Zažili ste už OBE?

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

Zažil/a/ si už OBE ?

Áno
6
30%
Nie
10
50%
Nie som si istý/á/
4
20%
Neviem čo je OBE
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 20

Používateľov profilový obrázok
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Zažili ste už OBE?

Príspevok od používateľa Zrak1 »

Týmto príspevkom by som chcel skúsiť zistiť, koľko 3okárov naozaj už malo OBE, koľkí si to len myslia a možno rozprúdiť nejakú debatu či už o prekážkach, ktoré nám bránia cestovať, alebo o iných veciach spojených s OBE, ktoré by niekoho zaujímali. Chcel by som požiadať aj WhiteWolfSix - a, či by si mi v tejto téme mohol pomôcť tým, že by si v prípade otázok ľudí reagoval aj svojími názormi, teda aby si mi pomohol zastrešiť túto tému. Nemám možnosť chodiť na sieť každý deň. Uvidíme, čo z tohoto vznikne :grin:
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: Zažili ste už OBE?

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

OK, uvidíme, čo z toho vznikne :)
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra

Chcem len všetkým povedať , že je skôr menej ľudí, ktorí OBE naozaj zažili, čo je v úplnom poriadku. Nechcem týmto ľudí rozlišovať a vôbec týmto nesledujem, aby sa niekto cítil menej cenný, alebo nebodaj aby si niekto o sebe myslel že je výnimočný. V úplnej podstate života sme si všetci naozaj rovní. Preto vás žiadam, aby ste hlasovali úprimne. Ďakujem.
Z1
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sorer »

Moje astralne vylety prebehli na tesnej hranici medzi spankom a zobudzanim, a vacsinou sa presunuli do sna. A nakolko to nebolo uplne jasne OBE zahlasoval som za moznost "nie som si isty".
Stretneme sa vo sne ;)
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra

sorer napísal:Moje astralne vylety prebehli na tesnej hranici medzi spankom a zobudzanim, a vacsinou sa presunuli do sna. A nakolko to nebolo uplne jasne OBE zahlasoval som za moznost "nie som si isty".
Môžeš popísať čo si prežíval a čo si vnímal? Z toho čo si napísal to skôr vypadá na LD, ale môže to byť aj inak. Mne sa často krát stalo, že som mal OBE nad ránom, ale aj večer keď som išiel spať (v tej dobe som sa svojvoľne o OBE nepokúšal), tieto výstupy som samozrejme nemal z vlastnej vôľe, prišlo to samo, ja som ale po tomto neprešiel do sna, vrátil som sa do tela s "fanfárou v hlave" :wink: a precitol som. Škoda že som si tie zážitky vôbec nezapisoval, veľa som zabudol. Stali sa mi ale aj situácie, kedy som si myslel, že som out, ale po tom som zistil že je to len sen, boli to pekné LD. Strašne rád som lietal, takže som sa vždy vybláznil.
Z1
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

Zrak1 napísal:Stali sa mi ale aj situácie, kedy som si myslel, že som out, ale po tom som zistil že je to len sen, boli to pekné LD. Strašne rád som lietal, takže som sa vždy vybláznil.

pamatujes si podle ceho jsi to vetsinou v ten okamzik poznal a uvedomil si ze je to "jenom" LD?
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Zrak1 napísal:Môžeš popísať čo si prežíval a čo si vnímal?
Mal som mnozstvo takych ranajsich vyletov z tela. Povacsine sa odohrali klasicky v mojej izbe, ked som rano lezal v posteli. Vykotulal som sa z tela a isiel k oknu. Vacsinou som mal dost chaby zrakovy zmysel. Ale udivovalo ma ze citim okolite predmety okolo seba. Teda som vnimal dost hmatom. Citil som podlahu pod sebou. Dokazal som nahmatat stolicku, a raz sa mi podarilo prestrcit aj ruky cez okno. Niekedy ked som mal lepsiu zrakovu schopnost som vyletel aj z izby von ale vonku bolo uplne ine rocne obdobie. Inokedy som zas vysiel z bytu von, zasiel k susedom ale tam to uz zasa skoncilo u LD. Najzajimavejsie na tom teda bolo to vykotulanie sa z tela a prvych par minut co som sa pohyboval po izbe. :ghostly:
Stretneme sa vo sne ;)
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

sorer: :appl: :ok: Opísal si pekné OBE, aj s popisom ako sa astrálna realita líši od fyzickej (iné ročné obdobie). Je dosť možné, že u Teba prevláda viac "telesné" vnímanie než "vizuálne" (to je len môj odhad).
Obrázok
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra

