mam pocit, ze ty by si sa najradsej vsetko naucil za 1 denEddy napísal:no ani mne nejde telekineza vobec ked skusam pohnut papierikom ani sa nepohne,vlastne mne nic nejde.AC,LD,ani telepatia aj ked v téme telepatia tam písal kazdý druhý ze sa mu to podarilo
Telekinéza
Moderátor: Moderátori
Jednak AC ti nepude jen tak ... Musis vedet proc tam chces (ze me si priklad neber ja tam nechci ale furt si me to bere do AC a ja se vzpiram ... Asi tam jednou fakt pudu az si me to zavola a zjistim proc me to chce ....) ... K tem LD to chce cvik ... Ale u me to je hodne o fazi mesice .. Treba ted jak byl ten uplnek + zatmeni sem mel 6 LD ... jedno za druhym absolutne spontane ... A ta telepatie ... To nejde ani me to je hooodne hooooodne o sile vule .. Nema smysl to zkusit jednou dvakrat a pak se na to vykaslat s tim ze mi to nejde = slaba vule ... Ja na to nemam nervy a tak mi to ani nepujdeEddy napísal:no ani mne nejde telekineza vobec ked skusam pohnut papierikom ani sa nepohne,vlastne mne nic nejde.AC,LD,ani telepatia aj ked v téme telepatia tam písal kazdý druhý ze sa mu to podarilo
Psi wheel sestrojis takto http://psipog.net/artimg/paper.gif a polozis tento papir na spejli v plasteline (napriklad) prikrijes nakym pruhlednym poklopem (kvuli dechu, vzduchu ...) a soustredis se ... Pokud pohnes psi wheelem si na dobre ceste a ted zkus zvednout ten poklopCaesarusCZ napísal:popravde receno bych se chtel ucit telekinezi ale no moc(vubec) mi to nejde poradte de to nejak tzv vyfachat abych kdybych trenoval dokazal hybat uz treba jen i psi wheelem???
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Telekin
Ani neskúšaj, ak si myslíš, že po týždni môžeš niečo také zvládnuť.
Jojo ja to ani nezkousim pac se znam ... I kdyz ze bych zkousel ? Jen ciste kvuli vam a posunutim hranic me "osobni vedy"
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
len to skus, a povedz ako to dopadlo (tiez sa na to niekedy v buducnosti chystam)Termikxs napísal:Jojo ja to ani nezkousim pac se znam ... I kdyz ze bych zkousel ? Jen ciste kvuli vam a posunutim hranic me "osobni vedy"
I kdyz vysledek se nejspis nedostavi ... Vis jak neni zadny hlubsi duvod procZenny napísal:len to skus, a povedz ako to dopadlo (tiez sa na to niekedy v buducnosti chystam)Termikxs napísal:Jojo ja to ani nezkousim pac se znam ... I kdyz ze bych zkousel ? Jen ciste kvuli vam a posunutim hranic me "osobni vedy"
- hyena555
- Návštevník
- Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 11:23
- Kontaktovať používateľa:
Ja som pocul ze nejaky chalan najprv zacal hybat papiermi (to mu trvalo asi 1 rok kym as to naucil) a ze asi po dalsom roku dokazal pomocou mylsle zaoalit sviecku...
chcel by som sa spytat dala by sa telekyneza naucit v LD a potom robit aj v normalnom zivote...akoze tam si to ônacvicim a ked som triezvy tak to vyuzijem ?thc za odpovede
chcel by som sa spytat dala by sa telekyneza naucit v LD a potom robit aj v normalnom zivote...akoze tam si to ônacvicim a ked som triezvy tak to vyuzijem ?thc za odpovede
Chcem vedieť viac...
hyena555>no LD ti moze dat odpovede ale nie schopnost nieco robit v nesnovej realite. rozhodne nie napr telekinezu. da ti odpoved kadial ist ak budes pozorne pocuvat a pozerat sa ale zvladnutie techniky v nekazdodennej realite ti neda schopnost robit to v beznom zivote.
poviem to tak - ak by to bola pravda horeli by mesta.
poviem to tak - ak by to bola pravda horeli by mesta.
Jako ono obecně brát to co zvládnu v LD je možné i ve skutečnosti myšlenka lehce šílená Ale tak proti gustu
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
Telekinezí jsem se zabíval a stále mě láká, jo stačí si rozstřihnou papír A4