Ale ja som taky papucovy fanda....v ziadnom pripade nemozem ist do hlbky a porovnavat sa s tvojimi 9 rocnymi skusenostami,na samanizmu sa pozeram z ineho uhla ako ty,takze to vsetko ber tak trochu ako nezavazny pokec.
Nevnimal som to ako samansky zazitok,a latka v takomto kontexte ani pozita nebola.Popisem to strucne,niektore pocity sa popisat nedaju. Jednalo sa o vyvar z 1,5g Psilocybe semilanceata.Zaciatok je charakteristicky "skludnenim" mysle,a subjektivne zvysenim tlaku.Prichytil som sa ako nepritomne pozeram na jedno miesto.V jemnej euforii som vstal a vosiel do vedlajsiej miestnosti.Bola noc a osvetlenie izby bolo slabe.Zacali pocity,akoby miestnost "pulzovala,pracovala",akoby sa menili pomery rozmerov.Dalo by sa to prirovnat trochu k alkoholovemu opojeniu,no vsak rovnovaha ostala perfektne zachovana.Farby zacali byt neprirodzene "hutne,zostrene".Biela stena nabrala zlty odtien a v centre pohladu sa akoby zacala "miesit"skrucat raz v jednom a raz v druhom smere.Lahol som si zhasil svetlo a cakal co sa bude diat.Pri pohlade na koberec/bola takmer uplna tma/som pocitil akoby naval elektriny do hlavy.Pri kazdej vlne tohto navalu akoby niekto rozsvietil slabe svetlo a bud cely pokrovec,alebo len niektore ornamenty jemne zaziarili.Obzvlas bolo zaujimave akoby prelievanie slabeho neonoveho svetla v centralnom ornamente.Pr pohlade na okna som vydel priestor akoby cez mriezkovany vzor.Z krabick pripojenia na internet na mna neuveritelne intenzivne blikla dioda.Pri uputani pozornosti tento jav zmizol.Zavrel som oci.Po chvyli sa zacala prejavovat zvysena obrazotvornost.Nenazval by som to priamo halucinaciami,alebo len zacinajucimi.Krasne huste trsy travy prevalujuce sa vo vetre,nemohol som sa tejto vizie zbavit.Po case ju vystriedala vizia cudneho lesa popretkavaneho korenmi,v ktorych "prudili" ako krv farebne hady/podobalo sa to na Amaringove kresby/Niektore veci mali osobny-psycholiticky- naboj a pretu ich tu nechcem spominat.Este spomeniem velmi cudne vizie geometrickych tvarov,akoby budovy,rastuce,krystalizujuce,meniace sa a farebne.Este si spominam na videnie "oka " symbolu tretieho oka,a taktiez na nejaku viziu,ktora bola velmi pekna,ale neviem co to bolo.Ale najviac pozoruhodny bol zazitok akoby stretnutia s niecim.Pri zatvorenych ociach tam bola krasna strieborna plocha.Na nej sa objavili dve ziariace body.Zacali sa zvacsovat a zmensovat,menit tvary,prelievat sa a spajat.To je to co sa neda popisat.Vsetko to bolo sprevadzane skutocnym vytrzenim.Zacali ma akoby skrucat "skrucat krce v oblasti zaludka,Stale som opakoval "boze",akoby som citil pritomnost niecoho.Neda sa to popisat,dokonca mi vyhrkli slzi
.Popri tom taktiez prebiehal psychicke "stiepenie",ktore tu nechcem popisovat.Potom som akoby zadriemal.Ked som po case precitola pozrel sa na ruku,tak okolo nej bola jemna modra aura,hrubky asi 3mm.Postavil som sa a pozeral z okna.Vonku bolo vsetko normalne.Ked som sa otocil,tak ma opat zaujal ostry zablesk,tentokrad diody na mobile.Chodilo sa mi cudne,ale dostupoval som s istotou.Pri pozornejsiom pohlade na ram obrazu nad postelou v nom vznikali rozne nezretelne modre arabesky.Citil som sa velmi stastny a dakoval som bohu,za to-skutocne.Rano to bolo v pohode,akoby po troch pivach.Pocity sa tu nedaju verne popisat,takisto aj myslienky.Na niektore veci si neviem spomenut,niktore neviem popisat.Takyto zazitok nieco znamenat musi,musi tu mat svoje miesto a preto ma to vsetko trochu zaujima.
este jeden link,celkom zaujimava animacia ,ktora to trochu priblizuje
http://time4u.wz.cz/down/flashback.swf