Ako dalej v astrálnom cestovaní?
Moderátor: Moderátori
Re: Ako dalej v astr
HS je hemi-sync..si o tom este nepocul? a to uvolnovanie som myslel tak ze sa uvolnis az do tranzu a potom to uz ide lahko...no v kazdom pripade ja mam na AC osobne metody, ktore by nikomu nefungovali ^_^ ale o niekolko rokov urcite zacnem s HS(mozeme ist spolu na kurz )
ohledne HS je taky po prakticke strance pravda ze kazda nahravka muze pusobit na kazdeho jednotlivce jinak. Napr. u Sleeping through the Rain, ktery ma vylozene "uspat" ja nikdy neusnu, ale u Cloudscapes jsem "tuhy" po 10 minutach. Tuhy znamena spis ve zmenenem stavu - hypnagogicke obrazy, uvolneni, total relax apod.
- TheONE
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40
myslim si ze to HS ani neni tak metoda ako sposob dostania sa do tranzu...
Myslim ze za metodu sa cesta ako sa dostanes z tela az potom co si v tranze...
No a medzi moje metody, hoci som este niekdy ziadne AC a LD nemal, patri hojdackaaa perfektna vec, astralne lano, odpocitavanie z 50 a pod.
Kazdopadne sa moze niekto pytat ako to ze to su moje metody ked sa mi este nikdy nic nepodarilo, myslim ze kto vobec nejaku skusi pochopi ze nejaky ucinok maju
Myslim ze za metodu sa cesta ako sa dostanes z tela az potom co si v tranze...
No a medzi moje metody, hoci som este niekdy ziadne AC a LD nemal, patri hojdackaaa perfektna vec, astralne lano, odpocitavanie z 50 a pod.
Kazdopadne sa moze niekto pytat ako to ze to su moje metody ked sa mi este nikdy nic nepodarilo, myslim ze kto vobec nejaku skusi pochopi ze nejaky ucinok maju
Ja som už odskúšala viaceré návody, napr. z Marlitanovych stránok ale aj navody a pomôcky uverejnené na tejto stránke v sekcii Návody a pomôcky. Zvyčajne sa do astrálu dostanem dvomi spôsobmi: 1. Začnem úplným uvoľnením v polohe na chrbte a potom si predstavujem ako zostupujem do hlbokej studne alebo 2. Zaspím, potom sama netuším ako, ale moje vedomie si uvedomí, že sa nachádzam v astráli a ja už potom fungujem tak, ako keď na to idem cez uvoľnenie.