pred pár dňami som mala sen teda nie som si istá či to bol sen. Bola som v škole a stála pri telocvični keď som si zrazu povedala. Ale veď toto je sen. Skúsim ho ovláadať. Tak som si povedala že idem do triedy pozrieť chalana čo sa mi páči a ochvilu som bola v triede.Stála som pti tabuli no chvilu na to ma oco zobudil že je už rano.
overit si, ze je to sen mas hned niekolko. napriklad mozes skusit vopchat ruku do nejakej pevnej latky (napr. prestrcit ruku cez stol, zabradlie atd...), mozes sa skusit vznasat, mozes si nieco precitat, nachvilu odvratit znak a znovu precitat to iste - obycajne su pismenka poprehadzovane, taktiez mozes priblizit zrak - pouzit "zoom", potom by si uz asi nemala pochybovat, ci sa skutocne jedna o sen
ak sa nahodou nabuduce do LD znovu dostanem určite si to overim len ma prekvapilo že som za o LD už asi vyše 3 mesiacov nezaujimala a teraz toto a keď som sa zaujimala tak nič
heh, keby to mne islo ako tebe . ja sa mozem snazit ako chcem, ale LD nie a nie prist. asi pred rokom som sa o to zaujimal, mal som asi 3 LD, ale potom som na to akosi zanevrel, teraz sa o to o5 pokusam. ale citim, ze som na najepsej ceste mat LD.
no aj ja chcem skušala som sugesciu ale keď som si to opakovala nemohla som zaspať keď som prestala tak som o chvilu zaspala ale nebol LD ale nechapem ako môžem mať LD ako vedy bez toho aby som sa o to snažila mne by stačilo keby si pamätam sen v ňom by som už možno zistila že je to sen ale posledne dni si nič nepamätam.