nic extra byla to nějaká váza a byla na pul průsvitná/

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

10.10.2005
LD
hodně dlouhej sen -mnělo to něco společného s kurzem hemi-sync mněl sem jet na kurz a někoho sem zháněl mněl tam se mnou jet ale nesehnal sem ho .potom sem se vrátil v čase a zkoušel to znovu ale zas něco nevyšlo vždy nějakej detajl /pozdě sem vstal,nejel vlak,nedovolal sem se / a tahle to bylo asi 3x
-plul sem po nějaké řece a byli tam římani nebo co tak sem to obrátil a na druhé sraně byli indiáni /přes řeku byl nějakej most opevněnej a dřevěnej/
-nějaká ulice byl sem v LD uviděl sem tam nějaký auto/bylo to něco mezi autem a helikoptérou vlezl sem do něho že se projedu ale začal sem se ztárácet jel sem dál a povedlo se mi to ustát ale byl sem někde jinde a potkal tam Lucku s mamou
-zkoušel se firebally a icebally oboje šlo dobře ale lítali jen malí tak 10cm
....ach ta pamět takhle to dopadá když to člověk píše až večer

12.10.2005 7:00
2LD, vibrace,vidění přes vička a asi 3 sny
-LD probýhali na stejném miste byli tam jen malé změny
-sice sem byl v LD ale nemohl sem tam nic měnit ani používat ostatní schopnosti nějak to nešlo no možná kdybych se víc snažil
-
-doplním odpoledne pokud si to budu ještě pamatovat ted není čas-blbá škola /jak sem předpokládal už z toho nic nevím/
-
šel sem po nějaké terase nad jezerem ale zábradlí se se mnou utrhlo a já se ještě stačil chytit ocelového lana ale to bohužel nebylo k ničemu ukotveny a spadlo taky,dopadl sem do vody byla dost temná povedlo se mi dostat k nějakému plotu snažil sem se po něm vylézt z vody ale šlo to dost špatně a něco mně táhlo dolu nakonec sem se neudržel a spadl zpět do vody /byl to docela nepříjemnej pocit a nevěděl sem jak se z toho dostat tak mne napadlo se probudit/ to probuzeni sem si rozmyslel ale už na do bylo dost pozdě až sem nemněl obraz ale napadlo mne že zkusím změnit místo ale ani do sem nedokončil a zkusil sem hýbat astrálním tělem napřed se mi zdálo že už hýbu fyzickým na posteli ale pak mi došlo že takový pohyb je dost nereálný vytočil sem celé tělo asi o 90stupnu nalevo /cítil sem ho v té poloze /hlavně nohy/ a pak sem ho pomalu vracel a posouval napravo až sem se napravo dostal tak k tem 90stupnum tak začali mohutné vibrace a začalo mně strašně silně a rychle bušit srdce toho sem se bohužel lekl a vibrace ustali ,ještě si vzpomínám že sem si chyl na srdce a cítil jak mi buší.Další zajímavá věc byla že sem vyděl přes zavřený vička napřed sem si myslel že mam otevřený oči /vyděl sem strop a část pokoje ale bylo to dost tmavy ale připadalo mi to normální myslel sem si že je noc/ ale pak sem oči skutečně otevřel a zjistil sem že už je den a že v pokoji je už mnohem víc světla /bohužel nemám jak zjistit jestli ty vibrace a to vidění přes vička proběhlo ještě ve snu nebo už v realitě/

13.10 2005
LD-nabití lucidity pomoci hodinek podíval sem se na hodinky a bylo tam 7hodin došlo mi že v tu dobu mám být uplně někde jinde /sedět v autobuse do školy/...

16.10 2005
2 LD 4 sny
z LDček si toho moc nepamatuju /to bude asi tím pivem / nějaká telekineze,chvíli sem se vznášel..
objevil sem se v nějakém prostředí a vypadalo docela reálně říkal sem si nahlas sem ve snu tohle je sen a několikrát sem to opakoval cítil sem jak mnou projela energetická vlna a mněl sem víc energie a už sem mohl ovládat prostředí / před tím to nějak nešlo/

sny- v jednom se jel na sánkách z jakýhosi kopce byl sem na hoře a někdo na mne zavolal at sjedu dolu tak sem nasedl na sánky a jel sem pak už tam nebil sníh a jedl se po hlíně bylo to docela akční dokonce sem se vyhýbal nějakejm autum a projel nějaké malé jezírko nakonec sem udělal prudký smyk a zabrzdil sem jak jsem to udělal tak od sáněk odletěl sníh a spadl tesně před ségru a ochrstl ji .

