LD neslo prochazet zdi

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 486
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14
Bydlisko: morava cz

LD neslo prochazet zdi

Príspevok od používateľa majk »

poslednich par dnu mam skoro kazdou noc LD, ktere nemam ale plne pod kontrolou. Hodne me v tech vyskytech LD pomohla i knizka Lucidni sneni od Bergeho kterou ted ctu. Zkousim v noci opakovani formulace " Jsem ve snu " a ono to fakt funguje.
Dneska jsem mel plno snu a cca 2 LD, jeden hodne kratky, kdy me honila nejaka mrcha - pes krizeny s kozou ( kozopes ), vedel jsem ze je to sen, ale proste jsem utikal a schavlne jsem narazil hlavou do zid abych se probudil, protoze jsem vedel ze se kvuli tomu probudim a budu mit klid od kozopsa.
Druhy LD byl zajimavejsi. Jel jsem v kulatem vytahu dolu pod zem a v tu chvili jsem si uvedomil, ze jsem ve snu. Sjel jsem zhruba 3 patra do "-3" poschodi a byla tam posilovna a sauna. Rekl jsem si ze zkusim projit zdi, kdyz vim ze spim a muzu delat cokoliv. Zed byla tvrda, neslo to. Tak jsem si rekl ze zkusim pomalu norit ruce do zdi a najednou byla mekka jak plastelina, modeloval jsem s ni vselijake tvary. Zavolal jsem jeste na jednu postavu co tam stala a rikal jsem ji ze je ve snu a ptal jsem se co se stane az se probudim, a on mi rekl ze nic, ze tam porad budu. Dal me k obliceji malou plysovou hracku medveda a rekl ze to mam vyzkouset a ze se mam probudit. Tak jsem se probudil ale uz jsem zpatky neusnul do stejneho snu, takze vim prd jestli jsem tam po probuzeni stale byl nebo ne ... :grin: Jo vcera jsem mel taky LD a rano v 5 hodin jsem si vsiml ze byl UPLNEK ...
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 198
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

Re:POMOOOOC

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

:appl: :appl: :appl: :appl: :appl: :grin: :grin: :grin:

KOZOPES :blah: :blah: :blah: :help: :help: :help:
Napísať odpoveď