Užitie drogy v sne
Moderátor: Moderátori
Re: Užitie drogy v sne
aha tak uz tomu rozumiem. dat si drogu ani zdaleka nie je puhe uspokojenie svojho ega, to sa da spravit hociakym inym sposobom. aj ked vela ludi v tom nic ine najst nevie. ja osobne nachadzam v inych stavoch mysle ine suvislosti, myslienkove postupy, schopnosti a vnimanie. poznam svet a seba nielen z triezveho pohladu, ale aj z pohladu drogoveho, ci LD pohladu. Realita je sice len jedna, ale je dobre poznat ju z co najviac uhlov, ktore su inokedy skryte. a aj preto mam rad LD. ako vy
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
Mozno to je zaujimave sa zhulovat v LD, ale uz vnimanie v LD je uplne ine ako za beznej reality, a clovek sa tak aj trochu citi ako zhuleny, takze zatial nemam dovod skusat dalsie stavy nakolko stav bytia v LD hovori sam za seba.
Stretneme sa vo sne ;)
nesuhlasim sorer: podla mna ked mas LD tak je tvoje vedomie velmi blizko vedomia, ake mas cez den. ze vnimas nieco ine-sen- je jasne, ale to same osebe ti (po pociatocnom soku) vedomie nerozsiri
drogy podla mna tiez nie su na rozsirovanie vedomia moc vhodne, takze
----
je to jedno :-)
drogy podla mna tiez nie su na rozsirovanie vedomia moc vhodne, takze
----
je to jedno :-)
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
no urcite to kazdy vidi zo svojho pohladu, ja to vidim tak ako som napisal. Asi to bude ako s tym individualnym prezivanim AC.
Stretneme sa vo sne ;)
matne si spominam na jeden sen, v ktorom som hulil travu - zobudil som sa a niekolko sekund som mal 'flashback' velmi podobny realnemu vyhuleniu. Myslim si, ze pozitie psychedelika vo sne je velmi zaujimavy napad - psychika sa moze za pomoci takehoto symbolu odblokovat a posunut niekam dalej. nieco ako cervena tabletka v matrixe....
Tiez sa mi stalo par krat nieco podobne ze sa mi snivalo jak hulim a aj som bol dost skurenii v tom sne ale ja LD casto nemavam a preto ked ho mam tak ma nenapadne vnom hulit travu ked to mozem spravit ''kedikolvek'' v reale. Uzitie napr. LSD vo sne uz bi my aj stalo za ten pokus no ale viem ze v LD nieje take jednoduche spomenut si nato co som vlastne chcel robyt lebo vedcinou som v LD taky nateseny stoho uvedomenia si sna ze robim hned prvu vec co ma napadne.
- Viliond
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
Re: U
neviem no LSD som nebral a ani nechcem ...ale na mna tiez ta trava neposobila ako v reale...mozno si si daltej drogy malo LOL skus si poriadne nabit kotol a uvidis...dr.Katz napísal:na mě ve snu ganja nepůsobí vůbec, ale brácha si dal ve snu LSD a ty stavy prý byly totožné jako ve skutečnosti.
Z vlastnej skusenosti: Pri snovom uziti drogy, ktoru clovek uz niekedy v bezej realite skúsil (marihuana) je to asi autenticky flashback (snovy drogovy zazitok sa pravdepodobne generuje na zaklade spomienok z realneho uzivania drogy).
Pri snovom uziti drogy ktoru clovek este nekusil v reali (LSD) sa zazitok generuje na zaklade subjektivneho ocakavania ucinkov drogy (mame v sne taky zazitok, aky si myslime ze droga vyvolava). Ked som vyskusal nasledne v reali LSD zistil som ze je to uplne ine ako som si to predstaval a ako to aj vo sne fungovalo. Takze asi vas sklamem, myslim ze v sne skusat drogy, ktore ste v reali neskusili nema vyznam, pokial vam ide o autenticky zazitok a nie len o realizaciu ocakavania.
Pri snovom uziti drogy ktoru clovek este nekusil v reali (LSD) sa zazitok generuje na zaklade subjektivneho ocakavania ucinkov drogy (mame v sne taky zazitok, aky si myslime ze droga vyvolava). Ked som vyskusal nasledne v reali LSD zistil som ze je to uplne ine ako som si to predstaval a ako to aj vo sne fungovalo. Takze asi vas sklamem, myslim ze v sne skusat drogy, ktore ste v reali neskusili nema vyznam, pokial vam ide o autenticky zazitok a nie len o realizaciu ocakavania.
- necrotising_
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 16:58
Asi před 3 měsíci jsem si ve snu vzal heroin, ale brzy po tom jsem se probudil, takže jsem se žádného stavu nedočkal. Jedinou zvláštností bylo to, že jsem byl nějak záhadně přitahován k zrcadlu, které bylo přede mnou - 2x jsem do něj narazil hlavou.
Jinak jsem měl už asi 4x sen, který připomínal psychedelický trip.
Jinak jsem měl už asi 4x sen, který připomínal psychedelický trip.
- necrotising_
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 16:58
Normální sen, ale možná se pak změnil na LD, to už si nevzpomínám.