Ve druhém sem byl nějakej superhrdina asi spiderman no aspoň sem mněl podobny schopnosti /zajímavý bylo že jak sem ráno pustil telku tak tam byl zrovna spiderman, divná náhoda/ s kýmsi sem tam bojoval na mostě a nakonec sem od nej zjískal nějaký kouzelný prsten kterým sem pak vytvořil celé město a krajinu
ale ten dotyčnej se pak vrátil ještě z nějakou bandou a začal novej boj

22.10 2005
4 sny
-jízda na motorovém člunu po řece /dobrej zážitek/
-cesta na kole někam na Nové Zámky ale vypadalo to tam jinak nalevo bylo nějaké staveniště ,přes to sem projel a pokračoval dál po polnačce dojel sem k nějakému stavení v lese /byl sem tam ještě z někým/ ale vyhodili nás tam odsud prý že je to soukromý pozemek,pak sem se s nima bavil jak se takový soukromý pozemek pozná že jsme neviděli žádnou značku,jeli jsme lesem a já sem se díval do dálky na kopce a přemýšlel sem že bych se tam zajel podívat ale bylo to moc daleko,vyděl sem nějakou řeku a na ni spoustu jezu byli tak 1m vysoké ale vypadaly přirozeně a zapadaly do prostředí byl tam krásný listnatý les..

24.10.2005 pondělí
1LD a 4 sny

LD
LD-do LD sem se dostal tak že sem se probudil ze snu a pak se mi do něho povedlo znovu vstoupit počkal sem až se stabilizuje /a myslel sem na to že je to LD abych to nezapomněl/ až se obraz dostatečně stabilizoval ještě sem chvíli počkal co se bude dít a ve vhodný okamžik jsem si nahlas několikrát zopakoval že sem právě ve snu.Sen se odehrával někdy ve středověku kousek přede mnou stál nějaký chlap s povozem šel sem k němu a pak jsme se o něčem bavily něco sem s nim chtěl vyměnovat bohužel už nevím čeho se debata týkala mam jen tyto utržky /prachy,náhrdelník,nějaký ženský/ asi sem mněl osvobodit nějaký ženský který držel v zajeti ale nejsem si jistej buh vy jak to bylo ,potom následovalo probuzeni do bdělého stavu a po chvilce sem se vrátil do snu jel sem na tom povozu a byl sem svázanej /debata asi nedopadla moc dobře/ vedle mně byla nějaká žena byla taky svázaná a ten chlápek řídil povoz chvíli sem si počkal a pak sem se dostal plně do LD roztrhl sem provazy a popral sem se s tím chlápkem mněl sem na něho nějakou dlouhou kovovou tyč.
Stal sem před povozem s tou ženou a před sebou sem uviděl malého draka napadlo mne že se na něm proletím ale na to byl moc malej tak sem řekl ať se 20x zvětčí to už bylo dostatečný mněl aspoň 15m,potom sem na draka nasedl vzal sem sebou tu ženu a ještě někoho a vyletěli jsme /krásnej výhled na krajinu a byli vydet detajli na tom drakovy/ bohužel let netrval moc dlouho jen tak 20s pak sem se probudil./škoda/.

1sen -byl sem doma ještě s Lubošem nějak jsme se pohádaly a on se dobýval do pokoje nakonec se mu povedlo je vyrazit a jak byl rozběhlej tak vypadl z okna./tohle je fakt divnej sen/ potom sem byl hledanej pro vraždu a zdrhal sem napřed sem se jim to snažil nějak vysvětlit ale nemnělo to cenu tak sem zdrhal abych zjískal trochu času při utěku sem potkal kámoše a vše mu řekl a řekl sem mu ať se pokusí najit dukazi pro mou nevinu.Napřed sem utíkal pěšky směrem po proudu Moravy potom my ten kámoš pučil kolo,potom sem nějakej čas zdrhal na motorce snažil sem se dostat co nejdál do lesa.ten utěk trval několik dní skovával sem se v lese musel se se vyhýbat ruznejm věcem.. ........../fakt divnej sen/.....aspoň něco pozitivního hezky sem si prohlídl les

2. sedím u počálu hledím na forum 3oko a dívám se že sou tam novy příspěvky
ráno tam fakt byly /škoda že sem nevyužil ten test co tam je nikdy by mne nenapadlo že to forum budu číst i ve snu/

3. historická bitva,cestováni v čase
-několik historických bitev
- hledal sem místo kde se usadíme našel sem hezkou malou louku na kraji lesa ale někdo nás napadl nakonec jsme vyhrály
-byl sem při stavbě nějaké budovy /připadalo mi to jako Mladějov tak před sto lety
bavil sem se tam z nějakou holkou byli jsme v té rozestavěné budově...

