lyzovanie

Činnosti a námety čo a ako robiť v sne

Moderátor: Moderátori

joy
Návštevník
Dátum registrácie: Po Jan 16, 2006 14:50

lyzovanie

Príspevok od používateľa joy »

Kedysi, ked som mala asi 10-11 rokov a nasi ma zapisali na nejaky kurz lyzovania, priserne som sa toho bala. Vecne som bola v knihach a sport nebol moja silna domena... V TV som sa pozerala na obri slalom a potom som to cele noci skusala v snoch (nasi sa mi smiali, ze sa tak bojim tych lyzi, ze sa mi o tom stale sniva) ... V mojich snoch som sa ucila zatacky, naklananie, zvladnut bubny a vzdy ked som to pokazila som si to prehrala a isla znova, skratka normalny trening, ale zadarmo... Hadajte, co bolo dalej :lol: Naucila som sa v mojich snoch perfektne lyzovat skor, ako som na lyziach stala... Lenze som sa nenaucila brzdit, vobec mi nenapadlo to tam riesit a tak to jedine som musela na lyziarskom vycviku doladit....

Podobnym sposobom som sa neskor ucila soferovat. V autoskole boli prekvapeni, ze som nikdy nejazdila a vobec mi to neverili...

Je mnoho dalsich cinnosti, ktore som trenovala...

Jedine co sa mi vymstilo bolo zvadzanie peknych mladikov z fitka, kam som pravidelne chodila .... Nebol problem, ze by to nefungovalo, ale naopak, fungovalo to az moc dobre a zivot ma potom musel trocha prefackat, aby som sa vratila nohami na zem :)

Skusal to tu niekto? A ako to bolo uspesne?
Gregory
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 18:24
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gregory »

Hmm, další důvod zvládat LD. Mě se bohužel nepovedl ani jeden LD :evil: :cry2: :oops:
Po všeckem ho***, akorat po včelach med.
-nevím kdo to vymyslel, ale je to tak.
http://www.sweb.cz/guffy.guf/
joy
Návštevník
Dátum registrácie: Po Jan 16, 2006 14:50

Re: lyzovanie

Príspevok od používateľa joy »

Gregory napísal:Hmm, další důvod zvládat LD. Mě se bohužel nepovedl ani jeden LD :evil: :cry2: :oops:
z toho nebudz smutny ani sa nehanbi a uz vobec to nie je na certenie sa, pretoze kazdym nevydarenym pokusom sa priblizujes k uspechu. A okrem toho vsetky zbytocne emocie ti beru zbytocne energiu, ktoru mozes pouzit uzitocnejsie... alebo nie?

Ked som bola dieta a chodila na ZS, citala som jednu knihu - volalo sa to Vysoka skola vykladu snov. Cele to nestalo za vela, ale bola tam jedna dobra informacia a to: "piste si snovy dennik". Takze som s tym zacala. Zo zaciatku som nemala vela prace, pretoze som si nic nepamatala. Neskor som si zacala pamatat a zapisovat. Bolo toho cim dalej tym viac, nakoniec niekolko snov jednu noc... Potom som dostala do ruk knihu od Carlosa Castanedy, uz neviem ktora to bola a v nej bola zase pre mna cenna rada, znela : " skus sa v sne pozriet na svoje ruky" celkom dlho mi trvalo, nez som zistila, ze mam v sne ruky.... potom som ich v snoch zacala castejsie pouzivat - jednoducho som mala vela snov, kde som podavala ruku, nieco manualne robila a az neskor som bola schopna si svoje ruky prehliadnut a za cas s nimi zacat vedome hybat. Potom mi to docvaklo a zacala zabava :) Mam dojem, ze som to pochopila skor ako som skutocne pohla rukou, pretoze som mala sen, ktory mi tak uplne nevyhovoval a chcela som ho zmenit a "presnivala som si ho po svojom" To sa dialo celkom casto ... No ale ako som si tu citala, bol to vlastne beh na dlhu trat a su ovela rychlejsie metody o ktorych som sa docitala az tu :) Je fakt, ze tato diskusia je pre mna velkym prinosom...
Používateľov profilový obrázok
MSG
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jún 21, 2004 16:13

Príspevok od používateľa MSG »

lyžovat jsem se učil na sněhu, ale pár snů, i když normálních jsem na lyžích měl a vždycky to byl super zážitek. I když vlastně můj první LD byl taky "na sněhu", ale to jsem skákal na motorovým skůtru...
MSG: Lucidní snění
http://welcome.to/msg
Zenny
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 28, 2007 11:00

Príspevok od používateľa Zenny »

zatial kazdy moj sen na lyziach skoncil tragicky :mrgreen:
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

no to je dobry

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

tak mne to doslo az po nejakych 28-30 letech proc jsem jako dite tak dobre lyzoval, pochopitelne ze se mi to tom casto zdavalo a jsem take to trenoval.
Dokonce i kdyz jsem uz vice nez 20 roku vubec nelyzoval tak se mi o tom obcas zdalo.

K absurdite: nekdy (hehe zrovna vcera) se mi zdalo neco absurdniho - jizda ktera byla v podstate neco mezi lyzovanim a jizdou autem. Zni to naprosto nesmyslne a v bdelem stavu si to predstavit nedokazu...

Jo a casto se mi zda ze mi nefunguje v aute brzda a snazim se zastavit podobnym zpusobem jako na lyzich :blah: :shutup: :grin:
Napísať odpoveď