OBI-VAN napísal:
Zrak1 napísal:Stali sa mi ale aj situácie, kedy som si myslel, že som out, ale po tom som zistil že je to len sen, boli to pekné LD. Strašne rád som lietal, takže som sa vždy vybláznil.

pamatujes si podle ceho jsi to vetsinou v ten okamzik poznal a uvedomil si ze je to "jenom" LD?
Tie situácie, ktoré som myslel, boli v podstate prvé okamihy, keď som zistil že lietam a uvedomil som si, že to nie je vo fyzickom tele možné (to bol v podstate moment, kedy ma napadlo že môžem byť out), ale hneď som si uvedomil, že je to sen, pretože OBE som mal síce naozaj len pár krát, bolo ich možno niečo cez 10, možno viac, nepočítal som to, ale zážitok OBE a LD je markantne rozdielný, písal som to už aj v OBE vs. LD, ale pravdou je, že každý to môže vnímať inak. Ináč ako napísal sorer, prene to vystihol, často krát sa mi stalo, že som z tela doslova vypadol, alebo som sa chcel z tela posadiť a stále ma to ťahalo späť ľahnúť si do tela, no je to proste rozdiel, ktorý sa ťažko popisuje, pretože sa to nedá prirovať ku veciam z bežnej reality. Treba zažiť a vtedy človek rozdiel pozná hneď.
Z1
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra

sorer napísal:
Zrak1 napísal:Môžeš popísať čo si prežíval a čo si vnímal?
Mal som mnozstvo takych ranajsich vyletov z tela. Povacsine sa odohrali klasicky v mojej izbe, ked som rano lezal v posteli. Vykotulal som sa z tela a isiel k oknu. Vacsinou som mal dost chaby zrakovy zmysel. Ale udivovalo ma ze citim okolite predmety okolo seba. Teda som vnimal dost hmatom. Citil som podlahu pod sebou. Dokazal som nahmatat stolicku, a raz sa mi podarilo prestrcit aj ruky cez okno. Niekedy ked som mal lepsiu zrakovu schopnost som vyletel aj z izby von ale vonku bolo uplne ine rocne obdobie. Inokedy som zas vysiel z bytu von, zasiel k susedom ale tam to uz zasa skoncilo u LD. Najzajimavejsie na tom teda bolo to vykotulanie sa z tela a prvych par minut co som sa pohyboval po izbe. :ghostly:
ww6 to už napísal, podľa mňa to bolo určite OBE. Prečo si si nebol istý?
Z1
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Pretoze to nie je presne to co od astralneho cestovania ocakavam. Ked budem mat moznost volne sa pohybovat do lubovolnej vzdialenosti, vnimat vsetkymi zmyslami a naozaj tiezvo rozmyslat, tak az potom to nazvem pravym OBE. To co som zazil mi skorej pripadalo ako keby som normalne vstal z postele, mal privrete oci, divne pocity a mohol prestrkovat ruky cez okno. Bolo to sice velmi zaujimave, ale ocakavam cosi trochu viac intenzivne.
Stretneme sa vo sne ;)
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

sorer: Vieš presne čo od OBE očakávaš? :?
Obrázok
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ja zas na nom az tolko nelipnem. Momentalne to nechavam volne plynut a nesnazim sa ho nasilu dosiahnut. Som ako list na vode. ;)
Stretneme sa vo sne ;)
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Ja som sa nepýtal či na ňom lipneš, ale čo od neho očakávaš. :wink: Pýtal som sa to v súvislosti na to, čo si napísal v predošlom príspevku.
Obrázok
sorer
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

No ja praveze nic vynimocne neocakavam, ale kedze je mozne astralne cestovat, tak preco necestovat. Ale ked to clovek uz dokaze tak sa urcite pri tom nieco nauci.
Stretneme sa vo sne ;)
Napísať odpoveď