Viliond
Moderátor: Moderátori
- Viliond
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Feb 11, 2007 17:24
- Kontaktovať používateľa:
Viliond
Ahoj ...
Nenasiel by sa tu niekto z Martina kto by mal zaujem o obojstrannu pomoc pri OBE a LD aj inej magií? Venujem sa magii asi pol roka a dost by mi pomohlo. Mam 15. Byvam v Mt. Nemusite byt vylucne z MT okolie ale bolo by dobre dakujem
Nenasiel by sa tu niekto z Martina kto by mal zaujem o obojstrannu pomoc pri OBE a LD aj inej magií? Venujem sa magii asi pol roka a dost by mi pomohlo. Mam 15. Byvam v Mt. Nemusite byt vylucne z MT okolie ale bolo by dobre dakujem
- TheAccused
- Návštevník
- Dátum registrácie: Št Aug 04, 2005 17:14
Re: Viliond
LD ze je magia?
skôr preco ano...
- Viliond
- Člen fóra
no ide o to ako pojem magia definujeme?pretoze kazdy si moze predstavovat nieco ine. napriklad Harryho Pottera. je to osemetna zalezitost. Ja LD a OBE za magiu povazujem. no a co som cital aj par magov a okultistov zdiela tento nazor... dakujem za podporu sorrerZenny napísal:skôr preco ano...
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
ja by som povedal ze to je len vecou pomenovania, pre niekoho to magia je a pre niekoho nie, na tom ci to medzi magiu radime alebo nie nezalezi, vzdy to bude LD a OBE... inak ubera sa to tu troskuz do off topic
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- Viliond
- Člen fóra
hej tiez sa mi zda .. niekto asi nevie z akeho dovodu bola tato tema zalozena...ze?SagitaX napísal:... inak ubera sa to tu troskuz do off topic
Viliond Oronmelme
- necrotising_
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 16:58
ja ten symbol poznam ja som sa pýtal či vie čo znamená lebo stretol som sa s ľudmi čo mali nejaky symbol ako avatar a nevedeli čo znamená