4. u nás doma byl sem u ségry v pokoji a přesunul sem postele,potom sem něco dělal s velkou zelenou tabuli ,a nějakejma hliněnejma postavičkama nějakejch bojovniku postavil sem je do kruhu kolem svého přívješku

/s tu paměti budu muset něco udělat/

ATA
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

28.10 2005 -kolem 1 odpoledne - VIBRACE
-dnes 2 pokus o AC tentokrát sem na to netlačil udělal sem krátce krabici ,rebal,afirmaci /dost sem do odflákl udělal sem to strašně na rychlo ale lepši než nic/
-pustil sem si hemi-sync -Voyage to the other side
-dal sem si k sobě 2 šutry amazonitu
-ležel sem na boku /to byla ta hlavni změna vzpomněl sem si totiž že moje předchozí AC byli z teto pozice největší problém bylo dát sluchátka tak aby mne netlačily ležel sem na boku nohy mírně přitáhlé k tělu jedna ruky položená na nohách a druhá vedle před tělem ,hlavu sem mněl podloženou polštářem tak aby mne netlačily sluchátka/
-nedělal sem žádny cvičeni jen sem poslouchal hudbu
-po nějaké době /nedokážu určit/ sem cítil silné vibrace na ruce v miste kde mívám hodinky pokoušel sem se s nima trochu pracovat ale moc mi nešlo povedlo se mi je trochu přenést i na břicho ale hlavně sem je cítil na té ruce po chvíli to skončilo bude to chtít ještě par pokusu.
-cítím se v pohodě a plnej endorfinu

30.10.2005 neděle asi 17-17:30 VIBRACE a sen
-dneska druhej pokus první probíhal na břiše a byl neuspěšný nemohl sem se koncentrovat tak sem lehl na bok a usnul
-ležel sem na boku jedna ruka položená na nohách druhá podél těla
-hemi-sync sem puštěny nemněl
-kolem sebe sem mněl naskládany zářiče /znaky načmárany na šutrech - ču kou rei,shi hi ki,ten z přivjesku –jestli to mnělo nějakej učinek nevím ale když nic tak to aspon zlepšilo atmosféru /
nemohl sem se pořádně soustředit příště to zkusím trochu jinak těsně u sebe sem mněl přívěsek ,amazonit,a pentagram nakreslenej na dřevjěnem kolečku/
-pokus trval asi 30min bohužel těsně před začátkem přijely rodiče takže s klidem už to bylo horší
-hodil sem si rebal a udělal hodně v rychlosti krabici pak sem jen chvílí dýchal nosem moc no nešlo tak sem s tím za chvíli přestal žádný další cvičeni sem nedělal
-po nějaké chvílí začaly vibrace pokoušel sem se je zesílit to se povedlo ,pokusil sem se dostat z těla ale nešlo to něco sem asi dělal blbe ….
-díval sem se na strop a silou sem mněl zavřeny oči abych ho nevyděl norm očima někdo mne vzrušil šel na balkon,potom sem dal hlavu pod peřinu abych omezil světlo ale viděl sem docela dobře i pres tu peřinu a to ze zavřenejma očima,pak se mama vracela z balkonu o něčem se sem se s ni bavil a vyháněl psa abych mohl zavřít balkon...zrada probudil sem se a byl se v té poloze ve které sem začal takže do viděni přes peřinu už probíhalo ve snu a další věc byla už tma kdežto v tom snu bylo norm světlo.Takže trochu zrada nevým jestli ty vibrace probýhaly už ve snu nebo jště v reále ale je jasny že sem pak spadl do snu sice sem ho ovládal ale nevěděl sem že je to sen .Další zajímavá věc na tom balkoně fakt někdo byl šel tam tata a asi se to promítlo do toho snu.
-je mi v podstatě jedno jestli vibrace vzniknou ve snu nebo v reále hlavně když mně to hodí do astrálu a když to nepujde na astrál tak je to aspoň dobrá metoda na LD kdybych sakra věděl že je to jen sen nenapadlo mne udělat test příště na to nesmím zapomenout
-příště se musím víc soustředit a zjistit jestli ty vibrace vznikají v reále nebo až ve snu
sice pořád nevým jestli to nebyl jen sen ale aspoň nějakej pokrok
-ještě sem si vzpoměl na jednu věc neslyšel sem to známy bzučeni-nebo si to možná jen nepamatuju

