Silove zvierata a LD
Moderátori: RedHawk, Moderátori
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Silove zvierata a LD
zumbi: 1. vypni caps-lock, 2. áno, je to rozdiel
a v com je ten rozdiel?
Nedovoľ, aby sa tvoje srdce obalilo falošnou pýchou. Na svete bude vždy mnoho ľudí lepších než ty. Preto nikdy nemysli na vlastnú veľkosť.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Prečo chodíš do školy a neučíš sa všetko doma len z kníh? Porozmýšlaj a ak si trochu bystrý, odpovieš si sám.
Zumbi kurz je velmi dobry zaciatok. Minimalne z dvoch dovodov. Si pod kontrolou skusenejsieho a podruhe mozes sa poradit.zumbi napísal:ww6: JE ROZDIEL NAUCIT SA SAMANSKY PRACOVAT NA KURZE, ALEBO DOMA AKO SAMOUK?
Su ludia (napr. ja) ktori vedia pracovat samansky bez toho aby sa to ucili teraz. Su to veci ktore su z minulosti.
Co sa tyka siloveho zvierata skus napriklad v pokoji meditovat a ked si dostatocne uvolneny sustredit sa na silove zviera a skusit ho zavolat
dobre... dakujem za odpovede... este : dajme tomu, ze by som sa zucastnil kurzu. Naucil som sa zakladne veci, ako samansky pracovat. A ked pridem domov co potom? Budem sa moct dostat do zmeneneho stavu (samansky stav vedomia) aj bez pomoci skupinovej sily?
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Ako každú vec, aj šamanské cestovanie budeš musieť trénovať. Bez skupinovej sily Ti cestovanie spočiatku pôjde o čosi horšie, no ak sa to naučíš, tak Ti to pôjde.