odputanie

Metódy, návody a rady ako sa dostať z tela a astrálne cestovať

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
DarkSoul
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Máj 02, 2005 9:44
Kontaktovať používateľa:

odputanie

Príspevok od používateľa DarkSoul »

Po dvoch mesiacoch "oddychu" od trenovania AC som sa vratil k cviceniu. Zmenil som techniku aj samotny postoj k danej problematike. Po troch dnoch treningu (co je prave dnes) som znova pocitil vibracie pri rannom pokuse. Prijemnou zmenou bolo ze som neprestal dychat, co ma samozrejme potesilo a tak som pokracoval v technike. Mno nech som sa snazil akokolvek nepodarilo sa mi odputat od fyzickeho tela. A tak vibracie niekolko krat prisli a znova odplavali mno mne sa ciel nepodaril. Ked uz nic aspon som ich sledoval ako vznikaju a zanikaju. Napada ma vela moznosti ktore by to mohli sposobit ale neviem preco. Nemyslim si ze by som bol dako energeticky slaby a tak ma to znacne hneva...
Dufam ze v blizkej buducnosti sa to vyriesi, no ak ste mali podobny problem resp. viete kde je problem tak sem stym, vopred dakujem.

Este ma napadlo, robim vizualizacnu techniku a stava sa mi ze pri samotnej vizualizacii ako moje astral. telo opusta fyzicke, tak prave v tych miestach dochadza k nadmernemu stuhnutiu svalov. Je to normalne? Pri samotnej technike mi to nevadi pretoze telo takmer necitim ale ak koncim predcasne alebo ak som unaveny tak si to clovek proste uvedomi a neda mi to.
Som slepy ale chcem sa pozriet pravde do oci.
nou
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Príspevok od používateľa nou »

ja som uz bol tiez prednedavnom netrpezlivy a hovoril si kedy to uz pride. no potom som si povedal ze sa na to nemozem prilis viazat a uz len trenujem po veceroch a cakam kedy. ze ked to pride tak to pride. a vidim ze pomalicky sa k AC blizim pretoze sa mi dari vyvolavat vybracie a satvaju sa mi LD aj ked sa o ne vobec nesnazim.
Prídem si po teba.
DarkSoul
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Máj 02, 2005 9:44
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DarkSoul »

Mna skor znepokojuje preco to neide, samotne oddelenie predsa nemoze byt taky problem, napokon pri spanku som tiez mimo tela(zdroj literatura), tak vtom nevidim problem.
Myslim si ze techniku robim spravne, vsetko ide ako ma a ked sa tam dopracujem tak to proste neide.

nou: LD nieje problem tam sa naucis niekolko sposobou a to uz fici samo.
Som slepy ale chcem sa pozriet pravde do oci.
Napísať odpoveď