2.11.2005 2LD

4.11.2005 5LD
-ležel sem na zádech
-dlaně nahoru
-vnímání změněné pozice palcu a později i noh ..ale to už sem byl z části ve snu
-LD byli hodně krátky asi tak 20s a spaní strašně mělky snažil sem se to stabilizovat tak že sem si říkal že sem ve snu..,pak sem zkoušel třeni rukou a v jednom případě
otáčeni pomohlo to se tam trochu dýl udržet a dodalo to energii vždy po skončeni LD byla chvíli pauza /možná i uplné probuzeni/ a pak se mi povedlo vrátit do LD 1 dokonce na stejné místo
-v 1LD sem jednou rukou TK zvedl žárovku a druhou sem ji ve vzduchu rozsvítil vypadalo to fakt zajímavě
-v dalším sem zkoušel procházet zdi když sem na ni chytnul tak byla trvrdá na druhý pokus už to šlo představil sem si že je má ruka z jemnější hmoty nebo tak něco a pak sem ji pomalu vsunoval do zdi a cítil jak mne to tu ruku obklopuje ta zed byla jakkdybi z časti tekutá ale ne moc a kladla dost odpor pak sem postupoval dál cítil sem vuni omítky a postupně sem prošel celou zdí /většinou ji jenom proskočím tentokrát to bylo pomalu a kladla dost velký odpor/

6.11.2005- vibrace nějaký sny ,možná i LD a tak 10 falešnejch probuzení
mam z toho v hlavě docela chaos
-byl to dnes druhej pokus o AC tentokrát sem ležel na boku tato metoda se ukázala jako hodně učiná zatím uspěšnost tak kolem 50% na navozeni vibraci ten zbytek je tím že nebyl klid
-tak sem lehnul udělal si rebal pak do 10,truhla ,afirmace
-po nějaké době mi začali hlavou lítat nějaký blbý myšlenky,a par hodně rozmazanejch obrazku -hypnagogickej stav
-pak sem asi neudržel koncentraci a spadl do snu no vlastně to byl tak polo LD koncentrace dost kolísala
-byl sem zas v bdělém stavu cítil sem tělo a zkoušel nějaký představy občas mne to hodilo na chvi do nějakýho snu
-další pokus byl opustit tělo zkusil sem tělo posunout astrálně trochu na stranu jakmile sem to udělal tak začali vibrace ale AC se mi nepovedlo a vibrace po nějaké chvílí skončily tak sem zkusil metodu šnury nejdivnější na tom bylo že sem vyděl a cítil jak těma rukama dělám pohyb jako jezu po laně což v pozici v které sem byl nebylo možný takže sem si myslel že hybu i fyz. tělem pak se mi tu šnuru povedlo vyzualizovat tak že sem viděl strop a z něj kovovej řetěz vypadal upně reálně ale při šplháni nastala menši zrada místo toho abych lezl po tom řetězu navrch tak sem ho táhl dolu a namotával jako kdyby ta zet kolem toho řetězu byla nějaká propustná a já tahal furt dál a dál potom řetěz začas měnit u stropu bvarvu a jak sem tahal tak se barvy měnily vypadalo to dost dobře.nakonec sem toho nechal myslel sem si že musím ležet v jiné poloze než předtím protože sem prve cítil jak se hýbu ale ležel sem v poloze ve které sem začal.
potom následovalo hodně falešnejch probuzeni prostě sem zkoušel se v té posteli hýbat ale nakonec sem vždy zjistil že sem fyz. tělem nehýbal a bylo ve furt stejné poloze.Bylo to dost divný možná se to celé odehrávalo na pul ve snu.Budu to muset ještě prozkoumat.

13.11 2005 neděle
sen-sen jsem částečně ovládal ale nebyl sem si vědom že je to sen odehrával se u mě v pokoji .Přede mnou se vznášel barevný urvar skládal se z několika barevných obláčku mněl tak 20cm přišel jsem k němu a dal sem ruce tak že sem ho mněl mezi dlaněmi bylo to několik obláčku /směrem od pravé ruky-červený,modrý,žlutý,zelený/
tyto obláčky tvořily jeden protáhlý utvar který se zužoval směrem
k levé ruce vyděl jsem jak proudí energie směrem k levé ruce obláček se postupně trochu natáhl a viděl jak mi jeho zelená část proudí do ruky ,ucítil jsem teplo které postupně narůstalo až se stalo nesnesitelným tak jsem ten obláček jako kdyby rozhodil a najednou v pokoji začal padat déšť fialových svítících kuliček energie které se pomalu snášely k zemi vypadalo to fakt uchvatně pak sem šel do obýváku a sen ještě dál pokračoval…

17.11 2005
2sny
Deja-vu –v pokoji u počítače když mi Vrbis napsal o novým připojeni na internet

19.11 2005
asi 5 snu
-jízda na lokomotivě v Mladějově
-létání v nějakém podivném stroji nad krajinou /krásnej výhled/
-létání městem v nějakém nini rogalu mnělo tak 30cm¨
-chytání ryb –odehrávalo se to u rybníku na jedné strne kolem něj tekl malý ptok který tam ve skutečnosti není a v nem jsme z Lubošem chytali ryba zahnali jsem je k jedné straně a potom je vybraly podběrákem nakonec jsme je pustily a říkali že si tam když tak skočíme na vánoce.
-stavěl sem trat pro elektrický vláček kolem rybníku

Napísať odpoveď